Ailemin bugün benim hakkımda kötü şeyler konuştuklarını duydum. Üç kardeşiz evimiz 2+1. Bir kardeşim yks çalışıyor ben kpss çalışıyorum bir de 7 yaşında kız kardeşim var, ben üniversiteden yeni mezun oldum. Annemler ben ve diğer kardeşime sınav çalışmak için oda verdiler. Bugün balkonda annem sinirli sinirli bir odayı biri aldı diğerini biri aldı defolup gitmiyorlar da evden kaldılar başımıza tarzında laflar etti bende duydum. Ben zaten çok alınganım ve sınav çalışmaktan başka yolum olsa gerçekten yaparım. Ama bize fazlalık gibi davrandıkları sürece benim psikolojim altüst oluyor ve sınava kendimi veremiyorum. Bu zamana kadar üniversiteyi de hep ailemin yanında okudum her zaman yanlarındaydım ama gitmeme de yasak koydular ki hem beni başlarında tutup geri neden benden şikayetçiler ne yapabilirim dayanabilmek için gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi beni hiç özgür bırakmadılar ki başlarında tutup neden şikayet ediyorlar. Bu arada onların da oturması için oturma odası var. Gerçekten aileme yük olmamak için hiç para bile harcamıyorum, üniversiteden kalan krediyi harcıyorum ihtiyaç olunca. Tek verdikleri barınma ve yiyecek. Psikolojik yönden götürdükleri ise daha fazla. Bir aile doğurduğu beslediği çocuğundan neden şikâyetçi olur