Ailem göbek piercinge izin vermiyor

diffual

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2015
16
2
26
Merhaba kızlar benim annem ne zamadır piercinge izin vermiyor daha doğrusu şöyle diyeyim kıkırdağımı deldirmek istedim annem kesinlikle hayır dedi ama ben göbek peircingi istiyorum şimdi istediğimi söylesem elbette hayır diyecek sizce ne yapmalıyım ne konuşabilirim yoksa habersiz mi yaptırayım çünkü boyum bi kıza göre oldukça uzun ve kimsede olmayan bir fiziğe sahibim mankenlik yapıcam ilerideki yıllarda çok yakışır göbeğe piercing lütfen ne yapabilirim

Manken olmama izin verdi ama ben şimdi istiyorum 2 yıl bekledim bu piercing için ama artık dayanamıcam ya :KK43:

Ayrica mankenlerde piercing dovme fazla tercih edilmez. Bazi bikini, iccamasiri mankenlerinde izin veriyorlar diye biliyorum. Gobegini deldirmene izin vermeyen annen ic camasiri mankeni olmana ne diyecek?

Doğal güzellikmiş falan çevremdeki kızların yarısı yaptırmış nerdeyse yok acı çekermişim falanda filan benim bedenim ya sana noluyo annem normalde herşeyime izin veriyor ama bunu vermedi şaşırdım yok gavurlar yaptırıyormuş falan filan

Doğal güzellikmiş falan çevremdeki kızların yarısı yaptırmış nerdeyse yok acı çekermişim falanda filan benim bedenim ya sana noluyo annem normalde herşeyime izin veriyor ama bunu vermedi şaşırdım yok gavurlar yaptırıyormuş falan filan
sanane ne oluyor mu
pardon da eğer o para vermese sana sen kaldırım taşında zıbarcan haberin var mı?
ergenler ya

X