ailem mi, mesleğim mi, gençliğimin bitmesi mi yoksa birbaşıma kalmayı mı seçmeliyim ?

çevrenize rezil olmamak için, aileniz için, sevmediğiniz insanla hayatınıza devam eder misiniz ?

• Ankete Katılan
    154
  • This poll will close: .
Ay ciddi misiniz ya ama dahada ofkelenip bana aileme zarar verirse diyede korkarim

Ben baskadiyla evlenmektende gectim bu hayatta oldugu surece mutlu olmama izin vermez zateb kendisi acikca soyluyor her saniye ruyanda bile brnsiz mutlu olamazsin diye halbuki onlada mutlu falan degilim

Yemin ederimki saydiklarinizin bin beterini yapiyorum restautantlarda bilr bağırıp tartistigim oldu neden telefona baktin falan diye. Pc oyunu oynarken surekli oyununu boldum aradim surekli habire skypr actirdim ama yok tam bir bela

Ailesi biliyor pesimi biraksin diye onu almanyaya yolladi yazin suan abisii onunla konuşmuyor babasi para vermiyor anneside hep agliyor benim icin ama maalesef

Ay ciddi misiniz ya ama dahada ofkelenip bana aileme zarar verirse diyede korkarim
Valla ne desek olmuyor o zaman yapacağın tek şey var.Okulunun bitmesine 1sene kalmış dayanıp bi şekilde okulunu bitireceksin.Gerekirse oyala fazla muhatap olma kızdıracak şeyler de söyleme.
Yazın başka bi yere gitme imkanın varsa git.
Okulun bitince de kimseye en yakın arkadaşına bile haber vermeden başka bi şehre yerleş.
Çünkü çok pasifsin korkuyorsun o da bunu gördükçe üstüne geliyor yapacağın tek şey kaçmak o zaman.

iyi de arkadaşım ayrıl diyoruz korkuyorum diyosun ayrılma diyoruz böyle hayat geçmez modundasın. savcılığa git yok, ailene anlat yok. yok da yok. yani bizdeki klasik çareler tükendi. burda kimse superman değil ki gel yavrum seni kurtarayım desin. son karar nihayetinde sana kalmış.

Öpüştüğünü bile duyunca fenalaşan bir ailen vardı madem sen de neden birlikte oldun? Eleştirdiğim şey ilişkiye girmen değil, bu şahısları ilgilendirir beni değil ama şahıslar yaptığının sorumluluğunu almalı. Hayattaki her eylemlerimiz gibi. Sen de madem sorumluluğunu alamayacaktın o zaman daha dikkatli olsaydın. Sana inkar et, yalan söyle, diktir diyenleri görünce şaşırıyorum. O zaman senin o adamdan ne farkın kalcak. Biri psikopat biri yalancı. Yani ikisi de karakter sıkıntısı.
Benim fikrim ekmeğini eline alana kadar idare etmen. Bu süreçte sıkılıp soğur belki senden veya başkasına aşık olur ama terslersen inadına başına bela olur.

Bu kacmayan yuzsuzlerden

O zaman ters psikoloji uygulamanın zamanı geldi Bu herif ondan ayrılırsan daha mutlu olduğunu düşünüyor dimi ? O zaman diceksin sen olmazsan ölürüm beni terk edersen kahrımdan ölürüm çok mutsuz olurum vs.vs. Onun dışında ki tüm iğrençlikleri yapacaksın onu aşağılayacaksın , sürekli bana şunu al bunu al aldığında beğenmiceksin özgüvenini yerle bir edeceksin telefonu ele geçirmeye bak foto falan varsa direkt sil. Pc de varsa sil. Bu adamı kendinden soğutacaksın ki arkasına bakmadan kaçsın. Hım birde pasaklı ol güzel kokma , tiksinsin senden. Günde 100 msj at , 10 dk bir ara nerdesin kiminle konuştun takıntılı bir tip ol !

Son düzenleyen: Moderatör:
yapicammmm

Baban rahmetli olmuş,annen de en fazla ayılıp bayılır sonra kabullenir.Bir de sonradan başına kakar ama canı sağolsun.Şu herifin şantajını çekmektense annenin dırdırını çekersin daha iyi.

Annen neden felç geçirsin ? Kimden duydun nerden kondurdun ? Bir hastalığı mı var ki ?

Ne kadar büyüttün sanki kan davası çıkacak.Zorla evlendirirler bile demişsin hayret.
İlk aileye anlatmışsın bu manyağı Almanya'ya yollamışlar.Dönünce neden barıştın ? Biraz dik dursaydın herşey değişirdi.

Okulda hocalarimafalanda kotuleyecegini düşündü yuksek lisans dusunuyordum bu yuzden birakirim demistima
o zamn bunu devm ettir ama kesinlikle sallama dediklerinin tersini yap. ilgilenme kesinlikle bi zaman sonra kendiliginden sogur.aman evlilik feln yapayim demw hayatin tamamen kararir

Farzedin ki bu adamla birlikte olmadınız. Ve o yine aynı tehditleri etti. O zaman da barışır mıydınız? Hayır. İftira atıyor derdiniz. Şimdi de aynısını yapın. Elinde kanıt mı var? Resim mi var? İftira atıyor. psikolojik sorunları var diyin gitsin. Tamam belki yalan olacak ama bu adamı çekmekten iyidir sonuçta.

evet kararliyim omdan kurtulucam bu sefer

o zamn bunu devm ettir ama kesinlikle sallama dediklerinin tersini yap. ilgilenme kesinlikle bi zaman sonra kendiliginden sogur.aman evlilik feln yapayim demw hayatin tamamen kararir
haklisiniz ilk ona ne kadar net oldugumu gostericem devam ederse tehtidlere anneme ankaticam herseyi goze alip

hastaligi yok ama onun agzini yoklama icin anne ben sevgilimi optum dedim dudaktanmi dedi felc geciriyor gibi oldu optugumu duyunca bende o oyle olunca birlikte olduk diyemedim tabi

Ay anladık arkadaşım anneniz öpüştüğünüzü öğrenince az kaldı felç geçiriyordu.
Bu adam bir gün canınıza kast ederse, hamile bırakırsa anneniz ne hale gelecek onu düşündünüz mü?

Yok neymiş hocalara söylermiş. Sizin üniversiteli olduğunuza inanmak istemiyorum. Taşra üniversitesinde filan mı okuyorsunuz? Öyleyse bile yakıştıramam. Ne yapıcak hoca kulağınızı mı çekicek? Biriyle yatmış diye okuldan mı atacaklar? Sonuç olarak ne yapmayı düşünüyorsunuz, o sizden sıkılana kadar devam etmeyi mi?

Böyle psikopatlar da hep korkutabilecekleri tiplere düşüyorlar. Bana düşseydi bu beyefendi, şuan benim insaf etmem için bana yalvarıyor olurdu.

cukurovadayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…