- 5 Haziran 2016
- 970
- 740
- 103
- Konu Sahibi bayanpukina
-
Ay ciddi misiniz ya ama dahada ofkelenip bana aileme zarar verirse diyede korkarimBu ülkede yaşamaktan gerçekten utanıyorum artık.
Kaç yaşında kız severek isteyerek biriyle birlikte oldu diye hayatı ne hale gelmiş yahu.
Kızı öpüştü diye felç geçiren bir anne ne kadar da kötü bir annedir yahu biraz kızını dinlese kızının yanında dursa destek olsa zaten tüm bunlar yaşanmayacak.
Keşke şu cinsellik konusu bi aşılsa ülkece bİ rahatlasak.
Daha bugün biri yazmış Kocamla birlikte olamadık diye böyle sorunlar daha çok yaşanır insanlar bu kafada oldukça.
Diktir diyenler de bİ alem yahu jinekologlar mal mı arkadaşlar anlamayacak mı operasyon olduğunu.?
Ekşi sözlük hesabı olan biri varsa gitsin orda anlatsın bu şerefsizin adını verin orda linç edilsin.Orda çok okudum böyle vakalar ve lince uğrayan da pısıp kalıyor genelde.
Maalesfe al birini vur otekini akrabalarimguvendigin bir akraban yok mu canim soyle her seyini anlatabilecegin
Kredi kartindan harcama yapip anneme hesap veriyorum aldigim seyi bu manyak calismama izin vermez ki3 ile 5 milyar arası sen bu parayı biriktirebilirsin yaz icine
Ben baskadiyla evlenmektende gectim bu hayatta oldugu surece mutlu olmama izin vermez zateb kendisi acikca soyluyor her saniye ruyanda bile brnsiz mutlu olamazsin diye halbuki onlada mutlu falan degilimkızlar dikim yaptırın demişsiniz de bu adam bu kadar psikopatsa evlendikten sonra da diktirdiğini kocana söyleyeceğim diye tehdit etmesin bi de ?
Bide okudukça sinir oldum şu adamı bi güzel pataklatsan birilerine olmaz mı :)
Yemin ederimki saydiklarinizin bin beterini yapiyorum restautantlarda bilr bağırıp tartistigim oldu neden telefona baktin falan diye. Pc oyunu oynarken surekli oyununu boldum aradim surekli habire skypr actirdim ama yok tam bir belaAdama yıldırma politikası yapacaksınKıskanç , şüpheci ,dırdırcı her gün arayıp soracaksın nerdesin kiminlesin bağırıp çaığıracaksın hakaret ediceksin bildiğin ruh hastası olucaksın. hahhahaha anında terk eder ayrıca deli imajı ver yanına giderken sağa sola bak kime baktın kime göz kırptınnn
Bu kacmayan yuzsuzlerdenBöyle adamların silahlarını onlara çevirmek lazımm ruh hastası gibi davranmak lazım arkasına bile bakmadan kaçar
Ailesi biliyor pesimi biraksin diye onu almanyaya yolladi yazin suan abisii onunla konuşmuyor babasi para vermiyor anneside hep agliyor benim icin ama maalesefTam bir pislik mis gerçekten ayrıl bir An önce ailesinede anlat tehdit ediyor şizofren olmamış şeyler anlatıyor dersin bencede iyi bir yerde diktir ve kime anlatırsa anlatsın ayrıldım istemedim diye yapıyor dersin erkekler genelde ayrılınca olmamış şeyler anlatır iftira atar herkes bilir kimse inanmaz takmazki serefsizi o bu ne der diye hayatını mahvetme inanmazsa ailen doktora gotursun seni zaten diktirmis olursun sorun olmaz diğerlerinin ne dediğide önemli değil
Valla ne desek olmuyor o zaman yapacağın tek şey var.Okulunun bitmesine 1sene kalmış dayanıp bi şekilde okulunu bitireceksin.Gerekirse oyala fazla muhatap olma kızdıracak şeyler de söyleme.Ay ciddi misiniz ya ama dahada ofkelenip bana aileme zarar verirse diyede korkarim
Bu kacmayan yuzsuzlerden
yapicammmmO zaman ters psikoloji uygulamanın zamanı geldiBu herif ondan ayrılırsan daha mutlu olduğunu düşünüyor dimi ? O zaman diceksin sen olmazsan ölürü beni terk edersen kahrımdan ölürüm çok mutsuz olurum vs.vs. Onun dışında ki tüm iğrençlikleri yapacaksın onu aşağılayacaksın , sürekli bana şunu al bunu al aldığında beğenmiceksin özgüvenini yerle bir edeceksin telefonu ele geçirmeye bak foto falan varsa direkt sil. Pc de varsa sil. Bu adamı kendinden soğutacaksın ki arkasına bakmadan kaçsın. Hım birde pasaklı ol güzel kokma , tiksinsin senden. Günde 100 msj at , 10 dk bir ara nerdesin kiminle konuştun takıntılı bir tip ol !
o zamn bunu devm ettir ama kesinlikle sallama dediklerinin tersini yap. ilgilenme kesinlikle bi zaman sonra kendiliginden sogur.aman evlilik feln yapayim demw hayatin tamamen kararirOkulda hocalarimafalanda kotuleyecegini düşündü yuksek lisans dusunuyordum bu yuzden birakirim demistima
evet kararliyim omdan kurtulucam bu seferFarzedin ki bu adamla birlikte olmadınız. Ve o yine aynı tehditleri etti. O zaman da barışır mıydınız? Hayır. İftira atıyor derdiniz. Şimdi de aynısını yapın. Elinde kanıt mı var? Resim mi var? İftira atıyor. psikolojik sorunları var diyin gitsin. Tamam belki yalan olacak ama bu adamı çekmekten iyidir sonuçta.
haklisiniz ilk ona ne kadar net oldugumu gostericem devam ederse tehtidlere anneme ankaticam herseyi goze alipo zamn bunu devm ettir ama kesinlikle sallama dediklerinin tersini yap. ilgilenme kesinlikle bi zaman sonra kendiliginden sogur.aman evlilik feln yapayim demw hayatin tamamen kararir
hastaligi yok ama onun agzini yoklama icin anne ben sevgilimi optum dedim dudaktanmi dedi felc geciriyor gibi oldu optugumu duyunca bende o oyle olunca birlikte olduk diyemedim tabiBaban rahmetli olmuş,annen de en fazla ayılıp bayılır sonra kabullenir.Bir de sonradan başına kakar ama canı sağolsun.Şu herifin şantajını çekmektense annenin dırdırını çekersin daha iyi.
Annen neden felç geçirsin ? Kimden duydun nerden kondurdun ? Bir hastalığı mı var ki ?
Ne kadar büyüttün sanki kan davası çıkacak.Zorla evlendirirler bile demişsin hayret.
İlk aileye anlatmışsın bu manyağı Almanya'ya yollamışlar.Dönünce neden barıştın ? Biraz dik dursaydın herşey değişirdi.
cukurovadayimAy anladık arkadaşım anneniz öpüştüğünüzü öğrenince az kaldı felç geçiriyordu.
Bu adam bir gün canınıza kast ederse, hamile bırakırsa anneniz ne hale gelecek onu düşündünüz mü?
Yok neymiş hocalara söylermiş. Sizin üniversiteli olduğunuza inanmak istemiyorum. Taşra üniversitesinde filan mı okuyorsunuz? Öyleyse bile yakıştıramam. Ne yapıcak hoca kulağınızı mı çekicek? Biriyle yatmış diye okuldan mı atacaklar? Sonuç olarak ne yapmayı düşünüyorsunuz, o sizden sıkılana kadar devam etmeyi mi?
Böyle psikopatlar da hep korkutabilecekleri tiplere düşüyorlar. Bana düşseydi bu beyefendi, şuan benim insaf etmem için bana yalvarıyor olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?