ailem mi, mesleğim mi, gençliğimin bitmesi mi yoksa birbaşıma kalmayı mı seçmeliyim ?

çevrenize rezil olmamak için, aileniz için, sevmediğiniz insanla hayatınıza devam eder misiniz ?

• Ankete Katılan
    154
  • This poll will close: .
korktuğum şeyde aileminde beni okuldan alabilme ihtimali annem dunden razı olur bu duyulursa cunku...
yahu sen universitedesin kimse seni okuldan alamaz resitsin yani. oyle okula gelip ben kizimin kaydini alicam diyene kayit vermiyorlar canim. Canim kardesim bi kafani toparla sen boyle olmaz. eline cok koz vermissin bu serefsizin. annen de az degilmis hani. kizini eve hapsetmeye dunden razi... okulunu bitir o manyaga inat.

OTE="baaaasaaaakkk, post: 46797524, member: 764181"]evet bunu deniycem[/Q

Dene tabiki olursa bana da yaz tamammı haber bekliyorum senden 1 yıl sonra olsa bile :)

ailem yollamazsa okula bırakmış olucam mecburen okulun için sabret bıtınce mı terket dıyorsunu yanı

Bunları yani tehditleri sana sözlü anlattığında sesini kaydet mesajla yazarsa mesajlarını da kaydet savcılığa git ve dilekçe ver telefonunu dinlemeye aldır ardından hakkında suç duyurusunda bulun.
En fazla ailen öğrenir o kadar onlara fa iftira atıyor dersin.
En iyi yol SAVCILIK POLİS VE MAHKEME.
Kendisine uyarı ve uzaklaştırma verilir
Şayet seni takip ederse yakınına gelirse veya seni küçük düşürecek bir şey yaparsa tıtuklama kararı çıkar.
Hiç korkma canım herşey olacağına varır.

of of

Cok zor bir durum adam resmen piskopatmis. Bence muhakkak ayrilmalisin. Sonuna kadar inkar et, bişey yapamaz diye düşünüyorum ben. Allah yardimcin olsun.

ailesi biliyor bildiği için geçen yaz almanyaya teyzesinin yanına yolladılar ama hala aynı aileside birşey yapamıyor abisiyle aylardır bu yuzden konuşmuyor ne yapacağımı bilmez haldeylm...
Ailen yada çevren muayeneye mi götürecek peşimi bırakmıyor yalan söylüyor dersin.

Bizk. Ulkede hakli isen hep suclu sensindir.tacie ugrarsin yada salfiriya ama biber gazi kullandigin icin suçlu sensindir. Evine bir yabaci girer ama zarar verirsen yine suçlu sensin (cay kahve ikram etmedigin icin herhalde) bu tarz basbelasi adamlarla ugrasirsin ses kayiti yaparsin ama yasal değildir yine suclu sen olursun.
Turkiyede suçlu olmak icin suçsuz olman gerek maalesef. Ulkemi cok severim. Cok milliyetciyimdir ama dogruya dogru.

Keske savcilik birsey yapsa

okuldakı hocamda başka sucu yoksa tazmınat alır duşük mıktarda dedi öaalesef haklısınız

Bir kere bu iş öyle ya da böyle ailene gidecek gibi görünüyor. Sen bunu kabullen ve ona göre gardını al.

Bu dünyanın sonu değil.Ailen illaki üzülür ama evlat o kadar kıymetliki öyle kolay vazgeçilmez.

Şanslısın ailesi duyarsız değil. İş çığrından çıkar savcılık falan işin içine girerse onlar tekrar devreye girer

mutlaka ve daha net çözüm üretirler. Aileni de okulu bırak falan derse hayat amacının kalmayacağını zaten

bir sürü şey yşadığını yaşamanın senin için anlamı kalmayacağını falan anlat. Kendine birşey yapacağını

düşünürler üzerine gelmezler.Etraftakileri de hiç ilgilendirmez. Ayrılınca iftira attı dersin olur biter.

Yazın yap bu işi okul açılana kadar uzaklaş oradan zaman geçer olay soğur unutulur gider.

Ama sakın bu çocukla devam etme.Bu normal değil tedavi görmeli.

Bak canım zamanı gelince herşey unutulur.Hergün acı çekeceğine bir kere çek.
Önce bir emniyete git ve akıl almak istediğini söyle durumu bir amire anlat ne yapayım diye sor.İçini dökmüş olursun.
Emin ol ki sana mutlaka yardım edeceklerdir. Hatta telefon açıp onu emniyete çağırıp hakkın da suç duyurusu var bir daha bu kıza yaklaşırsan hakkında ileri geri konuşursan senin hakkında savcılıkta tutuklama kararı çıkartılacak diye korkuturlar.Yada sana mutlaka yol gösterirler. Yada adliyeye git bir savcıyla görüş ona durumu olduğu gibi anlat mutlaka sana yol gösterecektir.
Durumları ailenin bilmediğini de anlat.
Burdan kimse sana yardım edemez bence.
Sen kendi kendine yardım edeceksin.
Sakın korkma.
Korkular seni sindirir ezer ve hata üstüne hatalar yaptırır.
Gün gelir beyninde ki BAM telin atmış yanlış şeyler yaparken bulursun sonra da Keşke dersin.
KEŞKE demeden İYİKİ de

kusura bakmayın bır yandan sevgılımle kavga ediyorum bır yandan aglıyorum bır yandan cevap yazıyorum yazım hatalarım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…