- 5 Haziran 2016
- 970
- 740
- 103
- Konu Sahibi bayanpukina
-
bilgisayarında falan herseyinde var konuşmalarValla panpa çağır kafeye güzelce takılmak için, telefonunun üstüne kola döküver. Aklıma bu fikir geldi.
evet öyle beni sevdiği yok zaten o oyle sanıyor bu manyaklık çünkü çektiğimi ben bilirimNasıl biri bu böyle ya ? Çok şaşkınım psikopat sanırım
yahu sen universitedesin kimse seni okuldan alamaz resitsin yani. oyle okula gelip ben kizimin kaydini alicam diyene kayit vermiyorlar canim. Canim kardesim bi kafani toparla sen boyle olmaz. eline cok koz vermissin bu serefsizin. annen de az degilmis hani. kizini eve hapsetmeye dunden razi... okulunu bitir o manyaga inat.korktuğum şeyde aileminde beni okuldan alabilme ihtimali annem dunden razı olur bu duyulursa cunku...
ailem yollamazsa okula bırakmış olucam mecburenyahu sen universitedesin kimse seni okuldan alamaz resitsin yani. oyle okula gelip ben kizimin kaydini alicam diyene kayit vermiyorlar canim. Canim kardesim bi kafani toparla sen boyle olmaz. eline cok koz vermissin bu serefsizin. annen de az degilmis hani. kizini eve hapsetmeye dunden razi... okulunu bitir o manyaga inat.
tamam tabıkı tekrar teşekkur ederım yardımcı olmaya çalıştığınız içinOTE="baaaasaaaakkk, post: 46797524, member: 764181"]evet bunu deniycem[/Q
Dene tabiki olursa bana da yaz tamammı haber bekliyorum senden 1 yıl sonra olsa bile :)
Bunları yani tehditleri sana sözlü anlattığında sesini kaydet mesajla yazarsa mesajlarını da kaydet savcılığa git ve dilekçe ver telefonunu dinlemeye aldır ardından hakkında suç duyurusunda bulun.Aşktan gözlerim kör olduğunda yaptığım bir hata yüzünden şuan mutsuzluğun dibini görmüş haldeyim kızlar... 2 sene deliler gibi aşıktık 2. yıl donümünde adımı dövme yaptırdı falan derken birlikte olduk bir süre sonra sevgilim beni kısıtlamaya hayatımı zından etmeye, hakaretlere başladı. Bende bir kez uyardım değişmedi ve ayrılmak istedim, beni yaşadıklarımızı anlatmakla tehtid etti. Ailesini aradım yardım istedim 2 ay bunu ülke dışına yolladılar falan ama hergün bana ailem ve arkadaşlarıma ulaştı. ünime kadar dadandı, ünime ve aileme anlatacağını söyledi, anneme anlatacak gibi oldum baktım öpüştüm dediğimde bile felç geçirecek gibi oldu yüzüme bakmadı anlatamam diye barıştım, ama kendimden nefret eder oldum benden soğuması için yapmadığım kalmadı bu arada birlikte olmuyorum barıştıgımızdan beri yani 11 aydır. görüşmeyiz bile doğru düzgün, tek derdi sürekli beni sorgulamak, kısıtlamak hakaret vs. ayrılmak istedikçe benim mutlu olmama tahammül edemeyeciğini söyleyip duruyor. asla izin vermez mutluluğumu bozarmış ve yaptığıda oldu aldatma süsü verdim yinede ayrılamadım. güzel bir bölüm okuyorum ama yüksek lisans vs düşündüğüm için mesleğimi elime almama vakit var , ailem öğrenirse okuldakıler öğrenirse okuluma devam edemem, bu şekildede hayatıma ne kadar devam ederim bilmiyorum. şimdi size soruyorum ailem öğrenirse dünyaları başlarına yıkılır rezil olurlar komşularımıza kadar anlatırmış çünkü ailem için bu hapise devam mı etmeliyim , kariyerimi elime alana kadar tahammülmü etmeliyim ama böylede gençliğim bitecek, yoksa aileme söyleyip ( bana ailene söyldğin an komşularına okuluna kapıcınıza kadar yayarım dedı yani şikayetçi olsamda herkes öğrenmiş olacak) okulumu dondurup kendimi eve mi kapatmalıyım napiim çok çaresiz haldeyim
of ofBunları yani tehditleri sana sözlü anlattığında sesini kaydet mesajla yazarsa mesajlarını da kaydet savcılığa git ve dilekçe ver telefonunu dinlemeye aldır ardından hakkında suç duyurusunda bulun.
En fazla ailen öğrenir o kadar onlara fa iftira atıyor dersin.
En iyi yol SAVCILIK POLİS VE MAHKEME.
Kendisine uyarı ve uzaklaştırma verilir
Şayet seni takip ederse yakınına gelirse veya seni küçük düşürecek bir şey yaparsa tıtuklama kararı çıkar.
Hiç korkma canım herşey olacağına varır.
Ailen yada çevren muayeneye mi götürecek peşimi bırakmıyor yalan söylüyor dersin.ailesi biliyor bildiği için geçen yaz almanyaya teyzesinin yanına yolladılar ama hala aynı aileside birşey yapamıyor abisiyle aylardır bu yuzden konuşmuyor ne yapacağımı bilmez haldeylm...
Bizk. Ulkede hakli isen hep suclu sensindir.tacie ugrarsin yada salfiriya ama biber gazi kullandigin icin suçlu sensindir. Evine bir yabaci girer ama zarar verirsen yine suçlu sensin (cay kahve ikram etmedigin icin herhalde) bu tarz basbelasi adamlarla ugrasirsin ses kayiti yaparsin ama yasal değildir yine suclu sen olursun.Bunları yani tehditleri sana sözlü anlattığında sesini kaydet mesajla yazarsa mesajlarını da kaydet savcılığa git ve dilekçe ver telefonunu dinlemeye aldır ardından hakkında suç duyurusunda bulun.
En fazla ailen öğrenir o kadar onlara fa iftira atıyor dersin.
En iyi yol SAVCILIK POLİS VE MAHKEME.
Kendisine uyarı ve uzaklaştırma verilir
Şayet seni takip ederse yakınına gelirse veya seni küçük düşürecek bir şey yaparsa tıtuklama kararı çıkar.
Hiç korkma canım herşey olacağına varır.
bilmiyorum inanın götürürmü götürmezmiAilen yada çevren muayeneye mi götürecek peşimi bırakmıyor yalan söylüyor dersin.
okuldakı hocamda başka sucu yoksa tazmınat alır duşük mıktarda dedi öaalesef haklısınızBizk. Ulkede hakli isen hep suclu sensindir.tacie ugrarsin yada salfiriya ama biber gazi kullandigin icin suçlu sensindir. Evine bir yabaci girer ama zarar verirsen yine suçlu sensin (cay kahve ikram etmedigin icin herhalde) bu tarz basbelasi adamlarla ugrasirsin ses kayiti yaparsin ama yasal değildir yine suclu sen olursun.
Turkiyede suçlu olmak icin suçsuz olman gerek maalesef. Ulkemi cok severim. Cok milliyetciyimdir ama dogruya dogru.
Keske savcilik birsey yapsa
Bak canım zamanı gelince herşey unutulur.Hergün acı çekeceğine bir kere çek.
Bak gordunmu suçlu bile çıktın.okuldakı hocamda başka sucu yoksa tazmınat alır duşük mıktarda dedi öaalesef haklısınız
O konuda katılar yani. Kimse kızını rezil etmek istemez diye düşünmüştümbilmiyorum inanın götürürmü götürmezmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?