neresini kabukl edicem bunun tutu?? kabul et lütfen çok tutarsız hatta dengesiz bir adamdan kurtulmuşsun..düşünebiliyormusun bu adamla evlendiğini peki ya sonra nedicek boşanalımmı??( lütfen bana kızma şuanki düşüncelerimle konuşuyorum kırdıysam seni özür dilerim)
aynen söylediğin gibi canım....çok güzel bir işi var maaşı gayet iyi tek sorun askerlikti ona da 2 buçuk sene sonra gidecek...askere gitmeden evlenirsek beni 5 ay kimseye emanet edemiyceni söylüyodu ama beni bitirerek ( yüzüğü atmak sevgili gibi devam edelim demek bitirmekle eşdeğerdir bence) hayatından silerek beni birdaha görmemeyi,başkalarına bırakmayı göze alabiliyor bunun neresi sevgi? malesef herkese dur deyip benimle evlenebilecek,benim için planlarından vazgeçebilecek kadar yürekli değilmiş demekki? soruyorum size nişanlınız "yüzüksüz devam edelim ben seninle evliliği düşünmüyorum ilerde belki fikrimi değiştirebilirsin" deseydi siz çoook sevsenizde kabul edermiydiniz?
iyiki varsınız okudukca daha mantıklı dşünmeye başlıyorum...herşeyin hayırlısı diyorum....kafamı dağıtmak için işe girmeyi düşünüyorum sizce işe yarar mı?
iyiki varsınız okudukca daha mantıklı dşünmeye başlıyorum...herşeyin hayırlısı diyorum....kafamı dağıtmak için işe girmeyi düşünüyorum sizce işe yarar mı?
canım siz bu konuları nişanlanmadan önce düşünmedinniz,konuşmadınızmı peygamber efendimizin bir hadisi şerifi var 'hayırlı işlerinizde acele ediniz!'.bencede ailen haklı nişanlı kız beklemez bu kadar uzun sürede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?