- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Ailem nisanlimi istemiyor benim gozlemledigim kadariyla hatta basta babam istemiyor ben onlarin her istedigi seyleri yapmaya mecbur digilim benim bu zamana kadar yanimda nisanlim durdu ailem digil o yuzden benim gozumde benim ailem nisanlim
E sana gerçek aşkınla mutluluklar o zaman, ne diye gelip konu açtın ki anlamadım? Milleti azarlamaya mı geldin?Bana istedigi kadar sosyal olmami yasaklasin ben bundan bi rahatsizlik duymam ailemden bile vazgecicek kadar seviyoruz birbirimizi diyorum siz neyden bahsediyosunuz k.bakmayinda ask insana herseyi yaptirir tabi bu gercek ask'sa.
Çok görmemek lazım şimdi ki nesili anlamıyorum ben . Ben hala babamdan korkuyorum bırak yanında lafa dahil olmayı herif ne demektir ya herseyi geçtim kız nisanlimm nisanlimm diyip duruyor elin oglu sonuçta nikahli kocası değil bişey değil bi laf var gelin ata binmiş ya nasip demiş sanırım böyleydi :) yani nedir bu sahiplenmek böyle nisanlini bu konumda tutuyorsunda seni bu yasa iyi ya da kötü şekilde getiren babaya neden herif diyorsun güzelim ? Sen bence kendi kimligini sorgula neden böyle niçin böyle sorun tam olarak ailemmii ben mi sevgilim mi diye . Ramazan ayindayiz allah hepimizi islah etsin der giderim .Ayy gerçekten sinirim bozuldu şaka gibi yazık gerçekten çocuksun ve en doğruyu sen biliyorsun.Eğitimde ergen benmerkezciliği diye birşey var tam olarak şuan örneksin ona.
Senin sevdiğin kesin de karşındaki adam seni zerre sevmiyor emin olabilirsin .Bana istedigi kadar sosyal olmami yasaklasin ben bundan bi rahatsizlik duymam ailemden bile vazgecicek kadar seviyoruz birbirimizi diyorum siz neyden bahsediyosunuz k.bakmayinda ask insana herseyi yaptirir tabi bu gercek ask'sa.
Arkadaslar guldurmeyin beni herkezin kendi gorusu dusuncesi tabiki benim gorus ve dusuncelerimde bu yonde benim ailem nisanlim diyorum size bende aile falan yok kucuk yasta babamin elinden zor aldim annemi ne eziyet iskenceler cekti burda bide ailemi savunuyosunuz ben asktan yanayim evine icki sokan siddete egilimli babadan yana digil.Bence buraya yazip ya da yazdiklarini okuyup daha fazla kendimizi yormayalim kizlar.
Bu genc ve guzel kardeşimiz en dogrusunu kendi bildiği sekilde yapacaktir.
Hayat boyle bir sey iste. Bazen goz gore gore düser insan. E kendi dusen de aglamaz zaten.
E sana gerçek aşkınla mutluşuklar o zaman, ne diye gelip konu açtın ki anlamadım? Milleti azarlamaya mı geldin?
Aşkından öldüğün nişanlına kaç diyecem de askerdeymiş, git bari kvnin yanına kaç, hem nefret ettiğin ailenden daha çabuk kurtulmuş olursun hem de muhteşem geleceğinin fragmanının tadını çıkartırsın erken erken.
Te Allahım ya
Evet arkadaşlar aşkın kitabını yazan arkadaşın tecrübelerinden hep birlikte faydalanmamız lazım. Sonuçta daha 17 yaşında herşeyi çözmüş. Demek ki neymiş asosyal olmak isteyecekmişiz okumayacakmışız düğün bile yapmadan 17mizde nişanlanıp 18mizde evlenecekmişiz.Sende ergen konusmasi var ya ayy li may li kokoslar varoslar gibi sen ne anlarsin sevgiden asktan hey yarum hey isine bak
Sende ergen konusmasi var ya ayy li may li kokoslar varoslar gibi sen ne anlarsin sevgiden asktan hey yarum hey isine bak
Benim kac senelik tanidigim adami bana karsi kiskirtmak senin haddine digil sevmiyomus kesin sevmiyodur 6 senedir bana bosuna katlaniyo zaten :))Senin sevdiğin kesin de karşındaki adam seni zerre sevmiyor emin olabilirsin .
Yeni üyeymişsin şimdi gördüm, umarım fake sindir.
Arkadaslar guldurmeyin beni herkezin kendi gorusu dusuncesi tabiki benim gorus ve dusuncelerimde bu yonde benim ailem nisanlim diyorum size bende aile falan yok kucuk yasta babamin elinden zor aldim annemi ne eziyet iskenceler cekti burda bide ailemi savunuyosunuz ben asktan yanayim evine icki sokan siddete egilimli babadan yana digil.
Ben can sıkıntısına evden kacicak birisi digilim beni cok bunaltiyolar suan oturdugum evin altinda kiracilar ust katinda halamin evli kizi ve yandaki evdede halamlar ve amcamlar oturuyo ben yalniz evde kalsam nolur napabilirim yani aksam evden cikip gezer miyim veya eve erkek mi alirim hayir sadece evde oturmak bana karismasinlar 10 ay sonra evleniyorum zaten bunlar bu kafayla giderse alcaz basimizi gidicez burdan dugun falanda olmicak dugun meraklisida digilim sadece sevdigim adam yanimda olsun yeter bana ben baska bisi istemiyorum
Sende ergen konusmasi var ya ayy li may li kokoslar varoslar gibi sen ne anlarsin sevgiden asktan hey yarum hey isine bak
İslamda dugun yapmak haram eglence amacli oldugu icin ister bana geri kafali de ister cahil ama sunu bilki dusundugun gibi birisi digilim resmi nikah kiyilsin imam nikahi kiyilsin yeter gerisi fis fos islerEvet arkadaşlar aşkın kitabını yazan arkadaşın tecrübelerinden hep birlikte faydalanmamız lazım. Sonuçta daha 17 yaşında herşeyi çözmüş. Demek ki neymiş asosyal olmak isteyecekmişiz okumayacakmışız düğün bile yapmadan 17mizde nişanlanıp 18mizde evlenecekmişiz.
İslam’a göre düğün yapmak caizdir. Hatta def çalıp evliliği insanlara ilan etmek Peygamberimiz tarafından emredilmiştir. Onun şöyle dediği rivayet edilmiştir:İslamda dugun yapmak haram eglence amacli oldugu icin ister bana geri kafali de ister cahil ama sunu bilki dusundugun gibi birisi digilim resmi nikah kiyilsin imam nikahi kiyilsin yeter gerisi fis fos isler
Bence 6 senedir katlanan tek kişi sensin.Benim kac senelik tanidigim adami bana karsi kiskirtmak senin haddine digil sevmiyomus kesin sevmiyodur 6 senedir bana bosuna katlaniyo zaten :))
İslamda dugun yapmak haram eglence amacli oldugu icin ister bana geri kafali de ister cahil ama sunu bilki dusundugun gibi birisi digilim resmi nikah kiyilsin imam nikahi kiyilsin yeter gerisi fis fos isler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?