Ailem ve benim sorunlarin dayanamiyorum artik

Sevgili kendiylesorunlu, konu sahibi kendiylesorunlu lakin farkinda değil.
Tam ergen slov şarkılar abes durur bu tam apaci tarzı bir kizimiz o yuzden arabesk rap tam uyar diye düşünüyorum.

Cok dusundum ama bi faydasini goremedim dusun dusun nereye kadar cocuklukta tanismis evlenmis ve olesiye kadar evli olan insanlar var bi arastir derim sadece internetten digil ama beni bi parkta dul cocuklu bi abla gordu hayatimda hic gormedigim birisi bana su kelimeyi dedi : sen cok asiksin insallah hayatin boyunca mutlu olur hic uzulmezsin aynen bunu dedi hic tanimadigim gormedigim kadin bile asik oldugumu gozlerime bakinca anladi iste beni ancak oyle insanlar anlar siz gibi onyargili olan insanlar digil

Yok, nişanlıyla kvsigil düğün yapmak günah ayağına bedavaya gelin almaya çalışıyor muhtemelen. Konu sahibi de çok aşık malum, biz de aşktan anlamıyoruz hepimiz anamızın karnından 30lu yaşlarda çıkmışız!

İslamda dugun yapmak haram eglence amacli oldugu icin ister bana geri kafali de ister cahil ama sunu bilki dusundugun gibi birisi digilim resmi nikah kiyilsin imam nikahi kiyilsin yeter gerisi fis fos isler
Beinim anadigim adam yaninda olsun gerisi bos bagri biraz zevklerini onun icin birakmasaydin sonra niye yapmadim diye dusunmeyesin,bir an once kavusta askini iyice doyasiya yasa bukadr kendini yiprattin onun icin kavusmasan halini dusunemiyorumkizma ama nisanlindan baska seylrde zevk versin canim uzulme diye soyluyorum

Nisanlim ve babasi var babasi bize her konuda maddi manevi simdiden destek oluyo o zamanda olur hic suphem yok bundan

Ama sorsan biz birşey bilmiyoruz. Maharet sanıyor genç yaşta evlenip kocaya gitmeyi

İslamda dugun yapmak haram eglence amacli oldugu icin ister bana geri kafali de ister cahil ama sunu bilki dusundugun gibi birisi digilim resmi nikah kiyilsin imam nikahi kiyilsin yeter gerisi fis fos isler

Amanin dini vecibelerinin farkinda amaaa dinde babanin yerinin ne oldugunun farkinda degil.... lutfen şu sacma hayat tarzina güzelim dinimi karistirma... dinini yasayanlara da geri kafalı denmez. Bu tabir için aynaya bakmalisin.

Şuan kafamı vuracak bir yer arıyorum.

Sevgili kendiylesorunlu, konu sahibi kendiylesorunlu lakin farkinda değil.
Tam ergen slov şarkılar abes durur bu tam apaci tarzı bir kizimiz o yuzden arabesk rap tam uyar diye düşünüyorum.
Sayın öğretmen ben de 5 sene evvel bu nicki aldığımda sorunluydum evet. Şimdi düşünüyorum da ne gereksiz, ne salakça işlermiş. Esas derdin sıkıntının kralı büyüdükçe ortaya çıkıyor. Keşke tek sıkıntım ailemle çekişmek olsaydı diyorum şu anda.
17 yaşındayken insan her şeyi başarabileceğini sanır. Diğer herkes aptal, kendisi en zekidir. Herkes yanlış biliyordur. Ama o iş öyle değil. Çok değişik işler bunlar, çocukken anneye babaya hayran olunur, onlar gibi olmak istersin, genç olursun onlar gibi olmamayı dilersin, olgunlaşınca da yanlarından ayrılmamalarını dilersin. Sonra bir gün kaybedince de tırnağını ararsın bulamazsın. Şu an haklı olabilmek için, oldukça suçlayıcı şeyler yazıyor ailesi hakkında, yüzde 75'i abartıdır. Hatta şu an kendi kendini manipüle ediyor o, yazarken gerçek dışı olmalarına rağmen sinirleniyor ve hatta üzülüyor olabilir.
Tam olarak bir kimlik bunalımının ortasında şu anda, sağlıklı düşünemediği için yazılanları asla algılayamayacak.
Eh ne demişler en iyisini yaşayarak öğrenir insan, yaşasın görsün madem ellemeyin.

Benim baska zevklere ihtiyacim yok arkadasmis dostmus hepsi yalan anca dogru yoldan cikartir yanlis yola sokar nisanlimla ayrildigim 3 ay icinde baska zevklerde tattim ornek mesela arkadas dedigim kisiyle doyasiya eglendik gezdik tozduk yattik kalktik ama hic birisi benim sevgiden aldigim zevki yasatmadi bana yalan dunya bi kere gelicez adam gibi sevene yer yok zaten bu devirde oyle bi hala geldiki bu insanlar su ramazanda bile acik sacik giyinenlermi dersin sokakta yemek yiyenler mi su icenler mi hepsi var her filmde her reklamda bile cinsel icerikli seyler var hayat cinsellik ustune kurulmus yani bu devirde su yalan dunyada yalan insanlarla yasamak cok zor halden anlamayan her lafi yuzune vurmaya calisan insanlar cok gene soyluyorum dunyanin en yakisikli erkegi bile gelse benim askim bu adama karsi sonsuz ve sonsuz olacaktir.

Çok güzel dusunmussun ya maşallah sana. Olur olur emin ol seninde destansi bi ask hikâyenin olur.

O zaman buraya konu acmican güzelim gut bekle parklarda gelir bulur seni anlayanlar.

Nisanlinda seni tablo niyetine karsisina koyup izlemek için aliyo dimi canim. Sizeekmek su da gerekmez birbirinize baka baka doyarsiniz.

İnsanlar cok degisik herkez aile ci olmus anlayamadim soylemek istemedigim bazi konularvar diyorum babamla ilgili anlamiyolar aile de aile de
Herkesin babası iyi olmayabilir sonuçta bizim elimizde değil ailemizi seçmek. Benim babamda sert biz onun sözünden çıkamayız. Dayak yediğimizde oldu. Senin gibi o yaşta biriyle sevgiliydik. Benim zorumla istemeye geldiler. Tabi 17 yaş babam izin vermedi. Çok şükür iyiki de izin vermemiş ayrıldıktan sonra anladım ne kadar kötü bi insan olduğunu. Şimdi 25 yaşındayım 1 yıllık evliyim. Çok şükür çok güzel bi evliliğim var. İyi ki 17 yaşında ailem izin vermemiş. Bizim göremediğimiz şeyleri onlar görüyo emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…