Eşim çok merhametli o da çok üzülüyor ama ödenmediği takdirde bizim de karşılayacak durumumuz yok sadece düzenli bir gelirimiz olduğu iÇin bize kredi kolay çıkıyorAnnemle babamla aram sonradan daha kötü olacaksa yok derdimeşiniz haklı geldi bana evet annenizin ev sahibi olmak hakkı çok çok üzüldüm ama daha sorun olur ailenizle küser eşinizle araniz açılırsa daha kötü olur
Tahmin ediyorum eşiniz çok mantıklı düşünmüş iki tarafta daha zora girer eğer babanız bu konuda titiz bir insan olsaydı fikrim çok başka olurdu anneme bende herşeyden çok önem veririm ama durum ortada yani annenizi bile kaybedebilirsiniz bu para olayları yüzündenEşim çok merhametli o da çok üzülüyor ama ödenmediği takdirde bizim de karşılayacak durumumuz yok sadece düzenli bir gelirimiz olduğu iÇin bize kredi kolay çıkıyor
Ellerinde nakit olarak ne kadar var şuan da almak istedikleri ev sıfır mı kaç odalı eğer büyük bir ev ise daha küçük bir eve bakılabilir.Selam bayanlar ,
Buraya yazdım çünkü konuşacak anlatacak kimsem yok. Konuya geçiyorum hemen . Kendi ailem şu an kirada oturuyorlar . Zaten yıllardır kiradalar. En çok da annem bu konudan çok muzdarip çünkü ömrü elin evinde geçti hep. Şimdi ellerine bir fırsat geçti . Yaklaşın elli bin açıkları var az bir para değil . Kredi çekmek istediler ama olmadı annem bizden istedi çekmemizi ama eşim hayır dememi söyledi . Eşim çoğu zaman babama yardım etti ama babam ödeme noktasına geldiğinde titiz davranmadı bu yüzden eşim çekemeyeceğimizi ve çekersek ödemede sıkıntı yaşadıklarında aramızın bozulacağını düşünüyor . Aslında ben de öyle düşünüyorum ama bir yandan da anneme üzülüyorum bu fırsatı kaçırmasını istemiyorum . Şu an net olarak cevap verdik çekemeyeceğimizi belirttik ama ailem o evi alamazsa her zaman vicdan azabı çekeceğim . Süreç nasıl ilerleyecek bilmiyorum ama içim hiç rahat değil . Siz olsaydınız naparsınız ?
Babanız zaten bu ödeme konularında hassas davranmamış eşiniz haklı sıkıntıya girersiniz....ilerde sizin için problem olurSelam bayanlar ,
Buraya yazdım çünkü konuşacak anlatacak kimsem yok. Konuya geçiyorum hemen . Kendi ailem şu an kirada oturuyorlar . Zaten yıllardır kiradalar. En çok da annem bu konudan çok muzdarip çünkü ömrü elin evinde geçti hep. Şimdi ellerine bir fırsat geçti . Yaklaşın elli bin açıkları var az bir para değil . Kredi çekmek istediler ama olmadı annem bizden istedi çekmemizi ama eşim hayır dememi söyledi . Eşim çoğu zaman babama yardım etti ama babam ödeme noktasına geldiğinde titiz davranmadı bu yüzden eşim çekemeyeceğimizi ve çekersek ödemede sıkıntı yaşadıklarında aramızın bozulacağını düşünüyor . Aslında ben de öyle düşünüyorum ama bir yandan da anneme üzülüyorum bu fırsatı kaçırmasını istemiyorum . Şu an net olarak cevap verdik çekemeyeceğimizi belirttik ama ailem o evi alamazsa her zaman vicdan azabı çekeceğim . Süreç nasıl ilerleyecek bilmiyorum ama içim hiç rahat değil . Siz olsaydınız naparsınız ?
Aynen bir de miktar fazla ben de ısrar edemiyorum eşimeYani eşinizin ailesi böyle bir şey istese kabul etmezdiniz sanırım (çoğu kadın kabul etmez) vicdan yapmanıza gerek yok eşiniz haklı
1+1 tarzı bir ev alsalar kredi çekmeden ona yetmiyor mu.Alacakları ev en makul ev sıfır değilbulca
Ben özel sektörde çalışıyorum sürekli değil işimlabellevie
O zaman yapacak birşey yok üzülmeyin eşiniz en doğrusunu yapmış. Sonradan kötü olmaktansa baştan kabul etmemek en doğrusu.Alacakları ev en makul ev sıfır değilbulca
Ben özel sektörde çalışıyorum sürekli değil işimlabellevie
Annem için çok istiyorum çok emek verdi bizleri büyütürkenBence herkes ayağını yorganına göre uzatmalı. Demek ailenizin maddi durumu yok ki, kredi de verilmiyor. Başkalarına sahsen öyle kredi çektirmem asla. Ömrü başkalarının evinde gecti diye dramatize haline de getirmemeli. Bir cok insan kirada oturuyor. Bunu da eklemek isterim: Babaniz eskiden daha titiz davransaydi esiniz eminim farklı düşünürdu. Vicdan yapacak.bir durum göremiyorum
Bulunduğumuz şehirde aynı paraya denk geliyor bu alacakları da eski bir ev nerdeyse 30 yıllık paranın gözü kör olsun1+1 tarzı bir ev alsalar kredi çekmeden ona yetmiyor mu.
Annem için çok istiyorum çok emek verdi bizleri büyütürken
Ben de annen için üzülmüştüm o yüzden çek dedim ama siz de zorlanacaksanız ödemede sıkıntı olur eşinle bile aran açılabilir. Baban emekli değil mi konut kredisi çekemiyor mu?Annem için çok istiyorum çok emek verdi bizleri büyütürken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?