- 17 Haziran 2019
- 1.899
- 6.106
- 158
Var ama onlar da okuyor maddi bir kazançları yok şu anTek çocuk musun ? Açığı paylaşabileceğin kardeşlerin var mı ?
Evet ben de İnanın her şeyi düşündüm enine boyuna şimdi çeksem her ay ödeme zamanı beklentiye gireceğim bir gün geçse ödeme eşime mahcup olacağım kredide ödemeler günü gününe olmalı çünkü. Bir de üç beş ayda bitmeyecek belki iki sene üç sene buna katlanamam sanırım kesin bir yerde patlak verirBorcuna sadık olmayan insanlar hiçbir zaman sadık olmuyor. O nedenle yapmayın derim. Yarın obur gün cocuk olur işten çıkarsınız vs sorun olur. Benzerini yaşadım ödemeyen ödemiyor bu alışkanlık meselesi.
Ne güzel sizin adınıza çok sevindim . Kardeşiniz de size destek olmuş ama siz kendiniz almak istemişsiniz ve ödeme size aitmiş bizim böyle bir durumumuz yok ödeme aksarsa biz karşılayamayız. Bu yüzden sıcak bakamıyorumSanirim siz calisiyorsunuz?
Sizin durumunuza benzer bir durum yasadim. Annemlerin iki goz bir evi vardi. Annem de babam da yaslaniyorlardi ve catisi dahi olmayan o evde ozellikle kışın o kadar zorlaniyorlardi ki. Kiraya da cikacak durumlari yok zaten.
Ogretmenim ve birseyler yapmak istedim. Memur olan erkek kardesimle konustum ortaklasa konut kredisi cekip sifir bir daire aldik. Esim cok burun kivirdi, ailesi cok karsi cikti fakat guclu bir sekilde durdum kararimin arkasinda. 4 seneyi gectik 20 taksidimiz kaldi.Ve odemem sadece 1000 lira. Babam suan akciger kanseri tedavisi goruyor. Inan ben o evi almasaydim ve o eski evde yasamaya devam etselerdi vicdanimla hergun muhasebe yapmak zorunda kalirdim.
Sukur kendim de bir ev aldim zor da olsa. Ama bizim o evi aldigimizda yasadiklari mutlulugun tarifi yok.
Kız cocugunu ne okutuyorsun, 2 gun sonra evlenir elin ogluna yedirir sana para mi gosterir diyen akrabama "Kizlarim kendilerini kurtarsinlar, kimseye muhtac olmasinlar" deyip okuttu babam.
Bilemiyorum eger ciddi anlamda zorlanmayacaksaniz esinizi ikna etmeye calisin.
Ne mutlu size, çok iyi yapmışsınız, babanıza da Allah şifa versin.Sanirim siz calisiyorsunuz?
Sizin durumunuza benzer bir durum yasadim. Annemlerin iki goz bir evi vardi. Annem de babam da yaslaniyorlardi ve catisi dahi olmayan o evde ozellikle kışın o kadar zorlaniyorlardi ki. Kiraya da cikacak durumlari yok zaten.
Ogretmenim ve birseyler yapmak istedim. Memur olan erkek kardesimle konustum ortaklasa konut kredisi cekip sifir bir daire aldik. Esim cok burun kivirdi, ailesi cok karsi cikti fakat guclu bir sekilde durdum kararimin arkasinda. 4 seneyi gectik 20 taksidimiz kaldi.Ve odemem sadece 1000 lira. Babam suan akciger kanseri tedavisi goruyor. Inan ben o evi almasaydim ve o eski evde yasamaya devam etselerdi vicdanimla hergun muhasebe yapmak zorunda kalirdim.
Sukur kendim de bir ev aldim zor da olsa. Ama bizim o evi aldigimizda yasadiklari mutlulugun tarifi yok.
Kız cocugunu ne okutuyorsun, 2 gun sonra evlenir elin ogluna yedirir sana para mi gosterir diyen akrabama "Kizlarim kendilerini kurtarsinlar, kimseye muhtac olmasinlar" deyip okuttu babam.
Bilemiyorum eger ciddi anlamda zorlanmayacaksaniz esinizi ikna etmeye calisin.
Tesekkur ederim insallahhNe mutlu size, çok iyi yapmışsınız, babanıza da Allah şifa versin.
Esasinda sizin de dusunceniz krediyi cekmemekten yana. Sadece vicdanen rahatlamak icin destek ariyorsunuz. O halde diyebilecegim birsey yok maalesef..Evet ben de İnanın her şeyi düşündüm enine boyuna şimdi çeksem her ay ödeme zamanı beklentiye gireceğim bir gün geçse ödeme eşime mahcup olacağım kredide ödemeler günü gününe olmalı çünkü. Bir de üç beş ayda bitmeyecek belki iki sene üç sene buna katlanamam sanırım kesin bir yerde patlak verir
Miktar yüksek olduğu iÇin böyle bir düşüncem var evetEsasinda sizin de dusunceniz krediyi cekmemekten yana. Sadece vicdanen rahatlamak icin destek ariyorsunuz. O halde diyebilecegim birsey yok maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?