- 15 Eylül 2017
- 12
- 6
- 1
- 34
- Konu Sahibi strong women
mrb arkadaşlar.. 1.5 yıllık evliyim.. ve aileler yüzünden sorunlarımız bitmiyor 1.5 yıldır kendi ailem evime adım atmış değil.. önceden evlen diye ısrar eden tanıştırdırdıgımda cok iyi diye tesvik eden ailem nişanlandıktan sonra maddi konulardan dolayı uzak kalmaya başladı eşimden.. eşimin paracı oldugunu herşeyi bizimkilere yaptırmaya çalıştıgını düşünüyorlar.. öyle böyle derken evlendik ama sorunlar hiç bitmedi.. birbirlerine girdiler sürekli.. evlendikten 5 ay sonra trafik kazası gecirdik saolsun herseyimle eşim ilgilendi 1.5 ay hastanede yanımda kaldı tabi orda da kavgalar var.. evime cıktım 4 ayda öyle a dan z ye hem benimle hem evimizle hem yemekle hem gelenle hem temizlikle yani aklınıza gelecek ne varsa hepsini eşim yaptı.. eşim evden cıktı annemler geldi onlar gitti eşim eve geldi.. bu sekilşde bir ilşki.. ben aileme tek basıma gidiyorum bazen kalmamı istiyorlar kalıyorum bu sefer aklım esimde kalıyor.. eşimde ara sıra alkol kullanan birisi aslında cok iyi niyetli cok merhametli birisi ama alkol aldıgı zaman kendine yanlıs yapıldıgını düşünüyor kafasında kuruyor ya bana ya aileme sarıyor.. iyice yüzgöz oldular.. eşimden de bi sıkıntım yokki bıraksam çokta seviyorum onunla aile dışında hiçbir sıkıntımız yok.. ailemde eşimde kendi açısından haklılar ama ben artık orta yol bulamıyorum kan davasına döndü bu olay.. bebeğimiz olsun istiyoruz ama ben cesaret edipte düşünemiyorum yine bişey olursa diye.. annem cok inat.. bir adım atsa eşim zaten onların bu kinciliğine akıl erdiremiyor.. en son ki tartışmada küfürler polisler.. ama tabi bu durumlar hep alkol varken sonra pişman oluyor.. ama iş işten geciyor öfkeli agrasif bir yapısı var saygısızlık yapıyor eşimde.. boşansam ne olcak diyorum daha iyisini mi bulcam sanki yada boşanmasam bu kavgalar hep olcak mı artık cok usandım herkes annesinin babasının yanında her hftasonu birlikte vakit geciriyorlar ben ise ya kaynanamlardayım ya evdeyim ailemle gizli görüşmeler vs vs..