Ailem yanlarına geldiğime pişman ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Linç edilmek için konu mu açıyorsunuz anlamadım?

Su yazım tarzına bak biz de aaa evet ben de ailemden kurtulucam salllaaa falan diyeceğimizi bekliyorsanız ileri görüşlülük eksilerde olmalı. Kibar olmayan tabiriyle aptallık diyebiliriz.

Sizi çok iyi anlıyorum. Biz üniversite tatillerinde annem ve babamla hep bilimsel deneyler yapardık. Cern deneyleri üzerine konuşurduk.
Sonra annem bir gün Higgs Bozonu için Allah'a şirk koşmak deyimini kullanınca, bana da çok cahil göründüler. Çekilir kahır değil yeminle.

Çok yazık o anneye ve babaya sanırım sizin yuzunuzden kavga ediyorlar ne günah işledikte böyle bir çocuk getirdik dünyaya diye

Ben hep 50 liralık bozonladığım için garipsemedim herhalde. Benimkiler de cahil o zaman. Dur iki örseleyip geleyim ben de

Her seye tamam ama bilime nasil kapalilar ben bunu anlamiyorum. Basim agriyor deyince novaljin icmeyip felak nas mi okuyorlar?
Konu sahibi de bilimden pek anlayan biri değil bence. Neyden bahsettiğini bile bildiğini sanmıyorum

Üniversite kazanınca bilgili olunmuyor tam tersi okuyan insanlar daha cahil. Okumayanlar daha çok hayata insana dair bilgi ve tecrübeye sahip. Cahil olan sensin onlar değil.

Ne okuyorsunuz? Vizyonunuz geniş belli ki... vizelerden sonra tatil yok, aile evine dönmek zorunda degildiniz.

Ne olursa olsun insan ailesi hakkında abuk subuk konuşmaz...

Siz henüz ergenliği atlatamamışsınız. Ailenizden önce kendinize çekin düzen vermelisiniz bence. Eğer benim çocuğum da şehir dışından gelip hiç sarılmasa ben de kırılırdım çok ayıp bence. Otur muhabbetin dibine vurun demiyoruz ama ailen onlar. Ayrıca cahil olabilirler benimkiler de öyle çoğu aile hemen hemen benzer şekilde onları değiştiremezsin. Aynı sofraya bile oturmuyorum olayı çok yanlış bence ama arkadaşlarınızla çıkıp eğlenmeye gelince her türlü tribi nazı çekiyorsunuzdur. O ortamı aileniz sunmayabilir ama sizi okutan da onlar.

Dersaneye işe girmek için değil yazım kurallarını öğrenmek için gidin. Gelir gelmez herkesin burnundan getirmişsiniz. Gelmezseniz daha mutlu olurlar bence. Beni öpmek istemeyen, özlemeyen, benimle aynı sofraya oturmayan çocuğumun nesine saygı duyayım.. sadece size harcama yaptıklarında ebeveyn oldukları geliyor aklınıza maşallah.. Allah evladın da hayırlısını versin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…