- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Anladım.
Allah yardımcınız olsun sizin de babaannenizin de.
Gerçekten üzücü bir durum
Aaaaaaaaa olur mu elin yabancı memleketlerindeki yaşlılar dünyayı geziyor
Biz bizimkilere bi kilo elma bi kilo ıspanak yeter deyip elindeki parasını alırız.
Ne de olsa bizle kalıyor deyip .
3 aylık 7 bin falan.Babaannenizin maaşı nekadar? Herkes kapıda baca bekliyo yazık kadına
Bakan kişide maaşı almamalı o kadın yıllarca bakmış karşılığında para mı almış
Ve işin ilginci halamın da, babamın da, annemin de kendi emekli maaşları var....Babaannenizin maaşı nekadar? Herkes kapıda baca bekliyo yazık kadına
Bakan kişide maaşı almamalı o kadın yıllarca bakmış karşılığında para mı almış
Tapuyu hayattayken birinin ustune gecirmesi cok yanlis zaten.Sağolun, ya inanın sinirlerim bozuluyor. Her maaş günü ortalık küfürler, sizi polisle evden çıkaracamlarla geçiyor. (halamla babaannemin oturduğu evin tapusunu babama geçirdi babaannem, şimdi habire kira istiyorlar) 1 gün gecikse olay çıkıyor. Geçen gelen parayla telefon almış babam kendine ne elzem ihtiyaç değil mi? Ev telefondan geçilmiyor oysa.
Onlardan kira mı istiyor bir de?Sağolun, ya inanın sinirlerim bozuluyor. Her maaş günü ortalık küfürler, sizi polisle evden çıkaracamlarla geçiyor. (halamla babaannemin oturduğu evin tapusunu babama geçirdi babaannem, şimdi habire kira istiyorlar) 1 gün gecikse olay çıkıyor. Geçen gelen parayla telefon almış babam kendine ne elzem ihtiyaç değil mi? Ev telefondan geçilmiyor oysa.
Ve işin ilginci halamın da, babamın da, annemin de kendi emekli maaşları var....
1 ev daha vardı o halamın borçları için satıldı, bu evi babam üstüne istedi. Aralarında kardeşi sevgisi falan yok zaten, yabancı gibiler. Annem her şeyin içindedir her olayın ve gene kötü olan o olur.Onlardan kira mı istiyor bir de?
Asıl evi onun üzerine geçirdiyse en azından parayı halanızın alması lazım
Kızmayın ama, bence hata babanızda.
Hem evi üstüne alıyor, hem parayı alıyor hem de kira istiyor.
Pes!
Hele anneniz hiç karışmamalı bu olaya.
Çok kötü ya...1 ev daha vardı o halamın borçları için satıldı, bu evi babam üstüne istedi. Aralarında kardeşi sevgisi falan yok zaten, yabancı gibiler. Annem her şeyin içindedir her olayın ve gene kötü olan o olur.
İnanın senelerdir aynı şeyler. Babaannem para hesabını bilmez, çalışmamış, ev ekonomisini hep rahmetli dedem halletmiş, ondan sonra da halam devralmış. Ekmeğin fiyatını bile bilmez. Babam gördüğüm en paragöz insanlardan biri, para çocuklarından bile önce gelir onun için.
Birbirleriyle küsler, bir de ben babaannemi severim her gün konuşuruz. Arıyorum telefonu annem açıyor, halam beni arıyor alayları anlatıyor, beni karıştırmayın desem de karıştırıyorlar.Sen zaten nefret etmişsin bu hallerinden. Evlenmişsin, ailenden ayrısın. Sana bu muhabbetler niye geliyor. Halan da baban da ne halleri varsa görsünler. Beni ilgilendirmez de çık işin içinden.
Madem para icin birbirlerini yiyiyorlar. Babaannenizde bunun farkindadir zaten. Ben babaannenizin yerinde olsam giderim huzurevinde kalirdim.
Ortada babaanne varken nasıl ilgilendirmesin ki?Sen zaten nefret etmişsin bu hallerinden. Evlenmişsin, ailenden ayrısın. Sana bu muhabbetler niye geliyor. Halan da baban da ne halleri varsa görsünler. Beni ilgilendirmez de çık işin içinden.
Az önce aradım, kadının sesi kısılmış, zona olmuş. Moral vermek istedim, torunların seni çok seviyor dedim. Bugün aradığımda annem açmıştı telefonu, hayrola anne niye sen açıyorsun dedim, demediğin bırakmadı, tüm gün de kadının başının etini yemiş, başım kulağım her yerim zonkluyor diyor.
Babaannem de sütten çıkma ak kaşık değil ama asla anneme kv lik yapmadı allahı var. Şimdi annem mesela sesini falan yükseltiyor, kızıyor kadına anne diyorum 90 yaşında dikkat et biraz. Ha banyosunu yemeğini eksik etmez ama çenesi durmuyor.
Zona olmuş kadın ya of offf gel de karışma
Ortada babaanne varken nasıl ilgilendirmesin ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?