ailem yüzünden paradan nefret ettim

Kula bela gelmez HAK yazmadıkça HAK bela yazmaz kul azmadıkça..... İnsanın şeytanla birlikte en büyük düşmanı paradır senin yapman gereken tek şey onlar için hayır duası etmek olsun Allah ilgilenir onlarla merak etme

İçim şişti yemin ediyorum...
Kadının parası var zaten bakacak birini bulup evinize alın bence.
Kadının ömrünü yediniz, daha fazlasına izin veremem artık deyin.

Babaannem asla kabul etmez, halam evliyken de ona bile gitmezdi damat var aman rahatsızlık vermeyeyim diye. Kardeşi zamanında teklif etti beraber kalalım ona da yanaşmadı.

Ben olsam halaya verirdim eşi yok borcu var evi de yok sanırım
Allah evlatlarımızı bizlere minnet ettirmesin babannenize sabır versin koca yetişkin olmuşlar hakları olmayan bir paraya tamah ediyorlar
Size de Allah kolaylık versin ana baba atsan atılmaz

babaannenizde farkinda kimseden fayda yok ... kime gitse beklentiye girecek ..
Aynen öyle 60 yaşındaki çocuklarını tanımıyor mu tanıyor tabi ki. Zona oluyor sıkıntıdan işte çok zor bir durum iki çocuğu da onu parası yüzünden istiyor.

Babamlar kira istiyor, halamın borçları bitmiyor....Kadın da ne yapacağını şaşırdı artık. Kendi harcaması yok zaten bir yere çıkamıyor. Yediği azıcık bir yemek o kadar.

Uzuntuden stresten zor ya arada kalmak hele birde parasi icin bakilmak insana fena dokunur. Bende babama bebek gibi bakiyorum. Hatta arada takilirim. Sen benim buyuk oglumsun derim guler hep. Onlar simdi sevgiye sefkate muhtaclar. Ayni zamanda cok alingan olurlar.

Hak var hukuk var Allah buyuk o iyi gunlerini hatrina lutfen ailenize karsi cikin ve o paraya dokunmayin.
Gun olur devran doner bugun ektiklerinizi bicmeyin
Tabiki kendinizi oldurmeden uzmeden yipratmadan.
Herkes ektigini bicer Allah halaniza sabir versin Babaannenin durumu ayri zor.

Babaannen evi babanın üstüne yapmakla ne büyük bir hata etmiş kendi evine kiracı olmuş yazıklar olsun böyle evlada

Ben karışmıyorum para işlerine beni de silerler para için emin ol. Ortada bir yemek takımı için gelinen duruma bakın. Annem istiyorsa gayet de taksitle alabilecek durumda. Kardeşime yardım etmek istiyor olabilir ama bunu başkasının parasıyla zorla yapamaz, kendi istiyorsa yapsın, düşünüyorum da kv min maaşı olsa asla hak iddia edemezdim böyle sanırım.
İşin kötüsü araç olarak kullanılan zavallı kardeşimin hiç bir şeyden haberi yok, hiç bir beklentisi de yok.

Babaannen evi babanın üstüne yapmakla ne büyük bir hata etmiş kendi evine kiracı olmuş yazıklar olsun böyle evlada

Borç çok, o ev de gider dediler zamanda ama şimdi bir kira tutturdular anlamıyorum, iki kardeş biz çalışıyoruz, ikisinin de maaşları var, kira ödemiyorlar, neye yetiremiyorlar anlamıyorum.

Babaniza bakmaniz sizi diger kardeslerden ustun kilar benim gozumde tum vaktinizi aldigini tahmin edebiliyorum.
Hayir baska kardeslerede dusmez babanizin parasi babanizin biriktirmesi gerekir verdiginde ise esit miktarda vermeli herkese.Sizin ihtiyacinizin oldugunu kardesler gormeli ve kendi haklarindan feragat etmeliler.

O nasil bir dededen kalan aylik maas . 4bin falan. Gercekten dededin sagliginda ne is yapmis cok merak ettim. Sizin aileniz de halanizda gercekten yaptiklari ayip. Ama normal sartlarda kadina kim bakiyorsa maasi onun cekmesi mantikli olan. Malesef ayni durum benim halam ve amcamlarda da var. Kadini bir ay birisi alip bakiyor maasiyla beraber, bir ay digeri alip bakior maasiyla beraber. Maasi cekmeyen bakmiyor kadina. Allah bizi o durumlara dusurmesin.

Kendi kazandigi ile isterse ogluna tektas alsin ama baskalarinin parasiyla hayallerini gerceklestirmesine dur demelisiniz kendi adiniza.

Asker maaşı canım. Aylık 4 bin değil ki?

Zaten dedecim de olmasa kadın açıkta kalacakmış.

On beğeni hakkı olsa on kere beğenirim. Elinize sağlık.

Kendi kazandigi ile isterse ogluna tektas alsin ama baskalarinin parasiyla hayallerini gerceklestirmesine dur demelisiniz kendi adiniza.
Durduramıyoruz....Artık inan sinirlerim yıprandı annemle başa çıkamıyorum. Tüm gün kadının başının etini yemiş, iki laf edemezsiniz. Akrabaları da bıktı artık çenesinden, kafasına doydu mu doğrudur kimseyi dinlemez, en haklı olan o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…