- 21 Ağustos 2022
- 2.024
- 6.876
- 88
- 33
kızının kimle gezdiğini, onun bağlantılarını biliyorsun. arkasında ona güvenen, seven, destekleyen bir ailesi olduğunu bilen kızın da kendini yalnız hissetmiyor. Kötü bir olayda ailesine sığınabiliyor.Tanıştırınca ne oluyor?
Konu sahibinin ailesinin kızlarının ilişkisinden haberi var, ilişkisini onaylamadıklarına dair bir şey de söylememişler. Tek sıkıntı ortada resmi bir şeyler yokken tanışmak istememeleri. Kötü bir olayla karşılaşsa ailesinin sırtını döneceğini sanmıyorum. Her tanışmak istemeyen yobaz olmuyor bunlar ergen söylemleri. Öyle aileler var ki değil ailesiyle tanıştırmak ilişkisi olduğunu bile söyleyemiyor. Konu sahibinin yaşı da çok büyük sayılmaz 19 yaşındaymış. Belki acele etmese ailesi tanışmak isteyecek zaten. Bana fazla aceleci geldi ki ailesine de öyle gelmiş belli kikızının kimle gezdiğini, onun bağlantılarını biliyorsun. arkasında ona güvenen, seven, destekleyen bir ailesi olduğunu bilen kızın da kendini yalnız hissetmiyor. Kötü bir olayda ailesine sığınabiliyor.
çocuğumun hayatında ne olup bittiğini öğrenmek isterim ben olsam.
Aileniz değişmez o yüzden sizde evleneceğiniz vakit ciddi olduğunu söylerek çağırın. Sevgilinizde az çok biliyordur zaten ailenizi.ailem asiri yobaz olduklarindan dolayi sevgilimle tanismak istemiyorlar , gecen gun sevgilimin ailesiyle tanismaya gittim ailesi asiri anlayisli asiri samimi iyilerdi , bende tanistirmak istiyorum ailemle fakat bizimkiler konusu dahi acilsa yuzlerını asıyolar , ( yok dinimizde gunah vs meseleleri) napicam? Nasil ikna ederim , sadece annemle tanissa bile yeter ama annem bile surat asiyor
herkese garip gelecek ama boyle durumlarda en iyi cozum babanizin cevresinden birisini bulup o kisiyle beraber tanismaya gitmek. bir arkadasimin babasi da cok sertti, erkek arkadasi babasinin lafina guvenecegi birisiyle gidip tanisti, sonra o adam babasiyla tanistirdi adami. tabi onlar cok uyanik, kiz gorustugu birisi oldugunu bile soylemedi.ailem asiri yobaz olduklarindan dolayi sevgilimle tanismak istemiyorlar , gecen gun sevgilimin ailesiyle tanismaya gittim ailesi asiri anlayisli asiri samimi iyilerdi , bende tanistirmak istiyorum ailemle fakat bizimkiler konusu dahi acilsa yuzlerını asıyolar , ( yok dinimizde gunah vs meseleleri) napicam? Nasil ikna ederim , sadece annemle tanissa bile yeter ama annem bile surat asiyor
Konu sahibi henuz 18 yasinda evlenme yolunda ya da ciddi bir iliskide de degil. Yoksa dediginiz cok mantikliherkese garip gelecek ama boyle durumlarda en iyi cozum babanizin cevresinden birisini bulup o kisiyle beraber tanismaya gitmek. bir arkadasimin babasi da cok sertti, erkek arkadasi babasinin lafina guvenecegi birisiyle gidip tanisti, sonra o adam babasiyla tanistirdi adami. tabi onlar cok uyanik, kiz gorustugu birisi oldugunu bile soylemedi.
bunun disinda, aileniz istemiyorsa bunu karsi tarafa oldugu gibi anlatmayin, erkegi de ailesini de kinlendirirsiniz. evlenince yuzunuze vururlar. ustten ustten anlatin. ayrica her zaman siz arada kalmak zorunda degilsiniz ,birakin biraz da erkek arkadasiniz kafasini yorsun nasil ikna ederim diye
evet sonradan gordum. muhtemelen ergenlikten cikamadigi icin ailesine gicikli yapmaya calisiyor baska aciklama bulamadimKonu sahibi henuz 18 yasinda evlenme yolunda ya da ciddi bir iliskide de degil. Yoksa dediginiz cok mantikli
kaç yasındasınız ?ailem asiri yobaz olduklarindan dolayi sevgilimle tanismak istemiyorlar , gecen gun sevgilimin ailesiyle tanismaya gittim ailesi asiri anlayisli asiri samimi iyilerdi , bende tanistirmak istiyorum ailemle fakat bizimkiler konusu dahi acilsa yuzlerını asıyolar , ( yok dinimizde gunah vs meseleleri) napicam? Nasil ikna ederim , sadece annemle tanissa bile yeter ama annem bile surat asiyor
Ya yok fakat icim rahat etmiyor gizli saklı bulusuyorum daha asamadilar sevgilimin olmasini, belki tanistirsam rahat bulusurumIsler ciddilesince tanistirin madem ailenizle. Ailenizle tanismasi icin bir aceleniz var mi ?
Tam tersi de olabilir sevgiliniz alkol sigara gibi kotu maddeler kullanan biri gorduklerinde ayrilmani isterlerse ne olacak. Siz derslerinizle ilgilenin bi kac sene sonra hala sevgiliyseniz tanistirirsiniz.Ya yok fakat icim rahat etmiyor gizli saklı bulusuyorum daha asamadilar sevgilimin olmasini, belki tanistirsam rahat bulusurum
Ya herkes cok kotu tepki vermis ama ben gizli sakli is yapmak istemedigim icin dedim18 yasinda sevgilinle tanistirip napcan annemm
Gizli sakli alkolde aldiginizi soylemissiniz onceki konuda madem onu da soyleyin ailenize. Herseyin bir zamani vardir ve herseyi soylemeninde bir zamani vardir.Ya herkes cok kotu tepki vermis ama ben gizli sakli is yapmak istemedigim icin dedim
Sevgilinle bulustugunu biliyorlar zaten daha gizlisi saklisi mi kalmis?Detay mi vercen an be an.Karsina ilk cikan adami ciddi yollara sokma yahu.Ya herkes cok kotu tepki vermis ama ben gizli sakli is yapmak istemedigim icin dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?