Ailem?

İlk önce ailenize yobaz damgası yapıştırmayı bırakın. Aileniz yobaz olsa sevgilinizin olduğundan itibaren size dünyayı dar ederlerdi. Kapı önüne bile çıkarmazlardı. Daha 18, 19 yaşında aileler ile neden tanışmak için acele ediyorsunuz? Gerek var mı ki?
Eski kafada büyümüş insanlar biraz tutucu olabiliyor. Çocukla daha şimdiden yüz göz olmayı istememişler demek ki. Zorla sen eve getirip tanıştırsan ailen mimikleri ile bile her şeyi belli edecek. Daha fazla huzursuzluk çıkacak.
Ben olsam kızımın sevgilisi ile tanışırım en azından 1 kez görürüm, nasıl biri ile kızım birlikte diye merak eder onu korumak için tanışırım en başta. Ama ailen böyle düşünmüyor demek ki. Zorlama. Zorla güzellik olmaz. İleride işler ciddiye binerse tanıştırırsın.

Ailen yobaz ve baskici olsa bu sekilde yasayamazdin. Bizimkiler yobaz ve baskici degil, ona ragmen icki sigara da icmeyiz, 18 yasindayken sevgiliyi de tanistirmayiz..
Sevgilini ailenle tanistirma zaten, ne gerek var anlamiyorum

Tanışsalar ne olacak ki? Gereksiz bence bu yaşta ailelerle tanışmak, istemiyorlarsa zorlamanın anlamı yok.

Tanıştırınca ne oluyor?
kızının kimle gezdiğini, onun bağlantılarını biliyorsun. arkasında ona güvenen, seven, destekleyen bir ailesi olduğunu bilen kızın da kendini yalnız hissetmiyor. Kötü bir olayda ailesine sığınabiliyor.

çocuğumun hayatında ne olup bittiğini öğrenmek isterim ben olsam.

Konu sahibinin ailesinin kızlarının ilişkisinden haberi var, ilişkisini onaylamadıklarına dair bir şey de söylememişler. Tek sıkıntı ortada resmi bir şeyler yokken tanışmak istememeleri. Kötü bir olayla karşılaşsa ailesinin sırtını döneceğini sanmıyorum. Her tanışmak istemeyen yobaz olmuyor bunlar ergen söylemleri. Öyle aileler var ki değil ailesiyle tanıştırmak ilişkisi olduğunu bile söyleyemiyor. Konu sahibinin yaşı da çok büyük sayılmaz 19 yaşındaymış. Belki acele etmese ailesi tanışmak isteyecek zaten. Bana fazla aceleci geldi ki ailesine de öyle gelmiş belli ki

Aileniz değişmez o yüzden sizde evleneceğiniz vakit ciddi olduğunu söylerek çağırın. Sevgilinizde az çok biliyordur zaten ailenizi.

İnsanlar çocuklarının her sevgilisiyle tanışmak zorunda değillerdir. Size de tavsiyem her sevgilinizin ailesi ile birebir tanışmayın.
Bırakın okulla bitsin meslek hayatınıza girin evlilik düşünceniz olunca ailelerle birlikte tanışırsınız. Evcilik oyununa döner ötesindeki tanışmalar. Boş yeri gelin kayınvalidecilik oynarsınız.

herkese garip gelecek ama boyle durumlarda en iyi cozum babanizin cevresinden birisini bulup o kisiyle beraber tanismaya gitmek. bir arkadasimin babasi da cok sertti, erkek arkadasi babasinin lafina guvenecegi birisiyle gidip tanisti, sonra o adam babasiyla tanistirdi adami. tabi onlar cok uyanik, kiz gorustugu birisi oldugunu bile soylemedi.

bunun disinda, aileniz istemiyorsa bunu karsi tarafa oldugu gibi anlatmayin, erkegi de ailesini de kinlendirirsiniz. evlenince yuzunuze vururlar. ustten ustten anlatin. ayrica her zaman siz arada kalmak zorunda degilsiniz ,birakin biraz da erkek arkadasiniz kafasini yorsun nasil ikna ederim diye

Konu sahibi henuz 18 yasinda evlenme yolunda ya da ciddi bir iliskide de degil. Yoksa dediginiz cok mantikli

kaç yasındasınız ?

üzüldüm adınıza

bu devirde kaldı mı böyle şeyler

Isler ciddilesince tanistirin madem ailenizle. Ailenizle tanismasi icin bir aceleniz var mi ?
Ya yok fakat icim rahat etmiyor gizli saklı bulusuyorum daha asamadilar sevgilimin olmasini, belki tanistirsam rahat bulusurum

Ya yok fakat icim rahat etmiyor gizli saklı bulusuyorum daha asamadilar sevgilimin olmasini, belki tanistirsam rahat bulusurum
Tam tersi de olabilir sevgiliniz alkol sigara gibi kotu maddeler kullanan biri gorduklerinde ayrilmani isterlerse ne olacak. Siz derslerinizle ilgilenin bi kac sene sonra hala sevgiliyseniz tanistirirsiniz.

Ya herkes cok kotu tepki vermis ama ben gizli sakli is yapmak istemedigim icin dedim
Gizli sakli alkolde aldiginizi soylemissiniz onceki konuda madem onu da soyleyin ailenize. Herseyin bir zamani vardir ve herseyi soylemeninde bir zamani vardir.

İlla tanışsınlar diye inat edince siz yobaz olmuyor musunuz?

Aileniz nasil yobaz yahu. Disarida cikip gizlice alkol alacak kadar zaman veriyorlar. Okuyorsunuz. Sigara alabildiğinizw gore cebinizde para da var. Aileniz bana makul geldi yahu. Disari çıkabiliyorsunuz, okuyorsunuz, harclik aliyorsunuz. Aklinizin havada oldugu belli o yuzden sevgili oldugunuz kisiyi ciddiye almıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…