- 20 Eylül 2015
- 2.234
- 1.622
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle. Dedimki siz ne zaman döneceksiniz burdan senle birlikte dedi biraz müsade ette kafa tatili yapayım yanlız kalayım dedim. O zaman biz hiç gelmeyelim diyor bana. Yanlarında bile oturmuyorum artık. Kısıtlı konuşuyorum delirttiler çünküBana da çok düşündürtüyor böyle garezi var diye maalesef :) Ama o klasik laftır ya; yine bekleriz, burada kalın vs...
Evde otur huyu değil de gözümüzün önünde ol huyu o sanırım :)
Kaç kez dedim kaç yaşına geldim ben ve birde 2 yıl önce ayrıldım eşimden. Senin küçük kızın değilim. Kadınım artık dediysemde yok
Aynen öyle. Dedimki siz ne zaman döneceksiniz burdan senle birlikte dedi biraz müsade ette kafa tatili yapayım yanlız kalayım dedim. O zaman biz hiç gelmeyelim diyor bana. Yanlarında bile oturmuyorum artık. Kısıtlı konuşuyorum delirttiler çünkü
Evet bunu bende düşündüm ama evde hep bi surat annemde. Sabah kalkarsın surat akşam yatasın surat.Eğer bir mesleğiniz ve geliriniz varsa ufak ufak alıştırın onları derim. Size kızdıklarında ya da baskı yaptıklarında cevap vermeyin. Ama istediğiniz şekilde de yaşamaya devam edin ,arkadaşlarınızla buluşun gezin vs..
Siz münakaşaya girmeyip umursamadıkça vazgeçmeye başlarlar diye tahmin ediyorum, çocuk değilsiniz sonuçta
Onada diyorki 2 yıl evlilik yaşadın nekiBir de evlilik geçmiş yahu, olgun birisiniz.
Valla ben konuşmayı denedim ama susturuldum hep işine gelmediğinden dolayı.
Bir an anlıyor olsa da eyleme dökemiyorlar kolay kolay.
Zorlaya zorlaya bir noktaya geliyorsunuz.
Vallahi allah yardımcınız olsunTek çocuklar asla büyümezler kendimden biliyorum evlendim hala bir yere gitmek istediğimizde eşimle annem aman gitmeyin ortalık karışık diyip duruyor.. Haksızda sayılmaz tabi![]()
Ama ona göre ortalık hep karışık ve ben çok uzaklaşmamalıyım![]()
Nazını geçirmeye çalışıyordur. Siz de surat asın ya da umursamayın. O zaman surat asmanın bi işe yaramadığını görüp geri adım atmak zorunda kalacak büyük ihtimalleEvet bunu bende düşündüm ama evde hep bi surat annemde. Sabah kalkarsın surat akşam yatasın surat.
1 ay veya 2 sene, sonuçta evlilik yaşayacak olgunlukta ve yaştasınız.Onada diyorki 2 yıl evlilik yaşadın neki
Nazını geçirmeye çalışıyordur. Siz de surat asın ya da umursamayın. O zaman surat asmanın bi işe yaramadığını görüp geri adım atmak zorunda kalacak büyük ihtimalle![]()
Ama susunca da sindirdiklerİni düşünmüyorlar mı bu sefer ?Benim annem daha da hiddetlenir sinirlenir genelde.
Kötü insan olurum baya...
Konu sahibi bence çalışmıyorsanız bir işe girin, evde ağırlık çöküyor böyle iyice.drderin
Çok güzel açıklamışsınız teşekkürler. Bende düşüncem tüm bunlarıBen 18 yaşında evden ayrılmıştım üniversite okumak için.. Benden de 1,5 yaş küçük kız kardeşim var.. 18 yaşımdan sonra da üniversite+ iş hayatı sebebiyle tekrar ailemin yanına hiç temelli dönmedim..Sonra da evlendim zaten..
Kızkardeşim ailemin yanında okudu, işe girdi, işten çıktı.. İş bakımından hiç dikiş tutturamadı çok iyi bir üniversiteden mezun olmasına rağmen.. Evde kalan tek çocuk diye annemle babam giriş çıkış saatlerine hep karıştılar arkadaşlarına karıştılar ..işe girip çıkmalarına hiç ses çıkarmayıp ayrı eve çıkma düşüncesine bile katlanamadılar..
Sonucunda olan şu: Kardeşim şu an 35 yaşında, fazlası ile asosyal, nasıl hayatla başedeceğini mücadeleyi para kazanmayı bilmiyor.. Daha yeni bir eve çıkmayı başardı.. Ve hala herşeyde çok zorlanıyor..
Bana izin vermiyorlar diyordu o da.. Bu dediğiniz şey sadece kötü bir bahane.. Yolunuzu çizin evinizi ayırın kendinize hayat kurun.. Bunun için bu yaşta anne baba izni beklenmez.. Çünkü o izin siz bekledikçe gelmeyecek..
Yoo ben çalışıyorum. Şuan tatildeyim diye evdeyimBenim annem daha da hiddetlenir sinirlenir genelde.
Kötü insan olurum baya...
Konu sahibi bence çalışmıyorsanız bir işe girin, evde ağırlık çöküyor böyle iyice.drderin
Amin cümlemizin :) aile ailedir anne de anne işteVallahi allah yardımcınız olsun
Olay o zaten benim büyüdüğümü kabullenmiyorlar istiyorlarki hep onların dediği olsun. Anneme dedim artık sen kendini çek artık bazı şeylerden her işin içindesin yeter dedim.1 ay veya 2 sene, sonuçta evlilik yaşayacak olgunlukta ve yaştasınız.
Annenizin her şeye bir cevabı var sanırsam
Bence büyüdüğünüzü kabullenmek istemiyorlar, eskiden olduğu gibi onların sözünden çıkmamanızı istiyorlar![]()
Lanet olsun ki evet. Her işimin içindeler ya her işimin böyle birşey yok. Kimsede görmedim ben böyle.Tek çocuk olmanın zararı bu sanırım,bana da çok oluyor bu durum :)
Çok güzel açıklamışsınız teşekkürler. Bende düşüncem tüm bunları