ne desem bilemedim onun sevgi gösterme tarzı bumu, yada sorunlarıyla başa çıkamadığı için mi sana böyle davranmış. Ama sen ona büyük bi dayankmışsın gibiamin eşimin şark görevi geldiği için en geç 1 veya 2 ay sonra başka bir şehirde annemlere çoook uzak bi ile gidicez ve annem demin telefonda gidersen seni çok özlicem diyor, ben inanamıyorum. yaşattığı açtığı yaralar ne kadar derin kaldıysa artık bende acaba azarlıcak biri kalmadı mı diye düşünüyorum. haa gelinlikle evden çıkarken annemin son cümlesi "ben şimdi kimle kavga edicem" olmuştu duyunca ağlamam bile geçmişti sinirden ama demek ki stres topuyum ben onun için
Peki her genç kız engelli bir çocuk buyutmus müdür annesi babası gezerken?
Hangi genç kız benim kadar sefillik ćekmiştir?
Hangi kızın bu kadar hayali yikilmistir.
Canım benim çok üzüldüm.benim bir arkadaşımı da aynı senin gibi kardeşi uğruna bir yere çıkartmadılar hiç bir talibiyle evlendirmediler.surekli aşağılamalar ve dayak...o da bazen dusunurdü kaçmak .artık 30 yaşına geldğinde biraz ayak direyebildi biraz çevrede baskı yapinca evlendi..sonuçsa maddi özgürlüğü olmadığından istedigi manada mutlu değil... Benim ailemde baskıcı anlayıssizdı hele atanamadığım yiilarda... Şimdi atandim o kadar rahatim ki velhasılı disini sık maddi özgürlüğünü alPeki her genç kız engelli bir çocuk buyutmus müdür annesi babası gezerken?
Hangi genç kız benim kadar sefillik ćekmiştir?
Hangi kızın bu kadar hayali yikilmistir.
Önceden hep psikolog olmak isterdim. Hayat sevincim de kalmadi sacma sapan bi bölüm yazip gitcem neresi olursa
Canım bende 18 yaşındayım şuan lysye hazırlanıyorum ve haftanın 6 günü evdeki 4 yaşındaki küçük kardeşime bakıyorum. Annem doğurdu ben büyütüyorum anlayacağın. Lisede istediğim gibi gezdim tozdum. Doğruyu soyleyince izin vermezlerdi yalan söyleyince izin verirlerdi. bende yalan söylerdim kendileri teşvik ederdi.. Allahtan bi pazar günü dışarıda sevgilimle gezip tozabiliyorum ona da karışmıyor zaten haklı olarak. Bişey söyleyecek olsa hemen tepki veriyorum bütün hafta 4 duvar arasındayım bunalıyorum ya falan diyorum öylede zaten. Bütün anneler seninki gibi canım kızlarını hep kısıtlarlar erkek çocuk söz konusu olunca toz kondurmazlar ama..Kızlar biliyorum nefret ettirdim konularımdan.. Bu sefer alıp başımı gitcem
Dün okulda öğlenciydim, kızlarla bi afişe rastladık akşam 18.de çok sevdiğim şarkıcının konseri var okulun konser salonunda. Ders çıkışı gider dinleriz diye düşündük. Babamı aradım baba ben konsere giriyorum okulun içindeymiş dedim. Başta hayır dese de sonra ikna oldu. Konser salonu 18.30 da açıldı, müzik de 19.30 gibi başladı. Annem beni ikide bi aramaya başladı "napıyosunuz siz ne sarkisiymis o akşam oldu haberin varmı" Defalarca aradı.
Konserden tat alamadım ikide bi aradılar arkadaşlarımın yanında çok utandım, kimsenin ailesi aramadı çünkü. Herkes şarkıya eşlik ederken ben evdekiler ne diycek kafasındaydım. Saat 21de konseri yarıda bırakıp gittim. 22de evdeydim. Kızarlar diye tahmin ederken imâlı şekilde hiç gelmeseydin dediler.
Sabah oldu annem başladı benle tartışmaya. Ben okumaya mi eğlenceye mi gidiyomuşum amacım neymiş.Yazıklar olsunmuş. Ben de açtım ağzımı yumdum gözümü "yeter yillardir kardesime baktim siz sokak gezdiniz bisey dedimmi kardesimin hatrina sus emeğime say siz her gun geziyonuz ben bu zamana kadar bu yere gittimmi" dedim. Şimdi de bankaya gitti, ben aynı saatte okula gitmem gerekiyo engelli kardeşimi 9 yasindaki bacima emanet ediyo. Senin bakmana ihtiyacimiz yok sen okula git diyo. Ben de "Ben çocuğa çocuk emanet edecek bi insan değilim gitmem okula lanet olsun" dedim. Kardeşimi ben büyüttüm onlar değil!
Kızlar okul açılalı 8 ay oldu size yemin ederim ne pikniğe gittim ne bowlinge ne okul gezisine ne nevruza ne de başka bişeye okuldan eve evden okula. Bana ne maddiyattan yardimci oldular, al şu parayi canin bisey ister belki ya da üstüne başina bişey al dediler ne de baska bişey.
Ailemden nefret ediyorum. Ya bu sene başka şehirde saçma sapan bi bölüm yazıp başka şehre gidip kurtulcam. Ya da sözü atmayi dusundugum halde nişandan sonraki süreci hizlandirip evlenip kurtulcam. Nefret ediyorum
Sosyal paylaşım sitelerinde milletin gezdiğini gördükçe sinir krizleri geçiriyorum. Ne güzel paraları var. Ne güzel giyinmişler benim asla olmaz. Ne kadar mutlular.Ne güzel kardeş gibi sorumluluklari yok. Ne güzel geziyolar dertleri yok diye. Alıp başımı gitcem dönmüycem az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?