ailemden artık kesin olarak "nefret" ediyorum

BEN KIZINIZ GIBI OLAMADIM HE

Sanki sözlüme de haksızlık olmaz mı

Size katılıyorum, herkes bana şükürden bahsediyor. Neyin şükrünü yapıyım hayatıma bakın. Okulda 1.yılımdı 1seneyi ćöpe atabilirim sanırım

Kusura bakma canım kaçırmısim yaşını yazdığın kısmı az daha dayan kardeşin için anne baba hep paniktir benimde çok sağlam bir aile ilişkim yok ama onlarsizda olmuyor ama ışte yine de sorunlar çok yıpratıyor insanı kendin için dayan dualar et Allah büyüktür okulunu bitir sağlam dur kendini uzme evlenmek için sakin acele etme yağmurdan kaçarken doluya tutulmak var unutma

Bu arada babamın arabası yok toplu tasimayla gelcekti gelseydi. Mesajimda onu da dedim zaten; baba gel al o zaman dedim. Eve yalniz basima akşam 10da geldim

Yatay geçiş var,onu yapabilirsin araştır istersen geçen sene ki puanınla diyorlar merkezi yerleştirme diyede geçiyor galiba
Yatay gecişin maddeler halinde şartı var, bir tanesi de 3ün üstünde ortalama o da bende yok

Yatay gecişin maddeler halinde şartı var, bir tanesi de 3ün üstünde ortalama o da bende yok
Yok benim dediğim farklı geçen seneki ygs puanınla yatay geçiş yapabiliyor muşsun 1 kere mahsus olmak üzere.Eğer ortalaman yetmiyor ise geçen seneki puan ile yaparsın.

Geçen sene yazdirmamislardi para yok diye.. ama bu sene onlardan habersiz yazcam

Yok benim dediğim farklı geçen seneki ygs puanınla yatay geçiş yapabiliyor muşsun 1 kere mahsus olmak üzere.
Onu bilmiyordum, bölümümde kalmak istemiyorum zaten bölümümde de iş imkani yok

sen daha çocuk sayılırsın.. hatta bu yazdıklarına bakarak tam anlamıyla öyle olduğun belli.. bak canım.. bu senin bakış açın ve kendi ifadelerin.. hiç bir de anne ve babanın yerine koydun mu kendini.. kardeşine sen bakmışsın çoğunlukla; evet ama annen biraz nefes alabilmek için biraz rahat edebilmek için sana güvenmiş çok mu.. unutma engelli olan senin kardeşlerin olabilir.. lakin onların da evlatları engelli.. hiç düşündün mü acaba onlar neler çekiyordur.. ne üzüntüler yaşıyordur.. senin nefretini kapris sayıyorum ve ergenliğine veriyorum..
ayrıca bırakıp gitmek çok çirkin bir davranış.. aileni derinden yaralar ve kardeşlerini yüzüstü bırakırsın.. bulunduğun bölgede de okuman mümkün.. yine ailenle ol.. umarım onların seni gerçekten sevdiğini ve değer verdiğini anladığın zaman iş işten geçmiş olmaz.. ailene sımsıkı sarıl ve asla bırakma.. bu kötü günleri şimdi düzeltemezsen ömür boyu vicdan azabı çekersin.. sakın ileride pişman olacağın işlere kalkışma.. allah sana hidayet versin canım..

Şİmdi Sumoşcum, ortada 2 durum var :

1. Sözlünü seviyorsan

a. Şimdi evlenirsin , hayatınızı birlikte geçirirsiniz
b. Sonra evlenirsin , hayatınızı birlikte geçirirsiniz.

Seviyorsan şimdi evlenmek daha karlı, zira evinden uzakta geçirdiğin 2-3 yıl yanına kar kalacak.

2. Sözlünü sevmiyorsan , evlenmek hakkında şüphelerin varsa

a. Şimdi evlenirsin , mesleğini eline alınca ayrılırsın. Çocuğun 2-3 yılını ziyan edersin. Maddi sıkıntısız geçirdiğin 2-3 yıl yanına kar kalır.
b. Şimdi evlenmezsin , üniversite bitince eline mesleğini alınca ayrılırsın. 2-3 yılını çocuğun ziyan edersin.
c. Şimdi ayrılırsın. Evinde ailenden çekersin ama çocuğun zamanını ziyan etmezsin.

Eğer ki sevmiyorsan ve çocuğa haksızlık etmek istemiyorsan şimdi ayrıl.

Sevmiyorsan ve kendini kurtarmak çocuğa yazık etmeye ağır basıyorsa a ve b arasındaki tek fark ailenden hızlıca krtulacak olman, şimdi evlenmen yine karlı. Her iki durumda da sonunda yine ayrılacaksın , en azından okulu bitirene kadar sürünmezsin.

Arkadaşın demiş olduğuda sözlüne haksızlık olur,sanki onu kullanmış gibi olursun,ayrıca evlendikten sonra belkide okumana karışacak şimdi tamam der kaba tabirle Köprüyü geçinceye kadar sonrada karışır,bir yakınımın başına geldi,kız 4 yıllık bölümü kazandı hem de öğretmenlikti eşide öğretmendi,söz de kız Eğitimine devam edecekti adam tamam demiş karışmam demiş fakat evlendikten sonra tamam diyen adam okula gidemezsin vs kıza kız Dayanamadı boşandı.

Aileyi maddi durumu vs. geçiyorum onlara yapabileceğin bir şey yok ama bahane bulup benim o kadar ortalamam yok vs. deme lüksün yok senin (evet, bahane kusura bakma, kardeşinden ve temel ihtiyaç zamanından artan her dakikayı derslerine vermen lazım, ister seve seve ister bağıra çağıra) hırsını notlarına yönelt. Öteki türlü kurtuluş bulabileceğini sanmıyorum hele evlilikle hiç olmaz çünkü ben sözlünden? de o konser senin, bu gezme benim, al bu da maaşım gani gani harca havası almadım.

dıstan gorunene ne bakıosun sen tatlm ya ?? mutsuzluktan ölüp nasıl mutluluk rolu oynayan var .. bldgm ıcın soyluyorum .. Aılenle problemlerın olablr bellı donemlerde herkesın oluyor ama nefret etmeye sebep degıl halledılmeyecek bse yok

BEN KIZINIZ GIBI OLAMADIM HE
Olamazsınız zaten... Anne olunca anlarsınız annenizi de diyemiyorum çünkü dünyaya çocuk getiren her kadında annelik duygusu olmuyor... Umarım onlardan olmazsınız ve anne olduğunuzda kendi anneniz hakkında düşündüklerinizden utanırsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…