- 12 Mart 2015
- 750
- 363
- 48
zaten belli yazdiklarindan buram buram ergeblik kokuyo.Evet ergenim yaşım 18 sorunmu vardı?
Ygs5 de 47bininciyim sizce iyi bi yer gelir mi geleceğe dair
Söylediğin sıklar mantıklı. Bu devirde her şey sevgi de değil. Beni en iyi anlayanlardansın. Ben bu evde dayanamıyorum artık. Ergenlik kaprisi falan değil. Ergenliğim de kalmadı gençliğim de
Benim rahmetli babamda hicbiyere salmazdi.. basiniza bisey gelir diye.. bana guvenirdi ama baskalarina guvenmezdi.. ozamanlar senin gibi bende cok kizardim... simdi evliyim 3 cocugum var.. ve cok iyi anliyorum ozamanki davrslanislarini, sanirim bende cocuklarimi koruma amacli ayni seyleri yaparim.. su an heryeri gezip tozuyorum kocam hic karismaz... ama baba evindeki huzuru hicbiyerde bulamiyorum.. kiymetini bil, bu gunler gecince mumla ararsin....Kızlar biliyorum nefret ettirdim konularımdan.. Bu sefer alıp başımı gitcem
Dün okulda öğlenciydim, kızlarla bi afişe rastladık akşam 18.de çok sevdiğim şarkıcının konseri var okulun konser salonunda. Ders çıkışı gider dinleriz diye düşündük. Babamı aradım baba ben konsere giriyorum okulun içindeymiş dedim. Başta hayır dese de sonra ikna oldu. Konser salonu 18.30 da açıldı, müzik de 19.30 gibi başladı. Annem beni ikide bi aramaya başladı "napıyosunuz siz ne sarkisiymis o akşam oldu haberin varmı" Defalarca aradı.
Konserden tat alamadım ikide bi aradılar arkadaşlarımın yanında çok utandım, kimsenin ailesi aramadı çünkü. Herkes şarkıya eşlik ederken ben evdekiler ne diycek kafasındaydım. Saat 21de konseri yarıda bırakıp gittim. 22de evdeydim. Kızarlar diye tahmin ederken imâlı şekilde hiç gelmeseydin dediler.
Sabah oldu annem başladı benle tartışmaya. Ben okumaya mi eğlenceye mi gidiyomuşum amacım neymiş.Yazıklar olsunmuş. Ben de açtım ağzımı yumdum gözümü "yeter yillardir kardesime baktim siz sokak gezdiniz bisey dedimmi kardesimin hatrina sus emeğime say siz her gun geziyonuz ben bu zamana kadar bu yere gittimmi" dedim. Şimdi de bankaya gitti, ben aynı saatte okula gitmem gerekiyo engelli kardeşimi 9 yasindaki bacima emanet ediyo. Senin bakmana ihtiyacimiz yok sen okula git diyo. Ben de "Ben çocuğa çocuk emanet edecek bi insan değilim gitmem okula lanet olsun" dedim. Kardeşimi ben büyüttüm onlar değil!
Kızlar okul açılalı 8 ay oldu size yemin ederim ne pikniğe gittim ne bowlinge ne okul gezisine ne nevruza ne de başka bişeye okuldan eve evden okula. Bana ne maddiyattan yardimci oldular, al şu parayi canin bisey ister belki ya da üstüne başina bişey al dediler ne de baska bişey.
Ailemden nefret ediyorum. Ya bu sene başka şehirde saçma sapan bi bölüm yazıp başka şehre gidip kurtulcam. Ya da sözü atmayi dusundugum halde nişandan sonraki süreci hizlandirip evlenip kurtulcam. Nefret ediyorum
Benim 23 mayısta nişanım var sözlendim zaten
Üzülme geçiyor hep böle kalmıyor.Benim annemde senin gibiydi fazlası vardı bu anlattıklarının evlendim hala karışır.Eskisi kadar değil eşimden çekiniyo aslında. Yoksa tam gaz devam.Tatile birde neredeyse gizlice gideceğiz öle söleyim sana.Üstelik ben 37 yaşına geldim eşim 40 yaşında zorumuza gidiyor.Ne tatili oturun oturduğunuz yerinde paranızı harcamayın ne işiniz var borçlarınızı ödeyin vs.çok bunalıyorum bazen.Eşimde bıktı karşısında kararlı durmuyorsun sesini kesemiyorsun diyor ama annem benim o kırmakta istemiyorum.Sakın sende kırma sonra gelip seni buluyor yaşamının bir yerinde.Telefonla ardığında AVM de isek korkuyorum inan açarken ne işiniz var evde yap yemeğini o pis yerlere götürme torunlarımı mikrop yuvası oralar insan nefesi sağlıksız vs.....açmayınca telinide bu sefer üzülüyorum vicdan işte durum bu pek değişmiyolar ama evlenmek çözüm değil daha kötüsü olabilir yağmurdan kaçarken doluya tutulmak gibi.Kızlar biliyorum nefret ettirdim konularımdan.. Bu sefer alıp başımı gitcem
Dün okulda öğlenciydim, kızlarla bi afişe rastladık akşam 18.de çok sevdiğim şarkıcının konseri var okulun konser salonunda. Ders çıkışı gider dinleriz diye düşündük. Babamı aradım baba ben konsere giriyorum okulun içindeymiş dedim. Başta hayır dese de sonra ikna oldu. Konser salonu 18.30 da açıldı, müzik de 19.30 gibi başladı. Annem beni ikide bi aramaya başladı "napıyosunuz siz ne sarkisiymis o akşam oldu haberin varmı" Defalarca aradı.
Konserden tat alamadım ikide bi aradılar arkadaşlarımın yanında çok utandım, kimsenin ailesi aramadı çünkü. Herkes şarkıya eşlik ederken ben evdekiler ne diycek kafasındaydım. Saat 21de konseri yarıda bırakıp gittim. 22de evdeydim. Kızarlar diye tahmin ederken imâlı şekilde hiç gelmeseydin dediler.
Sabah oldu annem başladı benle tartışmaya. Ben okumaya mi eğlenceye mi gidiyomuşum amacım neymiş.Yazıklar olsunmuş. Ben de açtım ağzımı yumdum gözümü "yeter yillardir kardesime baktim siz sokak gezdiniz bisey dedimmi kardesimin hatrina sus emeğime say siz her gun geziyonuz ben bu zamana kadar bu yere gittimmi" dedim. Şimdi de bankaya gitti, ben aynı saatte okula gitmem gerekiyo engelli kardeşimi 9 yasindaki bacima emanet ediyo. Senin bakmana ihtiyacimiz yok sen okula git diyo. Ben de "Ben çocuğa çocuk emanet edecek bi insan değilim gitmem okula lanet olsun" dedim. Kardeşimi ben büyüttüm onlar değil!
Kızlar okul açılalı 8 ay oldu size yemin ederim ne pikniğe gittim ne bowlinge ne okul gezisine ne nevruza ne de başka bişeye okuldan eve evden okula. Bana ne maddiyattan yardimci oldular, al şu parayi canin bisey ister belki ya da üstüne başina bişey al dediler ne de baska bişey.
Ailemden nefret ediyorum. Ya bu sene başka şehirde saçma sapan bi bölüm yazıp başka şehre gidip kurtulcam. Ya da sözü atmayi dusundugum halde nişandan sonraki süreci hizlandirip evlenip kurtulcam. Nefret ediyorum
Kıyamam sana, üzülme.Sosyal paylaşım sitelerinde milletin gezdiğini gördükçe sinir krizleri geçiriyorum. Ne güzel paraları var. Ne güzel giyinmişler benim asla olmaz. Ne kadar mutlular.Ne güzel kardeş gibi sorumluluklari yok. Ne güzel geziyolar dertleri yok diye. Alıp başımı gitcem dönmüycem az kaldı
Eğitim fakültesindeyimTabiki gelebilir. Düşün önündekilerin yarısı fmci zaten şuan. Onlar silinip gidecek tercihlerde, sıralamada olmayacak. LYS için odaklanırsan şuandan itibaren çok iyi bir sıralama çıkartabilirsin.
Şuan okuduğun bölüm ne? Köstebek çalış derken KPSS'ye çalış gerekirse şimdiden demeye çalışmışım aslında :) Eğer iyi bir bölümse belki orada da devam edebilirsin.
Eğitim fakültesindeyimTabiki gelebilir. Düşün önündekilerin yarısı fmci zaten şuan. Onlar silinip gidecek tercihlerde, sıralamada olmayacak. LYS için odaklanırsan şuandan itibaren çok iyi bir sıralama çıkartabilirsin.
Şuan okuduğun bölüm ne? Köstebek çalış derken KPSS'ye çalış gerekirse şimdiden demeye çalışmışım aslında :) Eğer iyi bir bölümse belki orada da devam edebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?