ailemden artık kesin olarak "nefret" ediyorum

Yasadiklarin kolay degil ama evlendikten sonra birak universitendeki konsere gitmeyi, egitimine devam edebilecek misin? Evlenmeden once verilen sozlere aldanma derim.

Tek kurtulus yolun okumak ve meslek sahibi olmak. Gerekirse ailenin yaninda sıkıntı cekerek okumak, herkes mukemmel sartlarda okumuyor zaten.

Yatay geciş şartlarını taşımiyorum 3ün üzerinde ortalama istiyor, o da bende yok. Bölümü de sevmiyorum
Ortalamaya falan gerek yok. Benim sevgilim 0.65 ortalamayla geçiş yaptı. Bana mesaj at sana ayrıntılı bilgi vericem

Söylediğin sıklar mantıklı. Bu devirde her şey sevgi de değil. Beni en iyi anlayanlardansın. Ben bu evde dayanamıyorum artık. Ergenlik kaprisi falan değil. Ergenliğim de kalmadı gençliğim de

Canim hayatin cok zor ama yapman gereken tek sey sabretmek. Eger simdi vazgecersen gelecegini karartirsin. Universitede ben de hic gezemedim ki ailem yanimda degildi. Ne zaman calismaya ve iyi para kazanmaya basladim o zaman gezdim ve dogru insanla evlen biz azcik maasimizla imkanlar dahilinde karadenizi ve egenin buyuk kismini gezdik. Sabret Allah sabredenle beraber.

Ya teyze Allah aşkına ne diyorsun ya. Benim derdim ne sen ne diyorsun. Kızını övdün bişey demedik şimdi de kızım gibi olamazsın diyorsun. He olamam sen mükemmel annesin kızın da mükemmel bi kız alkışlıyoruz. Derdime çare olacaksan yaz. Yoksa yazma kizini övmelerini dinlemek zorunda değilim

Son düzenleme:
paraları olmadığı, size güzel kıyafetler alamadıkları için mi nefret ediyorsunuz ailenizden yazık..

Onca yazı arasından sırf ayıplamak için cımbızla bu kısmı mı seçtiniz acaba merak ettim? Kız orda bir sürü şey anlatmış aile baskısı, aşağılanma, sorumluluk almak zorunda kalma vs. Yaşamayan bilemez. Ayıplamadan önce biraz empati lütfen. Herkes mükemmel bir ailede yetişecek kadar şanslı olamıyor.

Ailen senin basina birsey gelir diye korkarken sen onlardan nefret etme.
Empati kur..senin cocugun olsa suan nerde kimlerle veya basina birsey mi geldi diye düsünmez merak etmezmisin?
Onlar seni eve kapatmak istemiyorlar korkuyorlar sadece. Bundan dogal ne olabilir?
Ara sira cik gez böyle. Ararsalar arasinlar rahat ol. Sapasaglam eve geldigini gördükce biraz hafifler bu durum kendiliginden.
Kardesine bakman cok güzel ama kendini ihmal etme üstüne fazla sorumluluk alarak aileni rahata alistirma onlarin olan bu anne baba sorumlulugu unutturma.
Maddi durumu dert etme herkesin her istedigi olmuyor. Sende part time is bulabilirsin hem evlenmek istiyorsan ilk önce kendi ayaklarinin üzerinde durmayi bilsen cok faydasi olur sana.
Ayrica hemen evlenme bu süreci biraz uzun tut ki emin olarak evlen..kacis olarak degil.

Vizeler bitti finallerde ne yapabilirsem artık. Ya da Lys de.. Sözlümün maddiyati çok çok iyi (benim durumuma göre). Harcar da eli boldur ama ilerki zamanlarda huyu değişirmi bilmem

Ailem zaten nerde olduğumu biliyorlardı. Arama sebepleri nerde olduğum naptığım değil benim neden konserde olduğum. Bir de ben erasmus u düşündüm acaba olabilir mi diye bi onu araştırcam

sana kıyamam ben... tabi iyice ağır gelmeye başladı bişeyler anlıyorum. ama sabırlı olmalısın. bugünleri hatırlayamacağın kadar mutlu günlerin olacak. olumsuz yorumlara da kesinlikle takılma...

Vizeler bitti finallerde ne yapabilirsem artık. Ya da Lys de.. Sözlümün maddiyati çok çok iyi (benim durumuma göre). Harcar da eli boldur ama ilerki zamanlarda huyu değişirmi bilmem

Cebinde parasının olması ayrı bir şey, senin isteklerine harcaması apayrı bir şey. Bugün konsere seninkilerden izin alıp onla gidebilir miydin örneğin? Yanında o var diye aramayacaklar mıydı seni? Annen baban evlendikten sonra değişmeyecekler yani, o kişi de değişmeyecek. Kocanla gezersin şimdi gezip de ne yapacaksın? denilmesinden bıkıp evlenenlerin çoğu bu sefer kalakalıyolar ondan diyorum. O yüzden ne yaparsan kendine yapıyorsun sonrasında da kendin gibi birini bulursan hayallerin gerçek oluyor.

sana kıyamam ben... tabi iyice ağır gelmeye başladı bişeyler anlıyorum. ama sabırlı olmalısın. bugünleri hatırlayamacağın kadar mutlu günlerin olacak. olumsuz yorumlara da kesinlikle takılma...
Sağol bitanemm kadının biri de gelmiş kızını övüyo gel de sinirlenme. Inşallah olur duadualarınızı esirgemeyin

O hep der hadi program yapalım gidelim diye. Ama ben sevmediğim için hep reddediyorum. Konsere gittiğimden haberi yok. Olsa çok alınırdı heralde

O hep der hadi program yapalım gidelim diye. Ama ben sevmediğim için hep reddediyorum. Konsere gittiğimden haberi yok. Olsa çok alınırdı heralde

Neyi sevmediğin için? Neye alınırdı? Mayıs-Haziran ayında söz bilmem ne düşünmüyor muydun sen? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

evlencem kurtulcam demissin de aynu seyleri bende yasadim tabi kardes falan bakmadim ama benim babam cok tutucuydu hic bi sekilde disari gezmesi okul piknigi olsun vs. hic bseye musade etmezdi aksam ezandan sonra aslaaa eve girilmezdi mutlaka ezandan once evde olman gerekirdi bak yasim kac olmus. sonra bende dedim evlenip kurtulcam sunu yapacam bunu yapacam evlendim hic bi halt yiyemedim. cunki ev sorumlulugu bindi sirtima. ha simdi sorsan babana kizgin misin diye asla derim cunki etraf kotu kimin eli kimin cebinde belli degil bi sekilde sebi korumaya çalışıyorlar. ha emin ol ailen senin en iyi sekilde giyinmeni kimseye mahçup olmamani senden daha cok isterler. biraz olgun kafayla onlarin yerine kendini koyarsan anlarsin. yoksa is isten gecmis olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…