ailemden çok çekiyorum suçlu kim

kesinlikle öyle .Yeğenim önceleri akşamları annemde kalırdı her akşam gelrdi bize yine annem bizde diye kardeşim getirirdi oğlumla oynasınlar diye kavga gürültü ses o kadar fenaki .işten gelmişiz günün yorgunluğu kavga ederler ben arada perişan.Eşim derdi ben 2 çocuk sesini kaldıaramıyorum bu ne böyle .onun annes(gelin) evde kafa dinliyor biz çocuk sesinden kafamız şişiyor

Anneniz evde yalnız olmak istemiyor olabilir mi? Babanız vefat etmiş şimdi o ev ne boş geliyordur ona. Bence annenize çocuk baktırma işini bıraktırın. Kardeşiniz boşanmış onun çocuğu ile ilgilensin onun evine gitsin oradan kendi evine geçsin. Bence yapabileceğiniz şey bu. Çocuğunuzu kreşe verin ya da bakıcı tutun. Kreş daha mantıklı gibi artık çocuk sosyalleşsin istiyorum bahanesini öne sürersiniz. Evde çocuk olmayınca gelme için bahanesi de olmaz.

oğlum ilkokul a gidiyor 4.sınıf kardeşimin evi yok annemde kalıyor

babaniz yeni vefat etmis Allah rahmet eylesin belki annen yalniz kalmak istemiyordur. Ustune bir de kardes bosanmis.. Hepsi ust uste gelmis. Annenizi kirmayin sakin. Bir sure sonra her sey yoluna girecektir hepsi duzen kuracaktır. Simdi belki de sizlere en ihtiyac duydukları zamandir. Annenizle evine daha erken gitmesi icin konusun bir sekilde ama kirici olmayin. Tek kalmis. Annedir. Bastacidir..

anneme laf söz ettirmem ki zaten kardelim 7 aydır ayrı yaşıyordu karısından her akşam evimde kanser hastası ne uyku ne bişry iş çocuk okul hasta ev bende bittim artık psikolojik olarakda
anneme laf söz ettirmem ki zaten kardelim 7 aydır ayrı yaşıyordu karısından her akşam evimde kanser hastası ne uyku ne bişry iş çocuk okul hasta ev bende bittim artık psikolojik olarakda
Kardeşiniz mi kanser hastası ben mi yanlış anladım?

oğlum ilkokul a gidiyor 4.sınıf kardeşimin evi yok annemde kalıyor
Alıştığı düzendi babanız da vefat edince yine de zor geliyor demek ki. Siz önümüzdeki haftasonları için plan yapsanız evde olmasanız bi kaç hafta. Belki o düzenden vazgeçerler en azından haftasonu için. Mecbur evde hazırlanacak bir şeyler. Siz yokken de gelirler mi ki.

Insanların evinde oturuyor kira vermiyor, oğlunuza baktırıyor artı mutfak masrafına katkı bekliyorsunuz. Bizim oralarda buna ne dendiğini yazsam banlanirim. Babanız ölmüş. Annen8z için çok zor bir durum. Hiç evde kalamadigini düşünmek aklınıza geldi mi? Yalnızlık, acı, anılar.... erkek kardeşiniz de sanırım anneniz sürekli sizde diye size geliyor. Siz bir zahmet önce o evin kirasını ödemeye başlayın ya da ayrı eve çıkın ki konuşacak yüzünüz olsun ailenizle. Ikinci olarak annenizle şikayet eder gibi değil dertleserek, gerçekten onu dinleyerek konuşun.

evet geliyor annem evinde yeme içme yapmıyor

Oğlu dediginiz sizin kardeşiniz
Herhalde ona da vericek
O evi de mi size verecekti pardon?!?!?!
O zaman iç güveysi ile adlandırılan eşiniz sesini çıkarmazdı belki
Him ?
sizi çok agresif gördüm konu sahibine gereksiz yüklenmışsiniz.başka olaylara kızmışsınız sanırım siz asıl konu dışında.relax lütfen

annem korkmuyor yıllarca tek yaşadı zaten babamın işinden dolayı

Evet onun tarafindan bakarsaniz hakli cunku bunun bir sonu yok kardesinizle acilen konuşun onlari sevdiginizi fakat bu sekilde kendi sagliginizin bozuldugunu aile duzeninizin bozuldugunu soyleyin kizina bakacak guvenilir birini bulmayi teklif edin yine zor durumda kaldiklarinda destek olacaginizi fakat kendi duzenini kurmasi gerektigini belirtin. Allah sabir versin esiniz ve cocugunuzla disarda zaman gecirmeye calisin size de iyi gelecektir.

Ev sizin üZeriNize mi bilmiyorum ama eger oyleyse anneniz buyuk hata yapmis

Ama o zaman babanız uzakta da olsa hayattaydı. Benim bahsettiğim durum korkmak degil. O eve yalnız girme duygusu. Bu dedigimi belki birgün çoluk çocuk gidip eşinizi de kaydettiğinizde anlarsınız, allah geçinden versin. Ama her durumda yazdiklariniz o kadar haksız ki. Mesela 3 kişilik aile masrafı 7ye cıktı yazmışsınız. Siz bu miktarı vermediğiniz kira ve bakıcı masrafını toplayıp çıkarın. Artanini da verin annenize....

neden herkes eve takmış anlamıyorum şartlar eşit diyorum ailemin benim ve kardeşimin evi vardı
kardeşim boşadı haziran a kadar gelin evde oturacak .Benım sorunum değil zaten o konu ama bir sürü borçları var tazminat ödedi eşine annem birkmiş parasına kadar herşeyini verdi ekstra da 25 milyarda borç aldılar .yeterki kurtulsunlar rahat etsinler istiyorum öesinler borçlarını .sadece istediğim ben den biraz uzakta olsunlar her konunun içinde olmak istemiyorum ben artık

Konu kadının ailesi olunca olay çok başka yerlere çekiliyor. Erkeğin annesi de anne. Ama o durumda herkesin bir hayatı var artık evine dönmesi gerekir denmişti. Bu da birçok kadının ikiyüzlülüğü oluyor. O zaman ailelerimiz bizi yetiştirdi ayrı eve gerek yok. Bizim ailelerimiz eşin ailesi hep beraber aynı evde yaşayalım.

Kardesiniz falan ne diye bu kadar yayilfi ben anlamiyorum. Bence haklisin. Ama annenin cocuga bakmasi cocuk icin hicte iyi olmamis cocuk cekirdek aile nedir bilmiyor bence. Biraz seviye. Konuyu annene acicaksin anne boyle olmuyo.artik diye cocuguda krese faln ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…