ailemden çok çekiyorum suçlu kim

Konu sahibine fazlaca ve gereksiz yüklenilmiş objektif yorum neredeyse yok.arkadaşlar torununa bakan gelinini damadını evinde oturtan insanlar çocuklarının hayatının sahibk değildir istemeyen torununa bakmaz istemeyen evini vermez bu kadar basit.kaldıkı konu sahibi başlarda bişey dememiş babası rahatsızken yanından ayırmamış ama durumlar değişmiş abisi boşanmış baba vefat etmiş konu sahibinin yükü artmış(maddi yükü kastetmiyorum) halbuki olması gereken abinin aksam yemeklerini evde yiyip annesi ile beraber kendi evlerinde olmaları gerekir.özel hayat var,yorgunluk var,başbaşa iki kelime sohbet etmek var insan bunları evinde yapamayacakta nerde ve ne zaman yapacak söyleyin aynını erkek ailesi yapsa valizini topla çık yazardıniz

annem korkmuyor yıllarca tek yaşadı zaten babamın işinden dolayı
ama eve döneceğini bildiği bir eşi vardı
bu açıdan neden düşünmüyorsunuz
dün en son bıraktığımda annem tabii ki kalsın diyordunuz şimdi anneniz de yük gelmeye başlamış size üzüldüm

Konu burda mutfak masrafı olmamalı , sonuçta anneniz kardeşiniz helali hoş olsun der insan ama özel hayatınız kalmamış bu konuda çok haklısınız, eşiniz de çok sabırlıymış gerçekten herkes katlanmaz buna. Ailelerimiz bizim en kıymetlilerimiz o yüzden kalplerini kırmadan konuşmaya çalışın, sonuçta sizin üzerinizde olduğu kadar oğlunuzun üzerinde de hakkı var, daha genciz özel hayatımız kalmadı, eşimde de ben de yorgun geliyoruz dinlenmek istiyoruz gibi uygun bir dille durumunuzu anlatıp bence de evinizi değiştirin..

benımde ev yalnız değil bende bunaldım ama çocuğa bakmak için gelıyolar mecburuz.teker teker gelırler bıze. memlekete gıttık bayrama yakın ızınımız bıtıyordu çalıştığımız şehıre gelmek zorunda kaldık.bayram ızınıde on gunluk falandı.annem hemen kız kardeşinde gelsın sureklı ısrar ısrar anne gerek yok dıyorum tatılde bız bkarız yok ılla gelsın.en sonunda hiç yalnız kalamıyoruz, bıraz yalnız kalalım,rahat takılalım dedım.bişey dıyemedı. soyleyın açık açık.zor oluyor gercekten artık.sureklı evde bırının olması bunaltıcı.kreşe vercem baharda çocucuğu.

Konu sahibi, ben bu konuda sizi sonuna kadar haklı gördüm. Kardeşiniz de boşanıp annenizle beraber yaşadığına göre, anneniz evinde oturup yemeğini evinde pişirecek. Torunlarına kendi evinde bakacak en mantıklısı bu. Sizin bunu annenize uygun bir dille söylemeniz pek mümkün görünmüyor maalesef, eninde sonunda kırılan bir taraf olacak.

Birde haftaiçi görüşmenizi anladım da haftasonu kahvaltıya neden çağırıyorsunuz hemde eşiniz istemediği halde onu anlamadım.

Büyük oğlum 17 yaşında annem baktı büyüttü. Ufaklık 7 yaşında . Annem , bakıcı, kreş eşliğinde büyüdü. Kardeşimi yanıma aldım bazı sebeplerden 7 yıl birlikte yaşadık . Bu arada aynen sizin gibi benim babamın evinde kalıyorduk . Şu an kendi evimiz ama babamın 300.000 lira gibi bir katkısı ile aldık .
He bir de araya tuz biber manevi oğlumuz var . Allahtan evde 6 oda var . Çok sıkışık değiliz. Yani kendimize ayıracağımız bir salonumuz vs var .
Bir gün eşim dedi ki ;
Ya bizim ev ne kadar kalabalık ....
Kurduğum cümleyi aktarıyorum ;
Annemler çocuklara bakıp yemek yaparken iyiydi , evlerinde otururken iyiydi , kendi paramızla 2+1 80 m2 ev alabilecekken , destekle 250m2 6+2 ev aldık . bir zahmet kalabalık olsun .

Sabahtan size niye geliyorlar onu anlamadım. Eğer çocuğa bakmak için geliyorlarsa sen çocuğu onlara gönder. Esin haklı ve haksız. Bunca yıl ses çıkarmayıp işi bitince bik biklenmesi anlamsız. Normalde ananne/babaanne evi bu şekilde olur. Eğer mutsuzsaniz enişte bey pamuk eller cebe yapsin uzağa taşının.

Annene esinle sorunlarin oldugunu soyle, sana belli etmek istemedim ama aile terapistine gidiyoruz de. Basbasa vakit gecirmemizi onerdi de.

Hafta ici disarida esinle basbasa vakit gecir. H.sonu ailecek kahvalti yapin.annene terapist onerisi de.
Annene cok uzgun oldugunu belli et , esini sevdigini soyle. Cabalamak istiyorum de.
Annenden rica et , arada kendi evinde baksin.
Annenide boslama ama ona da vakit ayir.
Ya calismak iyi guzelde , boyle sorunlara da sebep oluyor. Cocuga kim bakicak. Cocuk ne yapicak.

Aynen bunlari yazdim,agir oldu sanki amaan deyip geri sildim.yorumlari okurken senin yazdigini gördūm.Sevindim,hala insan olmanin ,vefanin farkin da olan birileri var dedim ,rahatladim.

Anneniz boşanan kardeşinizin kızına bakmıyor mu? neden 3ü onun evinde takılmıyorlar o kısmı anlayamadım ben. yani burada bir aile var sonuçta orada da boş bir ev var. anneniz çocuğu baksın yemek yapsın yesinler otursunlar. neden sizde toplnaıyorlar.

İçim daraldı okumakta çok zorlandım nasıl bir vicdansizliktir Allah herkese hayırlı evlat versin. Sizin gibi hayirsizlardan korusun. Siz şimdi kadını kovun kendi evinden ikinci çocuk olunca tekrar barışırsınız

o zaman yıllar önce bu işi çözecektiniz
kardeş ve eş gelmeyecekti size baktın geliyorlar mı başka bir yol bulacaktınız
artık olan olmuş annenizi alın karşınıza konuşun huzurum kalmadı artık diyin
eşinize de söyleyin başka yere kiraya çıkın.. adamda haklı koloni gibi yaşamak istemez

Hesap yapmanıza gerek Yok yormayın yani kendinizi ,konum çok güzel çarpıtıldı yalnız.benim sorumum u sanırım yaşayan anlayacak bazı kişiler anlamamakta ve başka anlam yüklemekte ısrarcılar
gelin henüz evi boşaltmadı o eve giden Yok boşalsa kiraya verecekler zaten
Kahvaltıya mecb
vicdsnsızlık sizin için geçerli sanırım konumu okuduğunuzu düşünmüyorum.okusaydınız istememe gibi bir durum söz konusu olmadığını anlardı

Elestiriyle beslenen eli dili zehir gibi cok insan var malesef.

Annenizin evini kursanız çocuklarla şenlenir o ev, sizde akşam çocuğumuzu aşır evinize geçersiniz (madem akşam evine geçme durumu var annenizin)

en mantıklısı ev tutup taşınmak, anneyi bırakmak değil ama yine birlikte olun ama akşam evinize geçin. Eşinize hak verdim ben. Çocuğa bakmamış olsa da yalnız kalınca sizinle kalacaktı babanız vefat edince zaten? Yorumlar acımasız sanki bilemedim.

Sizin huzurunuzu mutluluğunuzu düşünmüyorlar demekki.
Ben olsa acikca soylerdim.
Tamam oglumda emegin cok.
Ama benimde bir duzenim, eşim, evliligim var.
Herkes evini duzenini bilsin derdim.

Düzeni değiştirme imkaniniz yok mu? Oğlunuz kaç yaşında?kreşe ,anaokuluna falan verseniz olmadı bi konuşma yapım annenizle huzurun tamamen kaçarsa toparlamak zor olur

Çok zor bir durum şimdi farklı bir tavır alsan benimle işleri bitti diye dusunur annen. Keşke en başından ayarlasaydin mesafeyi. Bundan sonrası kırmadan konuşman olur herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…