ailemden çok çekiyorum suçlu kim

Ben anladim seni arkadasim. Sakinlik istiyorsun , sadece aksamlari ve haftasonu.

Sorun ne annen ,ne kardesin.

Sana guzel bir oneriyle geldim.
Yalan ama yapacak bir sey yok , maksat kalp kirmamak.

Oglunuz kacta yatiyor bilmiyorum ama gec yatiyorsa. Anne artik cocugu erken yatiricam , ve bunun icin hep beraber yatmamiz gerekiyormus, diyeceksin. Yani genelde erken yatmayan cocuk icin boyle soylerler.
2. Ogretmen derslerinde sorun oldugunu ve seneye daha zor olacagi icin birebir ilgilenmemi soyluyor de . Onlari yalniz birak.

3 . Esin erken yatmak istesin, 10 da odaya gecsin.

4. Sen halsiz ,yorgun ol . Sen erken yatmak iste . Bunu soyle anne tahlil yaptirdim kansiz ciktim ,cok halsizim . Erken yatmak istiyorum de.
5. İhtimal konusmak.
6. tasinmak

Yani cozum bulunmali ,zor durum.

İpin ucunu çoktan kaçırmışsınız. Malesef artık o evden taşınmaktan başka şansınız yok

oğlum ilkokul a gidiyor 4.sınıf kardeşimin evi yok annemde kalıyor
Benim oglum 4 e gidiyor ben hafta ıcı misafir kabul etmiyorum. Ustune anneme rica ediyorum beni sınav dönemi idare et haftada 4 gun calısıyorum, 3 gun evdeyim her gun İkı saat bırakıyorum ufak bebegımı. Hanı rahatlığı gectım cocuk özen istiyor hele bu sene. Nasıl oluyor bu kargaşada?
Ben ailemin evinde oturuyorum, Yanı hediye edilen evde diyeyim . Ben ıcerı annem dısarı. Sadece yemeklerimız ortak pısıyor, annem evine alıyor. Hem onalr ıcın hem bızım ıcın dogrusu bu cunku

bazı arkadaşların dediği gibi hem çocuğuna baktir hem evinde otur şimdi batıyor olması bana da garip geliyo. şimdiye kadar annenizin size yaptığı bu GÖRÜLMEYEN yardımların maddi boyutunu hesaplasaniz size batan kardeş gelin yegenin önüne koyduğunuz o bi tabak yemeğin masrafını kat be kat aşar. he şunu da belirteyim bu konuyu annem kardeşim diye değil de kv gorumce diye açsanız su anda çoğu kişi ne cekiyosun canım yol ver gitsin derdi. işin bu boyutunu da söylemeden gecemedim

Ailenizin evinden çıkacaksınız.
Madem eşinizde çok rahatsız bu durumdan sizin başınızın etini yiyeceğine çıkacak kiraya kafası rahat edecek.
Çocuğunuz da kendi kendine bakabilecekse sizin iş saatleriniz içinde anneniz de çocuğunuza bakmak için gelmeyecek. Böylece erkek kardeşinizin kızı gelip oğlunuzu rahatsız etmeyecek.

ama işte anneye eskisi kadar ihtiyaç olmayınca artık şikayetler basliyosa evine gitsin artık falan denmeye başlıyorsa bu iş çıkar ilişkisine dönüşüyor. çocuğu küçükken de özenli yok muydu sevismesi wc si banyosu yok muydu o zaman niye demedi de şimdi başlıyor hak vermeyenler de zaten bu konuya takılmış

çocuk 4. sınıfa gidiyorsa tahminen 9 yaşında,
9 yıl boyunca kirada otursaydınız ve bakıcı tutsaydınız tahmimen bunlara ayda 3000, yılda 36 bin, 9 yılda 324 bin tl ödeyecektiniz ve yaptığınız mutfak masrafının lafını ediyorsunuz ya, yazdığınız diğer konulara hak veresim gelmedi...

Oğlanı kreşe verin kapinızi kilitleyip oturun .Yada mutffagi su bastı fare basti böceklendi deyip siz onlardan cikmayin .
Mutfağı tamirata verin en guzeli .Ev darmaduman oluyor .Kimse gelmez .

Anne babanin hakki ödenmez ok.cocugunuza bakmis evlerinde oturuyorsunuz ona da ok.ama özel hayat diye birsey var ki anne babanin bile yeri yok orda.hele ki kardesinizin cocuguyla surekli sizin evinizde olmasi gereksiz.
Cozum: cocugunuzu ise giderken annenize birakip isten ciktiginizda alacaksiniz.kardesiniz ve yegeniniz de anneniz evinde oldugu surece sizin evinize gelmeyecektir.
Bu cozum olmazsa da tasinacaksiniz.evli evine koylu koyune.annenize arkanizi donun donun demiyorum.ama bu sekilde giderse evliliginizi zedelersiniz

Burda evden cikmayan erkegin annesi babasi oldugunda yangin yeri oluyor kk kadina veriyoruz gazi kv kp gitmezlerse boşan bacim diye
Tam da bunu yazmaya gelmiştim. Konu sahibinin annesinden razı olsun. Cocugu buyutmus. Hasta değil, engelli değil. Gencecik kadın. Sadece kendi olsa belki yine bu kadar olmaz ama kardeş, yegen, hergun bir de. Bir cinnet işi çözer. Kocasının cinnetine az kalmış... Açık açık söyleyecek. Anne sen kardeşimi bekleme, eve erken geç. Özel hayatımız kalmadi. Hafta sonları da eşim kafa dinlemek istiyor. Hafta içi zaten hep beraberiz diyecek. Hatta anne sen yarın gelme, evde yokuz de, planımız var de, oğlanı kursa ver, evde bakılacak çocuk olmayınca da gelinmesine neden kalmayacak. Kalabalıkta ders olmuyor de. Ama bir an önce hallet bu işi.

Cocuga ve yegene anneanne evinde baksin.beni annem yegenime kendi evi de bakiyordu.okula gidene kadar sabah biraktilar aksam aldilar annemden.yemeklerini de annemde yerlerdi ablamlar.okula baslayinca servis evlerinden aldi okula birakti okul cikisi anneme birakti.hos annem kendi evinden baska yerde rahat etmez ve o bizden once dusunut eslerimiz rahatsiz olur mu diye.

Kayınvalide, kayınpeder etmediğiniz laf kalmadı. Bari annenize, rahmetli babanıza laf etmeseniz. Cocuk muhtaçken iyilerdi, şimdi yuk oldular... Hayat nankör.

Sevgili witch hunt, yazdıklarınıza imzamı atarım.

Kaynananız çocuğunuza baksa eşi vefat ettiğinde sizden çıkmasa üstüne görümceniz ve çocuğu evinizde her akşam geç vakte kadar kalsa siz de gelin olarak konu açsanız burada baştacı edilir koca kadın evine gitsin, görümcenizin ve çocuğunun sizde işi ne, bir ev verdi diye katlanmak zorunda mısın, yemek yapma vs sözler havada uçuşurdu.
Ama bakıyorumda çoğunluk babanızın vefatından dolayı annenizin mağduriyetini, ona verdiğiniz bir tabak yemeği dramatize ederek üstünüze yüklenmiş.
Öncelikle kardeşiniz3 de ev verilmiş bu nedenle ev konusunda hiç vicdan yapmayın.
Evet, anneniz yalnız korkuyor veya yalnızlık çekiyor olabilir ve destek olmanız gerekir.
Sizin yerinizde olsam kardeşimle konuşurum. Anneniz sizde kalabilir ama lütfen kardeşiniz ve çocuğu bi zahmet evlerine gitsinler.
Eğer bu yolla çözülmezse en iyisi o e den çıkın ve uzaklaşın.
Eşiniz haklı. Bu durumu hiç bir gelin kabul etmez aynı şekilde damatta kabul etmez.

Başiniz sagolsun.
Ben annemin yediyini hic bir zaman cepten saymam. Annem mukemmel bir anne oldugu icin surekli anneme hediye alan biriyim. Eşim de annemi cok sever, surekli gelsin bizde kalsin diyor.
Yazdiklarinizdan anladigim kadariyla anneniz cok iyi biri. Ama bir az bencil. Onun sizin eve gelmesi, sizde yiyip icmesi kadar dogal bir sey yok ama abinizin cocuguyla surekli sizde olmasi normal degil. Anneniz bu konuda buyuk bir hata yapiyor. Siz yalniz degilsiniz, esiniz var, evde surekli misafir olmaz, insani bunaltir. Eşiniz Belki evde rahat giyinmek istiyor, koltukta uzanmak istiyor. Sizi cok iyi anliyorum ...

İşte bu. Konu kadının annesi ise her şey mübah ama erkeğin annesi ise çeksin gitsin, koca kadın yalnız kalmaktan neden korkuyor, yuva yıkmak için öyle yapıyor denirdi. İki yüzlülüğün daniskası.

annenden evini al,cocugunu buyuttur bir de ustune mutfak masrafi de...Kardesine de ev vermis olmasi sana da ev vermeye zorunlu olmasi anlamina mi geliyor?esim hakli diyorsun da o zaman iç güveysi kocana baska eve cikalim diyeceksin.
umarim annene soylersin de sana evimden çikin,cocugunuza da bakici bulun der,o zaman gormek isterim esinin konusmasini.
kayinvalide konusu olsa kadin hakli bulunurdu diyenler,yoo erkek annesi de ev verse bedavadan oturup ustune cocugunu baktirip aksam evime gelmesin mutfak masrafim cok oluyor yazilsaydi yine aynisini yazardim.
Baban olmus,kardesin bir hafta once bosanmis ve sen mutfak masrafi yazabiliyorsun,cok ilginc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…