Ailemden farkliyim

Mrslovely

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
22
2
6
35
İstanbul
Merhaba hanimlar. Ben bir ay once 21 yasima girdim. 2 yillik cok guzel bir ilIskim var Allah bozmasin. Ben kendimi ruhen ve fiziken cinsellige hazir hissediyorum ve istiyorum. Ancak ailem daha muhafazakar insanlar ve onlara gore bu cok cok yanlis. 21 yasimdayim artik ve kendi dogrularimla yasamaliyim artik diyorum kendime. Sen bunu istiyorsan yapmalisin diyorum. Ailemle ayni dusunmek zorunda degilim sonucta dimi. Hanimlar gelgitlerimi anliyorsunuzdur siz ben bircok konuda yasiyorum bu dusunceleri. Bana yardimci olur musunuz

peki istedim yaptim diye arkasinda durabilecek misin yoksa ailem duyarsa oldurur falan yerde kizli zari dikimi ne kadar diye konu mu acacaksin ilerde? ona gore yorum yapicam

bahsettiğin yaş bunların kararı için çokta olgun bir yaş değil.. acele etme sen sonra pişmanlık var ucunda emin ol

Sonrasında pişmanlık yaşamaman gerek böyle birşey yapacaksan. Eğer vicdan azabı çekeceksen hiç yapma.
Şunuda söyleyim; sonrasında çokta birşey değişmiyor. Sen yine aynı sen oluyorsun.
Tek kötü yanı; karşına bunu anlayışla karşılayabilecek birinin çıkması zorlaşabilir.
Türkiye'de yaşıyoruz ve malesef 100 erkeğin sadece 10'u bu olgunlukta.

sen bunları kıme söyledın? sonucta kım olursa olsun kızının böyle bişi yaşamasını ıstemez
senın ailene özel bır durum yok bil yani

Ne konuda yardımcı olalım, gözcülük mü yapalım ? Ruhen Fiziken hazır hissetmek hadi yapabilirsin demek anlamına gelmiyor, bi de şartlarının hazır olması gerek. Yoksa her hazır hisseden yapsaydı bu ülkede namus kavramı kalmazdı

lutfen cumlelerinizi biraz dikkatli secin.

hay masallah allahtan namus kavramimiz var da ulkemizde her sey dort dortluk.. kafaya bak

Okuyormusun,çalışıyormusun?
Erkek arkadaşının bu konudaki fikri ne?
İkinizin ileriye dönük planı neler?
Ailenle aynı düşünmek zorunda değilsin de aldığın bu kararın
arkasında durabilecekmisin daha sonrasında?
Önemli olan bu.
Taşıyabilecekmisin?
Arkadaşların da dediği gibi burada pek çok örneğini göüryoruz.
Gönül rızası ile defalarca birliktelik yaşayıp ta birden pişman olası gelen,
feryat edenler var.
Yaş itibari ile deli dolu bir yaştasın ve nefsine hakim olmakta zorlanıyorsun sanırım.
Ben tasvip etmem ama sonuçta kimse kimsenin hayatına müdahil olamaz.
Sadece bi büyüğün olarak şunu tavsiye edebilirim:acele etme.
Hayat sadece cinsellik üzerine kurulu değildir.
Erken yaşta ve olmadık insanlarla yaşanılan birliktelikler genç kızların hayatını karartıyor.
Ha bunu taşıyabilir ve hayatının merkezine koymazsan ne ala.O zaman hasar görmezsin.
Ama cinsellik sonrasında erkek arkadaşın ile evlilik planların varsa ve bu gerçekleşmezse
ne düşüneceksin önemli olan bu.

Turkiye gercekten dunyada ayni irka sahip insanlarin cok farkli kulturlerde toplantigi tek ulke...bir taraftan sirf namus diye tecavuz edildigi icin oldurulen genc kizlar,diger taraftan cok kucuk yasta cinsellik yasayan yasamak isteyen gencler...ailem muhafazakar djyorsun ama sana dini inanclar adina birsey ogretilmemis...nasil istiyorsan oyle yasa kimse seni zincirlere vurupta engelleyemez bir sekilde gizli sakli ysparsin zaten yapicagini yarin birgun konu acarsin erkek arkadasim cok degisti diye yada hamileyim napmaliyim?

umuts76 ya katılıyorum.
Bu işi yaptın ve farzetki erkek arkadaşından ayrıldın, pişman olup bunu hayatının merkezine koymayacaksan, bu pişmanlığın etrafında dönüp durmayacaksan, acaba beni bu şekilde kabul edip evlenen biri olurmu diye buhranlara kapılmayacaksan, ailen duyduğunda ''bu benim kararım'' diye kararını savunabileceksen, yani buna tamamen doğanın kanunu olarak bakıyorsan, kimse sana mani olamaz.

Ama ozaman demek oluyorki erkek arkadaşından ayrılıp hayatına yeni biri girdiğinde onunlada mı beraber olacaksın?
Miden kaldıracak mı yahu.

Çok yanlış yerde sordunuz. Ne inançlarınız kalacak ne genişliğiniz şimdi :)

Neyse.

Eğer yaptığınızın arkasında durabilecekseniz, sevgilinizden ayrılsanız da sevişmiş olduğunuz için dünyanız kararmayacaksa, işin manevi boyutunu (din vs) da kaldırabilecekseniz; kendinizi hazır da hissediyorsanız kim yapma diyebilir?

Yarın öbür gün başka birinin hayatınıza girmesi ve bu durum yüzünden ilişkiniz yürümemesi ihtimalini de düşünün ayrıca. Ya da aile öğrenirse çok büyük problem olur mu mesela?

Eğer tüm boyutlarıyla düşündüğünüze eminseniz, ne yapıp yapmadığınız kimsenin üstüne vazife değil. Her ne kadar burada aksini düşündürtecek olsalar da sevgilinizle sevişmek istemek ne anormal, ne namussuzluk ahlaksızlık. Yeter ki verdiğiniz karara sahip çıkın, doğrusuyla yanlışıyla arkasında durabileceğiniz bir karar olsun. Başka bir üyenin dediği gibi "nerde diktirebilirim" peşinde koşmayın.

lutfen cumlelerinizi biraz dikkatli secin.

hay masallah allahtan namus kavramimiz var da ulkemizde her sey dort dortluk.. kafaya bak

Terbiyenizi takının. Sizi ilgilendirmez benim yaptığım yorum. Bir sepet elmanın içinde bütün elmalar sağlam olmaz illaki çürükler de çıkacaktır. Herkesin düşünce biçimidir. Benimki bu sizinki de belli zaten. Herkesin gönlüne göre verir Allah. Siz tasalanmayın.

2 3 sene sonra baska bir sevgilin oldugunda kafani duvarlara taslara vurmayacaksan ben ne yaptim diye,
birde ailenin aslinda ne kadar muhafazakar oldugunu o zaman daha iyi anlayip bunu yapmamaliydim demeyeceksen, sorun yok,
kendi tercihlerim var diyorsan, kendi tercihlerinin de arkasinda durmayi bilmelisin

Son düzenleme:
muhafazakar = dindar demek değildir önce onu açıklığa kavuşturalım
herneyse

konu sahibi sen de 18 yaşını geçmişsin artık burdan biz sana yapma etme vs. diyemeyiz. 18 yaşını geçmiş bir bireyin de ne yapacağına edeceğine ailesi dahi karışamaz.

Sen yaşayacaksan yaşa? Cinsellik kötü bir şey değil ama kaldırabilecek misin sonuçlarını onu düşün?

Burda çok kız yazdı beni tehdit ediyor, zarımı diktirmek istiyorum vs diye?

Bunlar karşısında ezdirecek misin kendini yoksa kendini savunabilecek misin, ben istedim yaptım diyebilecek misin?

Yoksa zar da zar diye ağlayacak mısın?

Biraz düşün, et, karar ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…