Merhaba hanimlar. Ben bir ay once 21 yasima girdim. 2 yillik cok guzel bir ilIskim var Allah bozmasin. Ben kendimi ruhen ve fiziken cinsellige hazir hissediyorum ve istiyorum. Ancak ailem daha muhafazakar insanlar ve onlara gore bu cok cok yanlis. 21 yasimdayim artik ve kendi dogrularimla yasamaliyim artik diyorum kendime. Sen bunu istiyorsan yapmalisin diyorum. Ailemle ayni dusunmek zorunda degilim sonucta dimi. Hanimlar gelgitlerimi anliyorsunuzdur siz ben bircok konuda yasiyorum bu dusunceleri. Bana yardimci olur musunuz
Ne konuda yardımcı olalım, gözcülük mü yapalım ? Ruhen Fiziken hazır hissetmek hadi yapabilirsin demek anlamına gelmiyor, bi de şartlarının hazır olması gerek. Yoksa her hazır hisseden yapsaydı bu ülkede namus kavramı kalmazdı
Merhaba hanimlar. Ben bir ay once 21 yasima girdim. 2 yillik cok guzel bir ilIskim var Allah bozmasin. Ben kendimi ruhen ve fiziken cinsellige hazir hissediyorum ve istiyorum. Ancak ailem daha muhafazakar insanlar ve onlara gore bu cok cok yanlis. 21 yasimdayim artik ve kendi dogrularimla yasamaliyim artik diyorum kendime. Sen bunu istiyorsan yapmalisin diyorum. Ailemle ayni dusunmek zorunda degilim sonucta dimi. Hanimlar gelgitlerimi anliyorsunuzdur siz ben bircok konuda yasiyorum bu dusunceleri. Bana yardimci olur musunuz
canim sen de gelmissin 21 yasina kendi kararlarini kendin verecek yastasin. buradakiler hadi yap dese elinde tuzla sevgiline mi kosacaksin?
ya da yapma diyenler cogunlukta olsa surtune surtune takilmaya devam mi edeceksin?
lutfen cumlelerinizi biraz dikkatli secin.
hay masallah allahtan namus kavramimiz var da ulkemizde her sey dort dortluk.. kafaya bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?