Sevgilimi cok seviyorum. Neden sevismek bizi ayirsin aksine iliskimiz daha cok kuvvetlenicek biliyorum. Ben cinsellige ocu gibi bakamiyorum kusura bakmayin. Ben kimseye hediye degilim. Acaba ilerde bana gelicek adam sutten cikmis ak kasik mi?Beni bakire degilim diye istemeyecek adamla da isim yok dedigim gibi. Ayrica ben bir kadin olarak kendini bilmez erkeklerin beni eglenmelik evlenmelik diye ayirmasini kabul etmiyorum. Kendilerine hayatimda yer yok.
bu yazdıklarına dönüp baktıgında aynı seyleri düşünecek misin acaba?
21 yasındasın ve sevgilini ölene kadar sevecegnin garantisi yok . daha kimler cıkacak karsına
ve karsına cıkan adam gercekten sütden cıkmış ak kaşıksa ne yapacaksın?
böyle erkekler yok demeyin temiz kızlar oldugu gibi temiz erkeklerde var önce bunu bi idrak edin .
tüm erkekler nasılsa benm zarım yok deyip her haltı yemiyor efendm ..
kendinzi cinselige hazır hissediyrsunuzda suan 16 yasında biri de kendini cinsellge hazır hisseder .. önemli olan şehvet duygusu mu
akıl olgusu mu buna karar verin ..
ha ders cıkamıyorsanız hymenplasti konusunda ki vicdan azaplarını gel gitleri okumaya bekleriz ..
karar sizin . herseyden önce yaptıgnızn zina oldgunu da müslüman olarak hatrlatmak istedm ..
büyük olasılıkla bu yüzden ceza bile alacak olsam bu sizi düşündügümü gösteriyor ..
siz gülsünüz dalınızdan koparmayın kendinizi..
ha bi de sevgilin erkek sonucta .. sen onu bin seversn bir istersin ..
o seni bir sever bin ister .. istemekten kastımı anlayablmşsindir umarım ...