Merhaba hanimlar. Ben bir ay once 21 yasima girdim. 2 yillik cok guzel bir ilIskim var Allah bozmasin. Ben kendimi ruhen ve fiziken cinsellige hazir hissediyorum ve istiyorum. Ancak ailem daha muhafazakar insanlar ve onlara gore bu cok cok yanlis. 21 yasimdayim artik ve kendi dogrularimla yasamaliyim artik diyorum kendime. Sen bunu istiyorsan yapmalisin diyorum. Ailemle ayni dusunmek zorunda degilim sonucta dimi. Hanimlar gelgitlerimi anliyorsunuzdur siz ben bircok konuda yasiyorum bu dusunceleri. Bana yardimci olur musunuz
Merhaba hanimlar. Ben bir ay once 21 yasima girdim. 2 yillik cok guzel bir ilIskim var Allah bozmasin. Ben kendimi ruhen ve fiziken cinsellige hazir hissediyorum ve istiyorum. Ancak ailem daha muhafazakar insanlar ve onlara gore bu cok cok yanlis. 21 yasimdayim artik ve kendi dogrularimla yasamaliyim artik diyorum kendime. Sen bunu istiyorsan yapmalisin diyorum. Ailemle ayni dusunmek zorunda degilim sonucta dimi. Hanimlar gelgitlerimi anliyorsunuzdur siz ben bircok konuda yasiyorum bu dusunceleri. Bana yardimci olur musunuz
valla bunu yaşayıp ardından yardım edin diye cok konu acılıyor
benim inancıma göre ağır bir yük evlenmeden
siz bilirsiniz
günahı bile sizi bundan vazgeçirmek için yeterli olmalı bence.
ayrıca sonradan pişman olacagına garanti verebilirim.
bahsettiğin yaş bunların kararı için çokta olgun bir yaş değil..acele etme sen sonra pişmanlık var ucunda emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?