- 27 Şubat 2010
- 607
- 373
- 123
peki arkadaşım hamile kalırsan evlilik dışı o bebegi ne yapacan babası kabul edecekmi onu düşündünmü
peki arkadaşım hamile kalırsan evlilik dışı o bebegi ne yapacan babası kabul edecekmi onu düşündünmü
Sana şöyle bir ornek vereyim arkadasim sevgilisiyle beraber oldugunu bana soylediginde
3yildir sevgililerdi ve iliskileri bitmek üzereydi..
Cok sasirdim Uzulmuyor musun daha çok yipratmiyo mu seni dedim.. Hayir ben boyle bir şeyi ilk onunla yasamayi istedim ben herşeyi göze alarak gönülden isteyerek yaptim.. Simdi ayrilsak evlenmesek bile pişman olmam demişti..
Bir suru zorlu yoldan geçtiler çok omzunda agladi ama arkadasim birgun olsun ben onunla birlikte oldum bak o ne yapti demedi...
Aklinda soru işareti olmayacak zaten evlenicez diyerek yapmayacaksin. sadece ama sadece istediğin için yapmalisin...
Merhaba hanimlar. Ben bir ay once 21 yasima girdim. 2 yillik cok guzel bir ilIskim var Allah bozmasin. Ben kendimi ruhen ve fiziken cinsellige hazir hissediyorum ve istiyorum. Ancak ailem daha muhafazakar insanlar ve onlara gore bu cok cok yanlis. 21 yasimdayim artik ve kendi dogrularimla yasamaliyim artik diyorum kendime. Sen bunu istiyorsan yapmalisin diyorum. Ailemle ayni dusunmek zorunda degilim sonucta dimi. Hanimlar gelgitlerimi anliyorsunuzdur siz ben bircok konuda yasiyorum bu dusunceleri. Bana yardimci olur musunuz
Merhaba hanimlar. Ben bir ay once 21 yasima girdim. 2 yillik cok guzel bir ilIskim var Allah bozmasin. Ben kendimi ruhen ve fiziken cinsellige hazir hissediyorum ve istiyorum. Ancak ailem daha muhafazakar insanlar ve onlara gore bu cok cok yanlis. 21 yasimdayim artik ve kendi dogrularimla yasamaliyim artik diyorum kendime. Sen bunu istiyorsan yapmalisin diyorum. Ailemle ayni dusunmek zorunda degilim sonucta dimi. Hanimlar gelgitlerimi anliyorsunuzdur siz ben bircok konuda yasiyorum bu dusunceleri. Bana yardimci olur musunuz
Bunun ailenin muhafazakar olmasıyla alakası yok.Kendini bilen hiçbir aile tasvip etmez böyle birşey.Yaşın çok küçük.Bugün böyle düşünüyorsun.Yarın neler olacağını bilemezsin.Bence sen cinselliğe hazır hissetmekten önce,hayata hazırla kendini.Ayakların yere bassın.Kendi geleceğini kur.Nedir yani bu yaşta seks yapacağım demek.
ee yani. hangi aile olur kızım sevdiğinle elbette yaşayabilirsin cinselliği der. burası abd değil. orada birde ellerine kadın doğum hapı veriyorlar bir yaştan sonrada,bizde aileler cinselliğin c sini dile bile getirmez.sen bunları kıme söyledın?sonucta kım olursa olsun kızının böyle bişi yaşamasını ıstemez
senın ailene özel bır durum yok bil yani
ee yani. hangi aile olur kızım sevdiğinle elbette yaşayabilirsin cinselliği der. burası abd değil. orada birde ellerine kadın doğum hapı veriyorlar bir yaştan sonrada,bizde aileler cinselliğin c sini dile bile getirmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?