- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
sen kendimi hazır hissediyorum ve ailemden farklıyım diyorsun.farklılık ve modern olmak mı bu seninki.kusura bakmayın ama ben bu konuda biraz eski kafalıyım ve memnunum. :) herkezin dini muhafazakarlığı kendine ama sen kendini hiç mi düşünmüyorsun be arkadaşım.biraz mantıklı ol ve işin sonunu düşün bence.sonra o seni çok seven kişi de hiç düşünmez.her kendini hazır hisseden böyle bişey yapsa oooo.allah ilişkinizi bozmasın tamam da sen böyle bişeyi yaptıktan sonra sevgilin acaba daha kimlerle yaptın diye düşünür bu 1,sonra ayrılır belki sen kendin vicdan azabı çekersin bu 2,sonra napayım deyipte yardım edin diye bi başlık açarsın bu 3,sonra seninle evlenecek bu durumu kabullenecek bi sevgili bir eş ararsın bu da 4,sen kendi hayatını mahvedersin kısacası hayatın kararır.bütün bunlara kendini hazır hissediyorsan ne halt edeceksen et.ailene ve çevrendekilere ne hesap vereceksin bunlarada kendini hazırladın mı?sen kendini bile bile ateşe atma bence.ben 25 yaşımdayım ama böyle birşeyi asla düşünmem ya bu nsl bir mantık.adam gibi adamsa istesin seni evlenin.hayat çok zor bence sen düşler alemindesin,aşk gözünü karartmş ama dikkat et hayatın kararmasın.erkekler eğlenecek kız ararlar ama sonra evlenecek kız ararlar bunu da unutma.
Sevgilimi cok seviyorum. Neden sevismek bizi ayirsin aksine iliskimiz daha cok kuvvetlenicek biliyorum. Ben cinsellige ocu gibi bakamiyorum kusura bakmayin. Ben kimseye hediye degilim. Acaba ilerde bana gelicek adam sutten cikmis ak kasik mi?Beni bakire degilim diye istemeyecek adamla da isim yok dedigim gibi. Ayrica ben bir kadin olarak kendini bilmez erkeklerin beni eglenmelik evlenmelik diye ayirmasini kabul etmiyorum. Kendilerine hayatimda yer yok.
sitenin hymenoplasty bölümünü okumanı tavsiye ederim,eğer gerçekten fikir almak için açtıysan
Sevgilimi cok seviyorum. Neden sevismek bizi ayirsin aksine iliskimiz daha cok kuvvetlenicek biliyorum. Ben cinsellige ocu gibi bakamiyorum kusura bakmayin. Ben kimseye hediye degilim. Acaba ilerde bana gelicek adam sutten cikmis ak kasik mi?Beni bakire degilim diye istemeyecek adamla da isim yok dedigim gibi. Ayrica ben bir kadin olarak kendini bilmez erkeklerin beni eglenmelik evlenmelik diye ayirmasini kabul etmiyorum. Kendilerine hayatimda yer yok.
Yaptiklarimin arkasinda durabilecek olgunluktayim. Ben kimse icin zar saklayacak da degilim yani ilerde olur da baskasiyla evlenicem olursam ve bunu sorun ediyorsa o kafada biriyle birlikte olmam mumkun degil zaten. Sadece ailem dusundugum. Diktirme isleri bana gore degil.
ne yazık ki burdaki kadınlar bile erkek egemen dilin o kültürün kadınları mal gibi gören anlayışının esiri olmuş.. kadınları ayıran bir zihniyeti halen dillendiriyorlar. yani erkek yaparsa bir şey yok o eğlenmelik olmuyor ama kadın yaparsa ooo neler neler.. bahane belli e biz öyle gördük.. tamam işte biz de bu zihniyeti değiştirmeye çalışıyoruz. amacımız bu..
yani hanımlar gelişmiş ülkelerde sevgilsiyle sevişmeye vebalı gibi bakarlar bilirmisiniz ama orada bizimki kadar kadın cinayeti kadına şiddet yoktur. ee hani erkekler o işi yapmayana değer verirdi bak kadınlar hem sevişiyor hem de değer görüyor bizde kadın maharetmiş gibi cinselliği yaşamaya korkuyor, sebep e erkek bana değer vermez diye.. ee bak ne oldu?
aç gazeteyi cinayetler, şiddetler.. şu forumdaki konular..
önümüze çıkan ilk adamla o işi yapalım demiyorum elbette. bugün bizim erkeklerin bu konuda güvenilir olmadığı da kesin ama bu değişim olacaksa eski zihniyeti dillendirmekle olmaz. dik durmakla cinselliğin de hayatın parçası olduğunu bilmekle olur.. sonradan üzülecekseniz o iş olmaz. amacımıza ulaşamayız.
konu sahibi gerçekten ileride bir sıkıntı yaşamayacağına inanıyorsan yaşa dilediğince düşünme kimseyi.. sana laf edecek bir adam zaten kendi o işe yanaşmayacak zina günah falan diye konuşanların erkeklere karşı çıktığı pek görmedim nedense hep kadına yasaktır zaten. erkeğe serbest her şey sonra evlenince kocam beni niye dövdü sövdü.. sen zaten kendini değersiz eşya gibi sunuyorsun ben kendimi korudum falan diye övünüyorsun adam sana niye değer versin.. hiç aa karıcım sen bakire geldin ben seni koruyayım diyen erkek görmedim öyle olsa bu kadar kadın cinayeti olmazdı.
zina yanlızca kadına değil erkeğede günahtır Allah katında her ikisi de aynıdır yani erkek yapınca iyi de kadın yapınca günah dinimizde böyle birşey yok zaten dinimizi yaşayabilseydik bu ülke bu hale gelmezdi...
cok güzel bi cvp :))) hammer
saka bir yana konu sahibine gelince genelikle böyle durumlar oluyor ona bakilirsa 13 yasinda ki kiz cocuklari bile kendini hazir hissediyorlar sonra hamile kaliyorlar...
bizim burada az olmadi yani aman dikkat kötü olanida ben zinaya hazirim denmesi, bile bile atese atlamak tabiki tercih senin fakat bu güzel sözü de yazmadan gecmek istemem
Bugünkü Aklim Olsaydi
Dün Yaptiklarimi Yapmazdim
Ama Dün Yaptiklarimi
Yapmasaydim
Bugünkü Aklim Olmazdi...
güzel kardesim bukadar insan sana nasihat veriyor ama sen yok ben yapicamda öyle dersimi almak istiyorum dersen senin bilecegin is
ALLAHcc sana dogrulari idrak etmeyi nasip etsin hakkinda hayirlisi olsun...
zaten cinselliğe öcü gibi bakıyorum demedim kusura bakma.bana göre çok özel ve evlendikten sonra yaşanmalı.herkesin fikri kendine.sen eğlenmelik evlenmelik diye ayırma zaten arkadaşım ama erkek yapıyor ondan sonra aa bu kız değil deyip başka tarafa yöneliyor.anlatmak istediğim bu.sevişmek sizi ayırır da demedim.ama sen o kadar güveniyorsan ne istersen onu yap.annen baban değilim karışmak için de yazmadım.sen böyle bir başlık açmışsın bende fikrimi yazdım.bunu göze aldıysan sonuçlarına katlanmayı da göze almışsındır umarım.buradaki bu durumdan sonra pişmanlık itiraflarını oku istersen.benim bunu yazmakla hiç bir çıkarım yok farkındaysan.herkezin hayatı kendine.bu durumu yaşayan insanların itirafları sana yardımcı olur ancak.zamanı geri alabilmeyi ne kdr isterler bi düşün.uçurum kenarındasın unutma.ailen muhafazakar ne olursa olsun ama naparsan yap onlar hep yanında olan yine onlardır.başka söze gerek yok.yolun açık olsun.
Merhaba hanimlar. Ben bir ay once 21 yasima girdim. 2 yillik cok guzel bir ilIskim var Allah bozmasin. Ben kendimi ruhen ve fiziken cinsellige hazir hissediyorum ve istiyorum. Ancak ailem daha muhafazakar insanlar ve onlara gore bu cok cok yanlis. 21 yasimdayim artik ve kendi dogrularimla yasamaliyim artik diyorum kendime. Sen bunu istiyorsan yapmalisin diyorum. Ailemle ayni dusunmek zorunda degilim sonucta dimi. Hanimlar gelgitlerimi anliyorsunuzdur siz ben bircok konuda yasiyorum bu dusunceleri. Bana yardimci olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?