- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
senin tek kelimen ancak zenginlik olur![]()
kesinlikle athenime katılıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin tek kelimen ancak zenginlik olur![]()
haşa!
aksine senin tek kelimen yorumun ancak zenginlik katar![]()
kesinlikle athenime katılıyorum![]()
katılıyorum!
bi kere ten uyumu diye birşey var, evliligin bir ayagı da cinsellik olduguna gore...
bunu bilmeden veya öngörüyle evlenenlere tabi ki birsey demiyorum, herkesin kendi tercihi.
kadınlar evlenmekten korkmuyorlar SEVişmekten korktukları kadar... cunku kucuklukten beri birinin dogrulandıgı digerinin ise korkutularak kötülendigi ögütlerle yetistiriliyoruz. sonra evlenince gel de vajinismus olma, bundan dogal birsey yok.
katılıyorum!
bi kere ten uyumu diye birşey var, evliligin bir ayagı da cinsellik olduguna gore...
bunu bilmeden veya öngörüyle evlenenlere tabi ki birsey demiyorum, herkesin kendi tercihi.
kadınlar evlenmekten korkmuyorlar SEVişmekten korktukları kadar... cunku kucuklukten beri birinin dogrulandıgı digerinin ise korkutularak kötülendigi ögütlerle yetistiriliyoruz. sonra evlenince gel de vajinismus olma, bundan dogal birsey yok.
He gülüm he yav he he
Terbiyenizi takının. Sizi ilgilendirmez benim yaptığım yorum. Bir sepet elmanın içinde bütün elmalar sağlam olmaz illaki çürükler de çıkacaktır. Herkesin düşünce biçimidir. Benimki bu sizinki de belli zaten. Herkesin gönlüne göre verir Allah. Siz tasalanmayın.
sence vajinismus olmamanın, cinsellikten korkmamanın çaresi evlilik öncesi cinsellik mi? peki madem durum böyle de Yaradan bunu bilememiş de mi zinayı haram kılmış?
nedense bu tür konular bana nabız yoklamak için birileri tafından açılmış olduğunu düşündürüyor
katılıyorum!
sence vajinismus olmamanın, cinsellikten korkmamanın çaresi evlilik öncesi cinsellik mi? peki madem durum böyle de Yaradan bunu bilememiş de mi zinayı haram kılmış?
sonrasında da evlilige dair guzellemeler yapılırken cinsellikten bir o kadar korkarak yetismemi(zi) eleştirmiş ve bizim üzerimizdeki etkilerinden biri olarak da vajinismusu ornek vermistim.sevişmeye hazır olunamayacak yaş, evlenmeye hic uygun olmaz diye dusunuyorum... hele bir de anne olabilmek...
dolayısıyla kisiden kisiye degisen bir durum bu.
Zina bu haberiniz var mi? Evlenmeden kesinlikle akliniza getirmeyin. Allah korusun sonra pisman olup daha kotu seyler gelmesin basiniza.....
Allah yardimciniz olsun