Aileme senede 15 gün izin.

Aileme giderken izin almam ne kadar kalacağıma ben karar veririm oda uymak zorundadır
Siz çocuk değilsiniz oda sizin veliniz değil

16 gün olmaz eve dönme diyen kocaya 16. Günde adliyeden foto atardım.

Biri de 3,5 yıldır kocasının ailesinin yanına özlemek adı altında göndermemesini aşkla anlatıyor.

Size bu evlerde ne yedirip ne içiriyorlar siz neden sağlıklı düşünemiyorsunuz?
Amonyak 😂😂

Öncelikle herkese merhaba. Başkalarına gore belkide benim derdim dert değildir ama benim için büyük bir dert eşim aileme senede 15 gün izin veriyor uzak şehirlerde yaşıyoruz ve ben aileme çok bağlıyım çok duygusal naif biriyim.esimi cok seviyorum ama böyle yapması beni çok üzüyor ve bu konuda çok katı 16. Gün olursa geri dönme felan diyor sizden akıl istiyorum ne yapmaliyim
Kovuktan mı çıktım ula ben ne demek gün biçmek istediğim kadar kalırım diyemedin mi? Adama bak ya iyice sinir oldum.

16 gün olmaz eve dönme diyen kocaya 16. Günde adliyeden foto atardım.

Biri de 3,5 yıldır kocasının ailesinin yanına özlemek adı altında göndermemesini aşkla anlatıyor.

Size bu evlerde ne yedirip ne içiriyorlar siz neden sağlıklı düşünemiyorsunuz?
et balık el yakıyor, kuruyemişin yanında ceket ilikleniyor , sebze meyve taneyle....ooooffff of makarnayla ekmekle de anca bu kadar oluyor

Hayır anlayacağım bir şey olmadı hatta insanlarla çok iyi iletişim kuran kendini çok iyi ifade eden biri. Önceden kadına vuran acizsin erkek değildir tarzı konuşurdu
tatlım zaten kadına şiddetten hoşlanır misiniz sorusuna her erkek hayır der ama yarısı evlenince yapar, direkt sözleri hiçbir anlam ifade etmez, ayik olup aile yapisına bakacaktın, sahip olduğu ideolojiyi biraz kurcalayacaktın , bir iki tuzak soru, beden dili yeterdi bu kazmayi çozmek icin ama olan olmuş, artik idare edeceksin ya da çekip gideceksin

Eşim maalesef kadın ve erkeğin eşit olduğuna inanan biri değil hatta şiddetle karşı. Hatta haberlerde kadın cinayeti görünce kim bilir oda ne yapmıştır diyen biri maalesef ben bunları çok geç gördüm anladım

Böyle biriyle aynı evi, aynı yatağı nasıl paylaşabiliyorsunuz?
Umarım bu adam da öğretmen değildir. Böyle birinin çocuklara öğretebileceği tek bir şey bile olamaz çünkü.

Böyle adamları nereden buluyorsunuz onu da anlamıyorum.
Ben 30 senelik anamı babamı görmek için neden elin oğlundan izin alayım?
Sizi rahatsız eden izin almak değil de süresi sanırım. 1 ay dese ne fark eder, 5 ay dese ne fark eder? Başka birinin keyfine göre yaşadığınız gerçeği değişecek mi?
Umarım gerçekten öğretmen değilsinizdir.

Yani şöyle ki bende eşimi bırakıp annemlere gitmiyorum gidersem beraber giderim

Ama durum eşiniz askerde ve siz ailenize gidemiyorsaniz izin vermiyorsa
Burda gerçekten siz hatalisinizdir

Böyle inatlastigim zaman gerçekten acar ve geri dönüşü olmaz inattir dediğini yapar

e yapsın
siz zaten evli değilsiniz ki adam bildiğin emir eri almış
bu eğitim fakültelerinde kocaya kölelik dersi var da bizim mi haberimiz yok cidden şüphelenmeye başladım artık. şu kaynanasıyla evlenmeye can atan kadının konusunda öğretmen tespiti yapan arkadaş resmen yüzde yüz haklı

ben dedim son 20 yıldaki öğretmenler ah işte diye ama sakalımız yok

Doğal karşılamıyorum çok üzülüyorum tartışıyorum ama asla geri adım atmıyor buraya yazmanin sebebide sizlerden akil almak. Çalışmıyorum şuanda
ne gibi bi akıl istiyorsun mesela
Eşim maalesef kadın ve erkeğin eşit olduğuna inanan biri değil hatta şiddetle karşı. Hatta haberlerde kadın cinayeti görünce kim bilir oda ne yapmıştır diyen biri maalesef ben bunları çok geç gördüm anladım
külliyen yalan
bir eğitimci sınıfa girdiği anda çocukları gözünden tanır
müfettiş nasıl ilk girdiği sınıfta en aveli bulup kaldırıyor
ya şöyle bir adamı iki dakka muhabbette çözersiniz zaten saklamaz bunlar ne olduklarını, konu sahibi de anlamıstır az bucuk ama ay ne güzel haşin bir koca buldum diyip imzayı atmış , yapacak birşey yok, aileni görmeyi geç, dua et ,koşulsuz itaat et de başka şeylere de kafası kızmasın , çunku bunlardan boşanamazsın da
anladı tabi de evlenince düzelir zannetti
aman dert ettiğimiz şeye bak evlenince olmadıysa çocuk yapınca düzelir
hemen bi çocuk yap konusahibi derdin birken bin olsun
Hayır anlayacağım bir şey olmadı hatta insanlarla çok iyi iletişim kuran kendini çok iyi ifade eden biri. Önceden kadına vuran acizsin erkek değildir tarzı konuşurdu
:işsiz::işsiz::işsiz:
Psikolojik şiddeti inkar etmiyorum zaten fiziksel bir şiddet olmadı onu demek istiyorum

dert etme o da yakındır

Benim eşimde öyle çok özlüyorum dayanamıyorum diyo izin vermiyor üç buçuk yıl oldu gitmedim annem geldi ben seneye gidecem inşallah vuruş kardeş izin verirse 😂
kocasını bilmem ama ben anne olarak bırak evine gitmeyi bir daha o kızı evime sokmam

Çocuk yapmayın bari, tabi eşiniz korunmaya müsade eder mi etmez mi artık o karar veriyordur bilemeyeceğim.
Üzgünüm ama muhtemelen ayrılmaya karar verseniz de ya şiddet ya cinayet haberlerinde göreceğiz sizi gibi geldi. Böyle kocalardan farklı bir şey beklemiyorum. Allah korusun tabi inşallah böyle bir şeyle karşılaşmazsınız. Lütfen bir insan olduğunuzun ve ondan eksik bir yanınızın olmadığının farkında olun.

Arkadaşlar kocanız olmadan önce de sizin bir aileniz vardı. Tamam yeni bir aile oldunuz tabi ki önceliğiniz kendi aileniz de 16. gün olursa gelme diye bir mantık olur mu yaa? Belki ben 17 gün kalınca doyuyorum aileme? Ay bilmiyorum kız yetiştiriyorum binbir emekle ve senede 15 gün görmek beni gerçekten üzer anne olarak. Büyük konuşmak istemiyorum, ona bir şey demesem de üzülürüm. Bir de 2-3 ay görevdeyken niye onun ailesinde kalacaksın kendi evinde kalmak varken ve kendi ailen varken? Onun ailesine gidersin bir hafta kalırsın , iki üç hafta kendi ailemde kalırsın sonra da evinde vakit geçirirsin.

Konunun duygusal naif olmakla ılgısı yok, 16gun olursa donme diyen adama o yuzu nasil verdin temeline inmek Lazım. Bı de karsılıklı karara varın, ızın istemeyin. Kocanız sızın velınız degıl.

15 gunden sonrası fazla seni ozlerım demekle, 15 gunden fazla olursa donme demek okuzlukten baska bisey degıl.
Ne güzel bir yorum.Elinize sağlık.Canım o senın velinmi kocan .Annene gıtmek ıcın nıye ızın ıstıyosun?

Back
X