- 28 Kasım 2010
- 42.437
- 140.958
- 798
- Konu Sahibi Muallimee1
-
Esiniz ne sıklıkta gider kendi ailesine?Öncelikle herkese merhaba. Başkalarına gore belkide benim derdim dert değildir ama benim için büyük bir dert eşim aileme senede 15 gün izin veriyor uzak şehirlerde yaşıyoruz ve ben aileme çok bağlıyım çok duygusal naif biriyim.esimi cok seviyorum ama böyle yapması beni çok üzüyor ve bu konuda çok katı 16. Gün olursa geri dönme felan diyor sizden akıl istiyorum ne yapmaliyim
Bana ileri derecede kıskançlık var gibi geldi eşinde. Öyle bir hissiyat verdi
Eğer o da ailesine böyle bir şekilde yanaşıyorsa hakkı var. Ben de aileleri en fazla bir hafta çağırıyorum yoksa tadı kaçıyor. Evlendiyseniz birey olmak zorundasınız. Ailenize çok düşkünseniz en baştan evlenemeyecektiniz. Erkeklere anne kuzusu deyip çemkiriyoruz ya kadınların da bir farkı YÖK. Bireysel olmaktan, bağımsız olmaktan zarar gelmez. Çocuk olur; hastalık olur vs. onu anlarım ama normal şartlarda eşiniz haklı. Aile sizin aileniz onun için yabancı. Zorlayamazsınız; üzgünüm.
Öncelikle herkese merhaba. Başkalarına gore belkide benim derdim dert değildir ama benim için büyük bir dert eşim aileme senede 15 gün izin veriyor uzak şehirlerde yaşıyoruz ve ben aileme çok bağlıyım çok duygusal naif biriyim.esimi cok seviyorum ama böyle yapması beni çok üzüyor ve bu konuda çok katı 16. Gün olursa geri dönme felan diyor sizden akıl istiyorum ne yapmaliyim
Yani 16.Gün olduğunda biter dediyse biter kesinlikle dediğini yaparDedıgını yapar derken napar mesela?
O zamanlarda vazgeçemem için kendimce sebeplerim vardı dini nikah, ilişki vesaire çok üzgünüm çok pişmanım ama elimden birşey de gelmiyorAdama kızmaktan vazgectim, evlenmeden once ruh hastası oldugunu biliyormussun bılerek evlenmıssın.
15gun IZIN VERİYORSA lutuf bence bu kıymetini bil.
Evet biliyorum eski konunda baktım orda da yazmısım sana bekarmıssın daha, evlenme sakın bu ruh hastasıyla demısım.Yani 16.Gün olduğunda biter dediyse biter kesinlikle dediğini yapar
Eşin görevdeyken Aylarca onun ailesinin evinde kalıp kalmadığının cevabını vermemişsin muallime hanım???? Sen naif misin yoksa (afedersin bunu kendine getirmek için söylüyorum) ezik mi???? O seni kaybetmekten korkmuyor ama sen korkuyorsun öyle mi? Bence bu evlilikte büyük sorunlar var....Yani 16.Gün olduğunda biter dediyse biter kesinlikle dediğini yapar
Ay en son boşanıyordu arada çocuk yapmış kocası da aşkından ölüyormuş ailesine bile göndermiyormuşHangisine inansak ki?
Yeni evliyiz daha öyle uzun görevi henüz olmadi ama olunca onun ailesine gideceğimi soyluyorEşin görevdeyken Aylarca onun ailesinin evinde kalıp kalmadığının cevabını vermemişsin muallime hanım???? Sen naif misin yoksa (afedersin bunu kendine getirmek için söylüyorum) ezik mi???? O seni kaybetmekten korkmuyor ama sen korkuyorsun öyle mi? Bence bu evlilikte büyük sorunlar var....
Bu konuyu evlenmeden konuşmadınız mıYeni evliyiz daha öyle uzun görevi henüz olmadi ama olunca onun ailesine gideceğimi soyluyor
Konuştuk ilk zamanlar böyle demiyordu tabi dini nikahtan sonra böyle demeye başladıBu konuyu evlenmeden konuşmadınız mı
Bu bahsettiğiniz normal nikah mıydı yoksa gizli sadece sizin aranızda mı yani kimsenin haberi yoksa o nikah nikah olmuyor keşke araştırıp ipi daha o zamandan eline vermeseydiniz.Konuştuk ilk zamanlar böyle demiyordu tabi dini nikahtan sonra böyle demeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?