- 25 Mart 2020
- 152
- 109
- 33
- 28
- Konu Sahibi Muallimee1
-
Onun için değil tabi ama ne bileyim kimsesiz kalmaya, hayatımı değiştirmeye, 5yildir o var hayatımda alışkanlık bağlılık vs.Sebep? Adamın dönüp size "Ama sen benimle düğünden önce yattın" diyebileceği için mi? "başkası sevemez" düşüncesi olamaz çünkü bu sevgi değil
Bende çok gitmek istemiyorum hani gideyim diye üstüne düşünüyorum annem iki dogumuma bile gelmediZaten 3.5 yıldır gitmiyormussunuz nasıl dönme diyebilsin adam.
Yazdıgını okuyoruz baska nedenleri nerden bilelim. Yazdıgında kocam ozleyecegı ıcın gitmedim uc bucuk yıldır ( cok sevgi dolu kocam var alt metınlı)Başka nedenlerde var herkes bana takılmış
5 yıldır demekten bıkmadın mı, sevgiliyken de dunyanın en mutsuz insanıydın 5 yılıma kıyamıyorum yazmıstın.Onun için değil tabi ama ne bileyim kimsesiz kalmaya, hayatımı değiştirmeye, 5yildir o var hayatımda alışkanlık bağlılık vs.
Her insan farklıdır ben de böyleyim bazıları 20 30 yılı bir hatada silip atabilir ama ben atamıyorum elimde değil5 yıldır demekten bıkmadın mı, sevgiliyken de dunyanın en mutsuz insanıydın 5 yılıma kıyamıyorum yazmıstın.
Tabii ki herkes sever ailesini ( ortada çok nahoş durumlar yoksa) ama ben konuyu ilk okuduğum zaman aileden göbek bağı kopmamış bir kişi canlandı gözümde ve ben kızın ailesinin iki hafta boyunca kızının evinde kaldığını ve bu durumun konu sahibi tarafından uzatılmak istediğini ama erkek tarafının böyle bir talebi olmadığını düşündüm.Anladım Sizin durumunuz çok farklı Konu sahibi anladığım kadarıyla ailesiyle mesafe olarak baya uzak Öyle günübirlik gidecek halde değil Bu durumda eşin 16.gun lafı ukalalik hatta daha fena bence
Siz de mutlaka ailenize düşünsünüzdür ama mesafenin kısa olmasinin rahatlığı vardir
Sen boyleysen sıkayetlenmeHer insan farklıdır ben de böyleyim bazıları 20 30 yılı bir hatada silip atabilir ama ben atamıyorum elimde değil
Eksik olmayinYazdıgını okuyoruz baska nedenleri nerden bilelim. Yazdıgında kocam ozleyecegı ıcın gitmedim uc bucuk yıldır ( cok sevgi dolu kocam var alt metınlı)
Bana gidersen donme demedı (asırı anlayışlı aslan kocam alt metınlı)
Cumlelerıne istinaden yazdık.
Bu olumsuz yorumlar yapanlar sizene ben bayana yazdım işinize bakinÇünkü bazı kadınları, kocaları 9 ay karnında taşıyıp doğuruyor. Malum koca hakkı ödenmez.
Cennet kocaların ayakları altında.
Onun için değil tabi ama ne bileyim kimsesiz kalmaya, hayatımı değiştirmeye, 5yildir o var hayatımda alışkanlık bağlılık vs.
Buraya yazmamın sebebide bu zaten vazgeçemiyorum korkuyorum belki ama böyle yaşamakta istemiyorum ne yapacağımı bilmediğim için buraya yazdimSen boyleysen sıkayetlenme
Yazıyor herkes bende yazdım.Buraya yazmamın sebebide bu zaten vazgeçemiyorum korkuyorum belki ama böyle yaşamakta istemiyorum ne yapacağımı bilmediğim için buraya yazdim
Evet nerden tutsam elimde kalıyor hiçbir zaman cesaret edemicem bu hayat böyle sürüp gidecek buraya yazmam hataydıYazıyor herkes bende yazdım.
Bosanacaksın.
Bunu yazanlara da kimsesiz kalmaktan korkuyorum diyorsun, kocan senın kimsen degıl sahibın. Sabıhınden kurtulup birey olacaksın kolelıgın bitecek.
Bu sefer de alıstım diyorsun.
Neden surup gitsin ya, aılen arkanda degıl mı desteklemiyor mu seni?Evet nerden tutsam elimde kalıyor hiçbir zaman cesaret edemicem bu hayat böyle sürüp gidecek buraya yazmam hataydı
Düzelmiş de annenizi hala elin adamı için değişmemek gerektiğini öğrenememişsiniz.Sıkıntılar duzelebiliyor siz bunu anlayamamış siniz mesajdan
Olur annem :)Bu olumsuz yorumlar yapanlar sizene ben bayana yazdım işinize bakin
Eğer blöf yaparsanız sen açmazsan ben açarım filan diye karşı taraf bunu anlıyabiliyor inanın ki karşısındaki kadının gerçekten gidip gidemeyeceğini sözleri değil davranışları gösterir o yüzden çok bişey değişeceğini sanmıyorum ama eşinin Bi daha dönme demesi çok çirkin insan karısına böyle Bi laf der mi çok bozulurdum bana yapılsadavayı aç açmazsan ben açarım de. o zaman durumlar değişir
Annem destekler babam desteklemez annem de babama bir şey diyemez maalesefNeden surup gitsin ya, aılen arkanda degıl mı desteklemiyor mu seni?
Sen hastayken senı hastaneye goturmeyen, ustune ustluk aksam misafir gelecek dıyen adam ıcın ailene neden gitmemezlık ediyosun, baban yarın Allah gecınden versın ölse gitse gormedıgınle kalacaksın. Senın de evlatların var yarın sana kocam ozluyor dıyıp gelmeseler uzulmez mısın, anne baba hakkını dusun dedik diye mı Begenmedın yorumlarımızı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?