• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aileme senede 15 gün izin.

Öncelikle herkese merhaba. Başkalarına gore belkide benim derdim dert değildir ama benim için büyük bir dert eşim aileme senede 15 gün izin veriyor uzak şehirlerde yaşıyoruz ve ben aileme çok bağlıyım çok duygusal naif biriyim.esimi cok seviyorum ama böyle yapması beni çok üzüyor ve bu konuda çok katı 16. Gün olursa geri dönme felan diyor sizden akıl istiyorum ne yapmaliyim
Esiniz ne sıklıkta gider kendi ailesine?
16. Gun olursa geri donme diyen birine ben olsam gercekten donmem. Ne demek yani ne munasebet kalacaginiz sureye karismasi?

Bana ileri derecede kıskançlık var gibi geldi eşinde. Öyle bir hissiyat verdi 🤔

O adamin ki kıskançlık değil. Eski konulara baksanız bence konu sahibini daha çok manipüle edip, küçük tutan biri. Ailesinde fazla kalmasıni istememe sebebi olur ya onun olmadığı bir hayatın var olduğunu anlamamasi için. Zamanında konu sahibine baskı kurup gizlice nikah kıyilmasina ikna etmiş. Ondan sonra kadin cepte kafasında daha kötü davranmaya başlamış. Adam ağır sorunlu

Aynısını senin doğurduğun çocukta sana yapınca üzelme demen gerekir ki
Belki onda bir aydınlanma gerçekleşir

Eğer o da ailesine böyle bir şekilde yanaşıyorsa hakkı var. Ben de aileleri en fazla bir hafta çağırıyorum yoksa tadı kaçıyor. Evlendiyseniz birey olmak zorundasınız. Ailenize çok düşkünseniz en baştan evlenemeyecektiniz. Erkeklere anne kuzusu deyip çemkiriyoruz ya kadınların da bir farkı YÖK. Bireysel olmaktan, bağımsız olmaktan zarar gelmez. Çocuk olur; hastalık olur vs. onu anlarım ama normal şartlarda eşiniz haklı. Aile sizin aileniz onun için yabancı. Zorlayamazsınız; üzgünüm.

Yılda bir kez bir hafta mı görüyorsunuz yani hepsi bu mu?

Öncelikle herkese merhaba. Başkalarına gore belkide benim derdim dert değildir ama benim için büyük bir dert eşim aileme senede 15 gün izin veriyor uzak şehirlerde yaşıyoruz ve ben aileme çok bağlıyım çok duygusal naif biriyim.esimi cok seviyorum ama böyle yapması beni çok üzüyor ve bu konuda çok katı 16. Gün olursa geri dönme felan diyor sizden akıl istiyorum ne yapmaliyim

Eşini çok seviyorsun ama o seni o kadar sevse bunu demez bence
Ailen sana geliyor mu peki?

Demekki ailenize çok da bağlı degilmişsiniz ki uzaktan evlenmişsiniz. Naiflikle ne alaka 🤣
Ayrıca bence de 15 gunden fazla kalmayın ama senede 2 gidilebilir

Adama kızmaktan vazgectim, evlenmeden once ruh hastası oldugunu biliyormussun bılerek evlenmıssın.

15gun IZIN VERİYORSA lutuf bence bu kıymetini bil.
O zamanlarda vazgeçemem için kendimce sebeplerim vardı dini nikah, ilişki vesaire çok üzgünüm çok pişmanım ama elimden birşey de gelmiyor

Yani 16.Gün olduğunda biter dediyse biter kesinlikle dediğini yapar
Evet biliyorum eski konunda baktım orda da yazmısım sana bekarmıssın daha, evlenme sakın bu ruh hastasıyla demısım.
Boşar dogru dıyosun.
Yapacak bisey yok bu kufurbazın 15 gun ızın vermesi buyuk lutuf. Kıymetini bil. Onbes gun kal evıne don. Sessizce senelerını gecır.

Yani 16.Gün olduğunda biter dediyse biter kesinlikle dediğini yapar
Eşin görevdeyken Aylarca onun ailesinin evinde kalıp kalmadığının cevabını vermemişsin muallime hanım???? Sen naif misin yoksa (afedersin bunu kendine getirmek için söylüyorum) ezik mi???? O seni kaybetmekten korkmuyor ama sen korkuyorsun öyle mi? Bence bu evlilikte büyük sorunlar var....

Eşin görevdeyken Aylarca onun ailesinin evinde kalıp kalmadığının cevabını vermemişsin muallime hanım???? Sen naif misin yoksa (afedersin bunu kendine getirmek için söylüyorum) ezik mi???? O seni kaybetmekten korkmuyor ama sen korkuyorsun öyle mi? Bence bu evlilikte büyük sorunlar var....
Yeni evliyiz daha öyle uzun görevi henüz olmadi ama olunca onun ailesine gideceğimi soyluyor

bu eğitim fakültelerinde kocaya kölelik dersi var da bizim mi haberimiz yok cidden şüphelenmeye başladım artık. şu kaynanasıyla evlenmeye can atan kadının konusunda öğretmen tespiti yapan arkadaş resmen yüzde yüz haklı

Konuştuk ilk zamanlar böyle demiyordu tabi dini nikahtan sonra böyle demeye başladı
Bu bahsettiğiniz normal nikah mıydı yoksa gizli sadece sizin aranızda mı yani kimsenin haberi yoksa o nikah nikah olmuyor keşke araştırıp ipi daha o zamandan eline vermeseydiniz.

Back
X