Aileme senede 15 gün izin.

Eşim maalesef kadın ve erkeğin eşit olduğuna inanan biri değil hatta şiddetle karşı. Hatta haberlerde kadın cinayeti görünce kim bilir oda ne yapmıştır diyen biri maalesef ben bunları çok geç gördüm anladım
ya şöyle bir adamı iki dakka muhabbette çözersiniz zaten saklamaz bunlar ne olduklarını, konu sahibi de anlamıstır az bucuk ama ay ne güzel haşin bir koca buldum diyip imzayı atmış , yapacak birşey yok, aileni görmeyi geç, dua et ,koşulsuz itaat et de başka şeylere de kafası kızmasın , çunku bunlardan boşanamazsın da

Hayır anlayacağım bir şey olmadı hatta insanlarla çok iyi iletişim kuran kendini çok iyi ifade eden biri. Önceden kadına vuran acizsin erkek değildir tarzı konuşurdu

Psikolojik şiddeti inkar etmiyorum zaten fiziksel bir şiddet olmadı onu demek istiyorum
ilk tokatta boşanacak mısınız? yoksa onun için de bir kotanız var mı? kocanızda karısının kafasını küvete sokup bayılana kadar nefessiz bırakıp sonra da ben seni dövmedim, dövsem canlı olmazdın , agzin burnun yer değiştiridi diyebilecek muazzam bir potansiyel görüyorum da o yüzden sordum

Öğretmenlik mezunuyum ama çalışmıyorum cesaret edemedigim yalnızca bu değil birde kimsesiz kalmaya cesaretim yok sanırım
Üzülerek söylüyorum ama kişiliğinizi birilerine ipotekleyerek yaşamaya alışmış ya da alıştırılmışsınız. Kimsesiz kalmak? Kendiniz varsınız ve bunu görmeye bile izin verilmiyor size.
Aslında o kadar farklı bir hayat var ki dışarıda ama bir şekilde bağımlı yaşamaya mecbur hissediyorsunuz. Size kızamıyorum ama keşke kendinizi fark edebilseniz.
Eşim maalesef kadın ve erkeğin eşit olduğuna inanan biri değil hatta şiddetle karşı. Hatta haberlerde kadın cinayeti görünce kim bilir oda ne yapmıştır diyen biri maalesef ben bunları çok geç gördüm anladım
Peki gördünüz, anladınız. Sonucu olacak mı?

Böyle söylüyor ama bana hiç şiddeti olmadi
Çünkü onun bir dediğini ikiletmeden yaptınız ..herhangi bir konuda onunla ayni fikirde olmadığınızı söyleyin,kendi yapmak istediğinizi yapın da hala ayni cümleyi kurabilecek misiniz görelim

Yok daha çok yeni evliyiz. O biraz sert biri v dediğini yapan biri olduğu için biraz korkuyorum sanırım.

Birazcık da siz sert ve dediğini yapan biri olsanız?
Sizi dünyaya getiren, yetiştiren ailenizin yanına gitmek için eş kişisinden izin almak nasıl bir şeydir? Olsa olsa danışırsınız, zaman belirlersiniz, maddi durumunuza bakarsınız vs.
Eşiniz göreve gittiğinde ailesiyle kalıyor musunuz peki öyle istiyor ya? Ya da buna karşı çıkıyorsanız tepkisi ne oluyor?
Şu an çalışmıyor olsanız da elinizde bir mesleğiniz var sonuçta. Bir yorumda kimsesiz kalmaya cesaretim yok demişsiniz ama yanlarına gitmek istediğiniz bir aileniz olduğuna göre kimsesiz değilsiniz demektir.

Yok daha çok yeni evliyiz. O biraz sert biri v dediğini yapan biri olduğu için biraz korkuyorum sanırım.
O zaman eşinizden emin olmadan lütfen bebek düşünmeyin. Çünkü bebekten sonra daha iyi olmaz hiç bişey. İyi evlilikler pekisir . Kötü evlilikler kopar. Eşinize şunu söyleyin . Bugüne kadar beni ailem büyüttü yetiştirdi. On üç kaliyorsam onaltı gün de kalabilirim. Ben eşya değilim insanım. Tartışmak zorunda değilsin. Ama madem yeni evlisin sende sınırlarını belli et. Şimdi etmezsen zaten ilerde hiç yapamazsın. Yumurtanın kabuğundan çıkmadın ki sen. İnsan evladiyiz yani😬

2 yıl gitmeyince 1 ay oluyormu? Ya da hiç gitmezsen extra maaş mı alcaksın? Pıstırmış seni maalesef. Muallime mi yazıyor nickinde . Çok üzülüyorum biliyor musun pıstırılmış genç kadınları görünce.

Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.

Yok, kullanilmayan izin haklari yaniyor. Gecen yildan devir yok maalesef :KK73:

Acaba izinlerin içine doğum izni analık izni evlilik izni falan dahil mio_Ovalla eşin bastırmış da bastırmış seni belki de evden tek başına da çıkmana izin varmıyordur :( neden evlendin ki sen canım yazık valla

Back
X