Çelişkili.9 yıllik evliyim ve anlatmaya gücüm yok piskolojik şiddet ve kendimi aşırı degersiz hissettiren bi eş dayanmaya gücüm yok ayrılmaktan korkmuyorum ama nasl cesaret etcem bir türlü karar veremiyorum
Gereksiz görüyorsun sanırım ayrılmayı. Dayak yok aldatma yok böyle devam etmeliyim, çocuklarıma da kıyamıyorum… tahammül denen şey kişiseldir. Kararı sen vereceksin9 yıllik evliyim ve anlatmaya gücüm yok piskolojik şiddet ve kendimi aşırı degersiz hissettiren bi eş dayanmaya gücüm yok ayrılmaktan korkmuyorum ama nasl cesaret etcem bir türlü karar veremiyorum
Pardon??!??? Sen ayrilirsan, baban annen arkanda durdugu icin annenden mi ayrilirmis?!?!?Zor bi evlilkti babam istemiyordu ama sevdigim için tamam dedi eger ayrılırsqn bende annende ayrılırm dedi annem arkamda durdugu için ve 9 yıldır tahamül etme sebebim hep buydu
Zor bi evlilkti babam istemiyordu ama sevdigim için tamam dedi eger ayrılırsqn bende annende ayrılırm dedi annem arkamda durdugu için ve 9 yıldır tahamül etme sebebim hep buydu
Neden zordu çok mu seviyordunuz 9 yıl tahammül ettiyseniz evlilikte hemen başlamış tahammülsüzlükler yani yeni yeni olan şeyler değil keşke daha erken davransaydınızZor bi evlilkti babam istemiyordu ama sevdigim için tamam dedi eger ayrılırsqn bende annende ayrılırm dedi annem arkamda durdugu için ve 9 yıldır tahamül etme sebebim hep buydu
Şu boşanmaya cesaret edemiyorum lafları bana çok saçma geliyor.sanki o evde doğulmuş da başka bir hayat görülmemiş gibi davranıyor kadınlar.çoluk çocuk yoksa toplar eşyaları 10 dakikada çeker gidersin.yarın öbür gün de beyefendiye mahkeme celbi gider olay bu yani.nedir bu ülkedeki kadınların bir kısmının çağdışı düşünceri aklım almıyor.yarın evlenmeden önceki eski tas eski hamam.vallahi bir alemsiniz.9 yıllik evliyim ve anlatmaya gücüm yok piskolojik şiddet ve kendimi aşırı degersiz hissettiren bi eş dayanmaya gücüm yok ayrılmaktan korkmuyorum ama nasl cesaret etcem bir türlü karar veremiyorum
Beni esas soka ugraran, babasinin "anneni bosarim" demesi dolayisiyla katlaniyorum demesi!Şu boşanmaya cesaret edemiyorum lafları bana çok saçma geliyor.sanki o evde doğulmuş da başka bir hayat görülmemiş gibi davranıyor kadınlar.çoluk çocuk yoksa toplar eşyaları 10 dakikada çeker gidersin.yarın öbür gün de beyefendiye mahkeme celbi gider olay bu yani.nedir bu ülkedeki kadınların bir kısmının çağdışı düşünceri aklım almıyor.yarın evlenmeden önceki eski tas eski hamam.vallahi bir alemsiniz.
Yahu siz çocuk musunuz bu ne demektir? Gerçekten inanıyor musunuz yoksa bu bahanenin arkasına mı sığınıyorsunuz??Zor bi evlilkti babam istemiyordu ama sevdigim için tamam dedi eger ayrılırsqn bende annende ayrılırm dedi annem arkamda durdugu için ve 9 yıldır tahamül etme sebebim hep buydu
Nedensen bunu demek bizim kadınlara çok zor geliyor.hayatımda erkek olmadan yaşamak da istemiyorum ama bu ilişkide olmuyor.ne yapmaliyım demek istiyorlar ama gelecek tepkilerden çekiniyorlar.doğrudur o zaman da tepkiler gelecek ama anlayan insanlar da çıkacak.bu şekilde daha büyük tepkiler geliyor oysa ki.Beni esas soka ugraran, babasinin "anneni bosarim" demesi dolayisiyla katlaniyorum demesi!
Kuru tehdit sallayan, bunu da hayat arkadasi uzerinden yapan psikolojisi gidik bir baba ve 9 yillik evli olan ve saf olamayacak birinin buna bahane edip "bosanamam" demesi....
Bosanamiyorum zira yalnizliktan korkuyorum, destek olun dese anlayacagim da, bu durumu izah edemiyorum....
Burada esas uzuldugum kisi annesi.
Yok artıkZor bi evlilkti babam istemiyordu ama sevdigim için tamam dedi eger ayrılırsqn bende annende ayrılırm dedi annem arkamda durdugu için ve 9 yıldır tahamül etme sebebim hep buydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?