- 4 Ekim 2012
- 16.974
- 33.495
- 798
- Konu Sahibi Yorulmusanne
-
Tesekkür ederim Sagolun evladıda anneliğide yasamayan insanlar anlamıyor kızmıyorum aylarca tası eve bos dön çile gibi aylar yasadım öncekinde ve sonucu yok bunda da keske elimden gelen bir şey olsa dısarda yaptıracaz artıkBebeğini kaybetmiş bir hanıma amma yüklenmişsiniz. Lütfen empati... rahatsızlanıyormuş, kokulara karşı hassaslaşmış, midesi bulanıyormuş... yıllarca annesinde yiyecek hali yok. Ama anne bunalmışsa ona da bir şey diyemeyiz. Ya eşin yapacak ya dışarıdan ev yemekleri yapan yerden getirteceksin
Ay yok yok çok şükürAnladım, öyleyse tamam. Diğer türlü üzülmüştüm çünkü
Evim her hafta temizleniyor esyalar cila kokuyo hamilelik te ayrıca ben 3 aydır markete gitmedim cünkü kustuğum için elimde posetle geziyorum gezmeye Alıs verişe hiç bir yere gitmiyorum
Cocugunuzvar mı yada hamilelik yasadınız mı umarım sizin kolay gecer benim yaşadıklarım olmazOzaman temizlik malzemelerini degistirin.
Markete gidemiyorsaniz acik alan pazarlara gidin.
Birsürü secenek var önünüzde..
Siz en rahatini secmissiniz. Bende isterim hergün hazir yemek konulsun önüme oh
Ama öyle olmuyor iste. Kendi basinizin caresine bakmasini bilin. Birsürü hamile kadin tek basina halledebiliyor herseyi.
Sizin ne eksikliginiz var?
Yok. Bunlar hep naz ve kapris...
Ozaman esinize yüklenin ve naz yapin annenize yüklenmek yerine. Sonucta ikinizin sorumlulugu.
Yarın bir gün annen sağlık sorunu yaşasa senden yardım beklemeyecek mi... sen burada bıktım yazsan kimbilir kaç kişi ayıplar seni. İnsanlar işte nasreddin hıca fıkrasındaki gibiTesekkür ederim Sagolun evladıda anneliğide yasamayan insanlar anlamıyor kızmıyorum aylarca tası eve bos dön çile gibi aylar yasadım öncekinde ve sonucu yok bunda da keske elimden gelen bir şey olsa dısarda yaptıracaz artık
Aynen öyleYarın bir gün annen sağlık sorunu yaşasa senden yardım beklemeyecek mi... sen burada bıktım yazsan kimbilir kaç kişi ayıplar seni. İnsanlar işte nasreddin hıca fıkrasındaki gibi
Bir önceki mesajımda annenize kızmıştım ama şimdi de size kızma zamanı sanırım.Cocugunuzvar mı yada hamilelik yasadınız mı umarım sizin kolay gecer benim yaşadıklarım olmaz
Cocugunuzvar mı yada hamilelik yasadınız mı umarım sizin kolay gecer benim yaşadıklarım olmaz
Mutfaktan keseceğinize dağıtınca toparlamayı öğretseydiniz keşke. Erkeklerde de var bu özellik çünkü.Eşim yemek yapmayı çok seviyor hatta onu mutfaktan kesmek için çok uğraştım. Çünkü çok dağıtıyor ve istediğim gibi toplanamiyor mutfağı öyle görünce sinirden tansiyonum yükseliyor. Ha o dağınıklığa tahammülüm olsa o 9 ay yemek yapmaktan zevk alır
Cok gecmiş olsun sizi anlayamam kıyas dahi yapılamaz ama besfe 5 gün işe giden 80 km uzakta calısan yol boyınca6kusan bir insanım sizi neden anlayamam biliyor musunuz yasamadım çünkü insan yasadıgını biliyorBir önceki mesajımda annenize kızmıştım ama şimdi de size kızma zamanı sanırım.
Her hamilelik kendine özeldir. Ancak hamilelik bir hastalık değildir.
Siz sormadan söyleyeyim evet 17 yaşında kızım var. Bir düşüğüm var ve bunlar da yetmez ise 2 sene boyunca aralıklı olarak kemoterapi gördüm.
Hamileyken 4 ay boyunca soğan, pastırma, sucuk, yumurta tavuk ve ter kokularına tahammülüm yoktu. İlk 2 ay kilo verdim kusmaktan, o derece. 8 ay 3 günlük doğurdum kızımı ve 27 kilo almıştım . Hala yumurta ve tavuk yemem. O koku gelir burnuma.
Kemoterapi dönemini anlatmıyorum bile. Siz hiç yaşadınız mı diye sormayacağım kimseye. Düşmanım yaşamasın, dilemem. Ama ben her kürde 3.gün işe gittim işe. Sabaha kadar evde kusar, ofiste kusar, arabayı durdurur yolda kusardım ama gittim. Beni ele geçirmesine, hayatımı ele geçirmesine izin vermemek için o sürecin.
Bence psikolojik destek alın çünkü şu anda yaşadığınız fizyolojik değil, psikolojik.
Burada bende iğreniyordım yazanlar var yalan mı söylüyorum azarlamaya hakkınız yok yorum yapabilirsiniz sadeceAbartmayın ya sanki dünyanın tek hamilesi gibi, kendi evinin mutfağından iğrenmek nedir Allah aşkına ben de hamileyim çok yakın çevremde de en az onbeş hamile gördüm hiç de kendi evinin mutfağından iğrenen duymadım. Yapın evinizde yiyin annenize yük olmayın kadın kendi ağzıyla demiş yüksün diye hala gitmek yüzsüzlük gibi geliyor bana
Teşekkürler. Evet çünkü insanın canı neresi ağrırsa orada.Cok gecmiş olsun sizi anlayamam kıyas dahi yapılamaz ama besfe 5 gün işe giden 80 km uzakta calısan yol boyınca6kusan bir insanım sizi neden anlayamam biliyor musunuz yasamadım çünkü insan yasadıgını biliyor
Zofer kullandım ve en agır ilaç bas etmedi 4 bitmek üzere gecmiyo benim agır geciyo hamileliğin herkesin ki kendine özel dediğiniz gibiTeşekkürler. Evet çünkü insanın canı neresi ağrırsa orada.
Kimisi için en büyük ağrı diş, kimisi için baş, kimisi için bel vs vs vs...
Önemli olan üstüne gitmek. Ayrıca doktorunuz ile konuşursanız size ilaç tavsiye edecektir buşantılar için. Sabah yataktan kalkmadan bir iki çubuk kraker yemek iyi gelirdi bana mesela. Ve dediğim gibi ben de 4 ay kustum hamilelikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?