Arkadaşlar merhaba,tatil için ailemin yanına geldim yazı burda geçirecek eşimin işi nedeniyle küçük bir ilcedeyiz ve yapacak hiçbirşey yok orada,bebegim 10.aylik annem sürekli temizlik derdinde vakti yokmuş oturup işten vakit ayırıp sevdiğini görmedim ancak ben çocuğa mama hazotların tutuyor ve ondan öncede diyor ki isim var hadı çabuk banyo yapicam yine aynı çabuk çabuk surwkli isim var isim var diyor gerçekten sinir oluyorum o kadar uzak yoldan gelmosiz oturup biraz ilgilendim demiyor 24 saat benim kucagimda çocuk kadın surwkli iş yapiyor niye geldim bilmiyorum kardeseride aynı şekilde kendilerinden vat ayirabililirlerse 10 dakika bi tutuyorlar ancak benim işim olduğumda bide bişey deyince bozulyyorlsr ev kalabalık ama bolede yanliz kalıyorum evde yine eşimle duruyordu işlerimi yapıyordum hiç yardımcı olmuyorlar bide laf ediyor annem herşeye eleştiriyor çocuğa yaptığım diyorum ki alında biraz dinleneyim o zman daha da kalicam burada ama can sıkıcı çocuk dışarı çıkamıyor orda park bile yok o yüzden durmak zorundsyim bi süre daha
Benmi diyirum alıngan davranıyorum birde dağınıklık falan gözüne batıyor geriliyor ole deyince de yok öle düşünmüyorum diyor geldiğimden beri bi kucağına oturup almadı neymiş iş iş sadecw benim işim olduğunda kucağına alıyor oda isim var isim var soğudum yaEvinize geri donun
Koptum bu yoruma :))Annenizle yeni mi tanışıyorsunuz?
Koptum bu yoruma :))
Haksizsiniz konu sahibi , kims3 sizin cocugunuza bakmak zorunda degil
Cocuk yapmadan once dusunecektiniz bunu , kimse size soylemed mi yorucu bir is olsugunu?
Bana konu sahibinin beklentileri cok sacma geldiBenim annemde benim çocuğumu sevmese üzülürdüm sanırım . Olay ilgilenmemesi gibi de durmuyor . Kadın soğuk biraz galiba
Ama yani sanırım ilk kez karşılaşıyorlar, insan annesinin huyunu suyunu bilmez miKoptum bu yoruma :))
Haksizsiniz konu sahibi , kims3 sizin cocugunuza bakmak zorunda degil
Cocuk yapmadan once dusunecektiniz bunu , kimse size soylemed mi yorucu bir is olsugunu?
Gercekten oyle olmusAma yani sanırım ilk kez karşılaşıyorlar, insan annesinin huyunu suyunu bilmez mi
AynenGercekten oyle olmus
Buyuk ihtimalle anne titiz bir kadin , konu sahibi de umursamaz , bebegi bile kime satsamin derdine dusmus
Anne de surekli peslerini topluyor ve kadin bunalmis , gitsinler rahata alismasin diye de bebekle bilerek ilgilenmiyor yoksa konu sahibi bebegini satip baska seyler yapma derdinde
Bana da öyle geldi ya. Bir de kadının titizliği yeni mi çıkmış yani meydana?Gercekten oyle olmus
Buyuk ihtimalle anne titiz bir kadin , konu sahibi de umursamaz , bebegi bile kime satsamin derdine dusmus
Anne de surekli peslerini topluyor ve kadin bunalmis , gitsinler rahata alismasin diye de bebekle bilerek ilgilenmiyor yoksa konu sahibi bebegini satip baska seyler yapma derdinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?