Ailemin yanında çok utanıyorum..

Seninle aynı yaştayız ve ailem böyle olsaydı açıkçası önce konuşmayı denerdim ama anlamazsa psikatra götürürdüm annemi. Benimkilerde de tam tersi şu an tek başıma yurtdışında kalıyorum 1 sene ama tabii ki daha 16 yaşında olduğumun farkındalar ve aşırı sorumluluk yüklemiyorlar. Bence onlardan kendilerinin senin yaşındaki halleriyle kıyaslamalarını iste kendi anneleri çocuk gibi davransa nasıl hissederlerdi onu sor en iyisi.

Forumda muhafazakarlık ve modernliğin hep yanlış kullanıldığını görüyorum anneniz muhafazakarlıktan ziyade yobaz.
Örneğin anneniz kızlara o.... vs dediğinde siz ne diyorsunuz nasıl tepki veriyorsunuz ?

Keşke bana da öyle davransalardı diyor annem.

Ben tabiiki yanlış düşündüğünü söylüyorum hep ama anlamıyor kabul etmiyor asla.

Sizin değil de ailenizin tamamının pskikologa ihtiyacı var, bu ne yahu. Bu konudaki rahatsızlığınızı bıkmadan usanmadan ciddiyetli bir şekilde sürekli dillendirin. Bir yerden sonra hoşunuza gitmediğini anlayarak vazgeçeceklerdir. Yani umarım...

Okuyunca sizin değil de direk annenizin akıl hastası olduğunu düşündüm annenizin bakış açısının değışmesi lazım sizi kendi dünyasının merkezine koymuş bundan ötesi cam fanus. Bence sizin değil de annenizin yardıma ihtıyacı var.

Bütün sülalen manyak galiba. İnsana kafayı yedirtirler. Sana tek ve en önemli tavsiyem ne yap ne et üniversiteyi asla ailenin yanında okuma, başka şehirde oku. Sonra hayatının en doğru kararı olduğunu anlayacaksın.

Reactions: mxn
Annem kendi ailesine de "siz kurban olun ona onun pipisini yiyin" diyor.
Buna takıldım
Erkek misiniz kız mı pipi ne alaka

Reactions: mxn
İzin verirler mi çalışmaya onu da bilmiyorum ki,(aparta asla yollamazlar)çok sıkı bi ailem var çok.Karşı mı gelsem acaba biraz? O zaman da kötü olmaz mı sonuçta anne baba.
şu an değil ama o zaman karşı gelmelisin bence. kavga etmeden, onlara cevap yetiştirmeden istediğini yapmak zorundasın. Hayatı böyle öğrenemezsin. Geleceğin için daha kötü olur.

Al o domatesleri soy soy at safa sola. Böyle mi yapamam diye. Onlar küfürlü konuşuyorlarsa sende konuş. Utansınlar aaaa o nasıl laf söz dersinler ben de böyle utanıyorum dersin. Dışarı çıkarken birilerine seni tembihliyorlarsa merdivenleri deli deli in çık 3 5 defa. Sinir krizi gecirmen lazim guzelim en afillisinde. Onları sen utandir ki seni anlasinlar

Sen değil senin annenin psikolojik tedavi görmesi lazım .. hemde en acilinden... ben bunaldım okurken.. Bunun Üniversitesi var evlilik var .. Allah Korusun ozaman daha çok utanırsın emin ol .

Sen değil senin annenin psikolojik tedavi görmesi lazım .. hemde en acilinden... ben bunaldım okurken.. Bunun Üniversitesi var evlilik var .. Allah Korusun ozaman daha çok utanırsın emin ol .
Üniversiteyi bi şekilde atlatırım,evlilik de düşünmüyorum evleneceğim kişi de benden soğur

Zaten ben de öyle konuşuyorum bazen bilerek o da ben anneyim ben derim diyor

Keşke bi kardeşim olsaydı da bana destek çıksaydı,tek başına olmak da çok zor ama her seferinde dile getireceğim işin peşini bırakmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…