Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaa babalarımız bir mi yabana da dediler biz seni okuttuk erkek kardeşini de sen okutacaksın diye
aileyi seçemiyor cocuklar maalesef.. sürekli eleştiri ile büyümek insanin özgüvenini mahveder. Anne baba olmak çocuğunu korumaktır, desteklemektir, dünyayı alin ise yaramaz, keske o borca hiç girmeseydiniz...zaten gencecik yasta o kadar borcun altına sokulmaz bir genc kiz..bazen cocuklara en büyük zararı kendi aileleri veriyor maalesef ve bunun bile farkında degil aileler..Evde annem babam sürekli beni eleştiriyor.Çalışıyorum 5 gün evde tatil günümde tv izlesem bu ne işe yarar tv izler diyorlar..Babam evde yiyecekleri saklıyor...sen yemek yapma yemeyiz çayı sen koyma diyorlar ne yapsam da asla yemiyorlar..ikisi de emekli çalışmıyor..marmara hukuk mezunuyum okumayı da beceremedi diyorlar.. sürekli eleştirilmekten öyle bunaldım ki.. annem bir gün nasılsın demez babam bir gün bana nasılsın demez... ve birşey mi yaptın bunlara diyeceksiniz hiçbirşey yapmadım.. evlenmedim de bekarım hala.Bunlardan kurtulmak için de evlenmek istemiyorum... onlara ev aldım 5 ay önce...eşyalarını baştan aldım tonla borç ödüyorum bir yandan.. tüm evdeki eşyaları atıp baştan sıfırdan yeni gelin evi gibi ev açtım ikisine... ben bunlara yaranamıyorum... öyle çıkmazdayım ki... ne yapsam bilmiyorum... niye böyle herşey bana akıl verin lütfen ya![]()
neden şimdi yazdım? bugün yanıma geldiler bende yemek yaptım yoldan geliyorlar diye... kapıdan girdiler 1 tabağa yaptıklarımdan koyup ellerinde yiyip bırakmışlar 3 dakkada falan ya hep birlikte oturalım sofraya ailecek diye hazırlamıştım sofrayı dedim ve aç bekledim birlikte yiycez diye.. şimdi çay yapmışlar istersen gel al diyorlar bende pc aldım odama geçtim.. gel bir yüzünü görelim nasılsın diyen yok... yolunuz nasıl geçti dedim nasıl geçecek yol değil mi diyorlar... ben böyle bir aileyi hakedecek ne yaptım ya...
Evde annem babam sürekli beni eleştiriyor.Çalışıyorum 5 gün evde tatil günümde tv izlesem bu ne işe yarar tv izler diyorlar..Babam evde yiyecekleri saklıyor...sen yemek yapma yemeyiz çayı sen koyma diyorlar ne yapsam da asla yemiyorlar..ikisi de emekli çalışmıyor..marmara hukuk mezunuyum okumayı da beceremedi diyorlar.. sürekli eleştirilmekten öyle bunaldım ki.. annem bir gün nasılsın demez babam bir gün bana nasılsın demez... ve birşey mi yaptın bunlara diyeceksiniz hiçbirşey yapmadım.. evlenmedim de bekarım hala.Bunlardan kurtulmak için de evlenmek istemiyorum... onlara ev aldım 5 ay önce...eşyalarını baştan aldım tonla borç ödüyorum bir yandan.. tüm evdeki eşyaları atıp baştan sıfırdan yeni gelin evi gibi ev açtım ikisine... ben bunlara yaranamıyorum... öyle çıkmazdayım ki... ne yapsam bilmiyorum... niye böyle herşey bana akıl verin lütfen ya![]()
neden şimdi yazdım? bugün yanıma geldiler bende yemek yaptım yoldan geliyorlar diye... kapıdan girdiler 1 tabağa yaptıklarımdan koyup ellerinde yiyip bırakmışlar 3 dakkada falan ya hep birlikte oturalım sofraya ailecek diye hazırlamıştım sofrayı dedim ve aç bekledim birlikte yiycez diye.. şimdi çay yapmışlar istersen gel al diyorlar bende pc aldım odama geçtim.. gel bir yüzünü görelim nasılsın diyen yok... yolunuz nasıl geçti dedim nasıl geçecek yol değil mi diyorlar... ben böyle bir aileyi hakedecek ne yaptım ya...
Zaten yalnızsınız.bırakıp gidersem bu hayatta başka kimsem yok akrabamız da kalmaz ailesini terk etti gitti diye tek başıma kalmak istemiyorum bu hayataa![]()
siz benim yaşadıklarımı yaşamışsınız cidden ya :)))) nasıl başardınız bunu hayırsız evlat damgası yemeden:)) hayran kaldımben şuan beş kuruş para vermiyorum çok kıymetliyim çünkü bu para sevdaları yüzünden yıllarca konuşmadım onlarla telefonlarda bile engelledim,bir yıl önce barıştık öyle paraya alışmışlardı ki beni gözden çıkartmışlardı bi silkelendiler,şuan bizimle görüş yeter ki beş kuruş para istemiyoruz modundalar,bu bahsettiğim beş yıl sürdü o kadar dayanabilir misiniz bilmem ama,ben de akıllansınlar filan diye yapmadım bu arada dört yıl tüm maaşımı verdim kıymetli olmadım da şimdi mi kıymetli olucam,hiçbirinizle görüşmüyorum dedim,araya sülaleyi soktular barışmak için şimdi benimle konuşurken cımbızla seçiyorlar lafları yine küserim diye![]()
Konu ev maddi olarak yaptıklarım değil çünkü gözümde değil hiç konu cidden bu kadar onları düşünen b
siz benim yaşadıklarımı yaşamışsınız cidden ya :)))) nasıl başardınız bunu hayırsız evlat damgası yemeden:)) hayran kaldım