Ailemin yanından gitmek istiyorum

Kendini paralama lütfen, ne yapsan yaranamazsın. Ben anneme babama hayırlı evlat olabilmek için kendimden vazgeçtim, ama kıymetim hiç bilinmedi. Babam son günlerinde pişman oldu ama iş işten geçmişti artık.

Geçen gün pikniğe gidelim diye et aldım mangal aldım kömür aldım herşeyi hazırladım arabayla pikniğe götürecektim biz piknik sevmiyoruz sen git piknik seven koca bul dediler şimdide niye bayramımızı kutlamadın diye küstüler bana artık ruh sağlıkları bozuk geliyor cidden

Evde annem babam sürekli beni eleştiriyor.Çalışıyorum 5 gün evde tatil günümde tv izlesem bu ne işe yarar tv izler diyorlar..Babam evde yiyecekleri saklıyor...sen yemek yapma yemeyiz çayı sen koyma diyorlar ne yapsam da asla yemiyorlar..ikisi de emekli çalışmıyor..marmara hukuk mezunuyum okumayı da beceremedi diyorlar.. sürekli eleştirilmekten öyle bunaldım ki.. annem bir gün nasılsın demez babam bir gün bana nasılsın demez... ve birşey mi yaptın bunlara diyeceksiniz hiçbirşey yapmadım.. evlenmedim de bekarım hala.Bunlardan kurtulmak için de evlenmek istemiyorum... onlara ev aldım 5 ay önce...eşyalarını baştan aldım tonla borç ödüyorum bir yandan.. tüm evdeki eşyaları atıp baştan sıfırdan yeni gelin evi gibi ev açtım ikisine... ben bunlara yaranamıyorum... öyle çıkmazdayım ki... ne yapsam bilmiyorum... niye böyle herşey bana akıl verin lütfen ya:KK43:

neden şimdi yazdım? bugün yanıma geldiler bende yemek yaptım yoldan geliyorlar diye... kapıdan girdiler 1 tabağa yaptıklarımdan koyup ellerinde yiyip bırakmışlar 3 dakkada falan ya hep birlikte oturalım sofraya ailecek diye hazırlamıştım sofrayı dedim ve aç bekledim birlikte yiycez diye.. şimdi çay yapmışlar istersen gel al diyorlar bende pc aldım odama geçtim.. gel bir yüzünü görelim nasılsın diyen yok... yolunuz nasıl geçti dedim nasıl geçecek yol değil mi diyorlar... ben böyle bir aileyi hakedecek ne yaptım ya...
İlginç

Kendi hallerine bırak... hatta uzaklas.Anne baba da bir yere kadar.seni cileden cikariyorsa bu durum uzaklas kafan rahat olsun

aldığınız ev kimin üzerine,inşallah tapuyu kendi üzerinize yapmışsınızdır.Böyle devam ederlerse evi satıp taşınacağınızı söyleyin

keşke ailemizi seçme şansımız olsa maalesef seçemiyoruz. herkesin ailede sorunlu mutlaka biri var merak etme.

Back
X