Elinde olduğu halde su zamanda 3000 TL burs hariç kızına 500 lira gönderen adama ben ne diyeyim ki... Üstelik sağlık için istenilen bir para için de kızını azarlıyor . Sakin öğretmen olunca ailen için kredi falan çekme.Merhaba hanımlar çok canım sıkkın baya ağladıktan sonra buraya yazmak istedim ben üniversite öğrencisiyim bildiğiniz gibi devletten aldığım 3 binim var babamda 500 tl yardım veriyor sadece 3 bin hiçbir şeyime yetmiyor bu yüzden limit arttırdım 10 bin tl borcum oldu 3 binini bu yaz kapadım konuya gelirsek şimdi anlayacaksınız niye bakiyemi ısrarla belirttiğimi bende miyop astigmat var gözlük kullanamıyorum dövüş sporcusuyum ve burnum maçta kırıldı gözlük takınca nefes almam zorlaşıyor bu yüzden dün kendi paramla numaralı lens alacaktım 1450 tl diye gittim adam astigmatımda olduğu için astigmata özel ayrı lens verdi toplam 2900 tuttu o sıra 900 u yetmedi sonra çekeriz dedi hallettik gittim bugün babamı aradım beni azarladı bana sormadan nasıl alırsın dedi keyfi yapmışım gibi sanki iptal et dedi adam baştan dedi iptal yapamıyoruz diye neyse kapadım ağladım zoruma giden şu anneme zayıflaması için 5 binlik ilaç mı ne almış bana 900 u çok görüyor limit arttırıp ödedim borcu buna mecbur muyum? Yazın işe giricem zaten her yaz girip onlara muhtaç olmadan borçları ödüyorum zoruma gidiyor çünkü öğretmen olunca onlara kredi çekmemi bekliyorlar sizce haklı değil miyim?
Ben hayır diyemem ki işte onu biliyorlar küsüyorum mesela hemen gelip iki şirinlik yapıyorlar güldürüyorlar barışıyorumElinde olduğu halde su zamanda 3000 TL burs hariç kızına 500 lira gönderen adama ben ne diyeyim ki... Üstelik sağlık için istenilen bir para için de kızını azarlıyor . Sakin öğretmen olunca ailen için kredi falan çekme.
O zaman daha çok uzerler seni canım, yapma gozunu seveyim.Ben hayır diyemem ki işte onu biliyorlar küsüyorum mesela hemen gelip iki şirinlik yapıyorlar güldürüyorlar barışıyorum
Üzüyorlar zaten çok teşekkür ederim kaç kere psikologa gittim eskisi kadar tepkim yok onlara ama ben Allah için mecbur muyum 10 bin tl borcu her yaz köpek gibi çalışıp ödemeye ilk kez bu kadar yüksek meblağ borç yaptım normalde 5 bin 6 bin yapardım bu sene iyice babam parayı kısmaya başladıO zaman daha çok uzerler seni canım, yapma gozunu seveyim.
Annem zaten olayı ateşledi yok verme kurban kestik bilmiyor musun ee 5 bini atarken bayramdan 2 gün önce atmış sana babam bankada yüksek müdür bu aradaBabanizin durumu cok kotu degilse size verdigi para cok az. Aylik 500 lira ortaokul ogrencisine yetmez.
Aldiginiz sey de luks degil, lens. Babanızın veresi yok belli ki.
Maddi olarak guvenebileceginiz kimse olmadigini maalesef kabul edip basinizin caresine bakmaya calisin. Mezun olunca da kredi falan cekmeyin.
Lens parasini annenizden isteseniz olmuyor mu?
Gerçekten o kadar ağladım ki yurttayım birde şu an bütüm var bana 400 tl kaldı sadece 20 sine kadar onla idare etmek zorundayım napacağım bilemiyorumsenin sagligin keyif degil "ihtiyaç"Ailenin boyle bu konuda bu kadar anlayişsiz olmasi cok üzucu.Kimse borcunu odeyip ayakta kalmaya calisana bu kadar yüklenmemeli hemde hic bir destekte bulunmuyorken ilerde meslegini eline alinca sende hic bir sekilde yardimda bulunma
Yani kurban kesmeye para var da kızına 1000 lira mi gonderemiyor?Annem zaten olayı ateşledi yok verme kurban kestik bilmiyor musun ee 5 bini atarken bayramdan 2 gün önce atmış sana babam bankada yüksek müdür bu arada
Zaten 22 yıl şiddetle büyüdüm fiziksel psikolojik yksye hazırlanırken odam bile yoktu salonda yerde çalışırdım orda bile küfür baskı hakaret yerdim üniversiteyi kazandım tutturdum öğretmenliği kıymetlileri oldum hakkımıda helal etmiyorumYani kurban kesmeye para var da kızına 1000 lira mi gonderemiyor?
Gercekten cok tuhaf ya.
Hani para idaresi ogrenin falan diye yazin calis borcunu ode diyor olsa bile lens icin 900 lira vermeyen babanin babaligindan ne hayır gelir.
Babanızın maddi durumu çok mu kötü? Üniversite öğrencisine 500tl verildiğini ilk defa duydum. Yurtta 3500le geçinmenizi mi bekliyorlarmış? Durumları olduğu halde bunu yapıyorlarsa yazıklar olsun. Yazın işe girin, o parayı bir kenara koyun, gelecek sene harçlığınız olur.Merhaba hanımlar çok canım sıkkın baya ağladıktan sonra buraya yazmak istedim ben üniversite öğrencisiyim bildiğiniz gibi devletten aldığım 3 binim var babamda 500 tl yardım veriyor sadece 3 bin hiçbir şeyime yetmiyor bu yüzden limit arttırdım 10 bin tl borcum oldu 3 binini bu yaz kapadım konuya gelirsek şimdi anlayacaksınız niye bakiyemi ısrarla belirttiğimi bende miyop astigmat var gözlük kullanamıyorum dövüş sporcusuyum ve burnum maçta kırıldı gözlük takınca nefes almam zorlaşıyor bu yüzden dün kendi paramla numaralı lens alacaktım 1450 tl diye gittim adam astigmatımda olduğu için astigmata özel ayrı lens verdi toplam 2900 tuttu o sıra 900 u yetmedi sonra çekeriz dedi hallettik gittim bugün babamı aradım beni azarladı bana sormadan nasıl alırsın dedi keyfi yapmışım gibi sanki iptal et dedi adam baştan dedi iptal yapamıyoruz diye neyse kapadım ağladım zoruma giden şu anneme zayıflaması için 5 binlik ilaç mı ne almış bana 900 u çok görüyor limit arttırıp ödedim borcu buna mecbur muyum? Yazın işe giricem zaten her yaz girip onlara muhtaç olmadan borçları ödüyorum zoruma gidiyor çünkü öğretmen olunca onlara kredi çekmemi bekliyorlar sizce haklı değil miyim?
Babam bir bankada yüksek müdür anneme her ay mobilya alır her ay mutfak malzemesi değişir bana gelince paraları olmuyor tek gerçekten öyle Allaha havale ettim:)Babanızın maddi durumu çok mu kötü? Üniversite öğrencisine 500tl verildiğini ilk defa duydum. Yurtta 3500le geçinmenizi mi bekliyorlarmış? Durumları olduğu halde bunu yapıyorlarsa yazıklar olsun. Yazın işe girin, o parayı bir kenara koyun, gelecek sene harçlığınız olur.
Hele lens gibi bir ihtiyaç için azarlamak falan pes yani.
Maalesef o para ile borcu ödemem lazım 10.700 borcum varBabanızın maddi durumu çok mu kötü? Üniversite öğrencisine 500tl verildiğini ilk defa duydum. Yurtta 3500le geçinmenizi mi bekliyorlarmış? Durumları olduğu halde bunu yapıyorlarsa yazıklar olsun. Yazın işe girin, o parayı bir kenara koyun, gelecek sene harçlığınız olur.
Hele lens gibi bir ihtiyaç için azarlamak falan pes yani.
Şaka yapıyorsunuzz. İhtiyaçlarınızı hiç mi karşılamıyorlar peki bu verdikleri para dışında? Okul kitaplarının tanesi bin lira, kıyafetler bin liradan aşağı değil artık benim gördüğüm, hiçbir yardımları olmuyor mu? Konuşmadınız mı para meselesini onlarla? 3500le geçinmek imkansız dediğinizde ne cevap veriyorlar?Babam bir bankada yüksek müdür anneme her ay mobilya alır her ay mutfak malzemesi değişir bana gelince paraları olmuyor tek gerçekten öyle Allaha havale ettim:)
Harcama çıkma diyorlar dışarı şaka gibiler gerçekten bizde kitap olmuyor hocalar geçirme odaklı genelde o konuda rahatım ama kafeye yemeğe yetmiyorŞaka yapıyorsunuzz. İhtiyaçlarınızı hiç mi karşılamıyorlar peki bu verdikleri para dışında? Okul kitaplarının tanesi bin lira, kıyafetler bin liradan aşağı değil artık benim gördüğüm, hiçbir yardımları olmuyor mu? Konuşmadınız mı para meselesini onlarla? 3500le geçinmek imkansız dediğinizde ne cevap veriyorlar?
Tamam garsonluk yapsanız asgari ücrete maaş alsanız 2 3 ay çalışsanız çok rahatlarsınız tüm seneMaalesef o para ile borcu ödemem lazım 10.700 borcum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?