Ailemin yaptığı zoruma gitti

Yaz geldi sayılır şimdiki borcu kapatmak ve önümüzdeki dönem kullamabilmek için yazın bi süreliğine çalışmaktan başka şansınız yok.Aileniz çok bencil çok şaşırdım okuduklarıma.Onlar çocuğumuz okuyor üstelik genç kız bi isteidği olur canının çektiği olur diye düşünmüyorlarsa bi zahmet siz de düşünmeyin.Sakın acımayın.Mezun olup çalışmaya başlayınca duygu sömürüsü yapacaklar seni okuttuk bizim sayemizde okudun diyecekler sakın kanmayın.Kredi felan çekmeyin.Bölümünüzden atanma zor da olsa özelde çalışma gibi şansınız var.İşe girip hemen borçlanın.(küçük bi araba mesela orta halli Araba borcuö var dersiniz.Veya tatil paketi alın.Gezilere katılırsınız.Borcunız olduğu için çekmezsiniz.Öğreciyken yapamadığınız şeyleri yapın.)

Harcama çıkma diyorlar dışarı şaka gibiler gerçekten bizde kitap olmuyor hocalar geçirme odaklı genelde o konuda rahatım ama kafeye yemeğe yetmiyor
Hangi öğretmenliği okuyorsun ve part time bir işe gir. Boş gunlerinde ya da dersinden sonra kesinlikle çalış. Bu konuyu da gidince açık açık konuşup yüzlerini vur, benimkiler de birkaç kere böyle küçük şeylerin hesabını yapar gibi oldu. Ağızlarının payını verdim, bir daha da bir şey diyemediler. Ne demek yahu 500tl, ulan o babana ve annene söyle ki o gönderdiğiniz bir günlük yemek parası, bunun gibilerini başkalarının yanında rezil edeceksin. Meslek sahibi olduğun an bunlarla iletişimi kes, hatta şimdiden söyle. Bankada yüksek müdür ve 500 TL gönderiyor, kafayı yersin.

Edebiyatı bence bırak, sınıf ya da özel eğitime yatay yap. Çok pişman olursun, ciddiyim. Ben de haftaya sınava giricem, özel eğitim istiyorum, olmazsa sınıf yazıp daha sonradan yatay yaparım. Okulun uzarsa da uzasın ama edebiyat bölümünden dediğim iki bölüme yatay yap.

Geçen a101de çalışan bi genç vardı,Edebiyat öğretmenliği mezunuyum dedi..valla çok zor bi dönemdeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…