- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
-
bir de hani bunalıyor da ille de markete mi gitmeli
balkona çıksın tuvalete gitsin
evime gelen misafir ben bir sigara alayım ben bir markete gideyim moduna girse şok olurum
birinin evinde iken ev sahibini gitmesini birincide garipsemem ama ikinci sefere valla gerek yok ne eksikse o eksik kalsın ben seni görmeye geldim de derim yani
Eşinizde bipolar bozukluk olabilir mi? Böyle bir durum var mı anlattıklarınıza bakarak aklıma geldi...
eşin de dikkat dağınıklığı var belli ki önceden de evliliğinde de böyleydi ben saygısızlığı babanızda gördüm.
Eşim de kurtludur. Ama sizinki kadar değil tabi. Evde misafir varken çok gerekmedikçe çıkmaz.
Çözümü yok bunun. Adam 40 senedir böyle. Değişmesi zor. Mizacı bu. Hareketli. Çocuklar hareketli,huysuz olunca nasıl anlayışlı davranıyorsak yetişkine de davranmalıyız.
Birisi evizine gelecekse, hemen öncesinde eşinizle güzellikle konuşup gerekmedikce dışarı cikmamasi gerektiğini. Psikolojik olarak kendisini hazirlamasi gerektigini söyleyin bakalım. Belki bi işe yarar.
Ay ben kalabalık bir ortamda gaz çok sıkıştırıyorsa eğer bir bahaneyle ortamdan çıkarım. Belki eşinizin de öyle bir problemi vardıryani eğer çok gazlıysa o yüzden devamlı bir yerlere çıkıp geliyordur. Saçma biraz ama ben öyle yapıyorum bilemedim
psikiyatriye gitmeyi düşünür mü eşin? hiperaktivite, dikkat bozukluğu gibi bir şey gibi duruyor.
Bence herkesin içinde yok yere birini çocuk gibi azarlamak çok daha büyük ayıp, büyük konuşmak hiç istemem ama benim eşimin ailesinden biri bana bunun onda birini yapsa bir daha görüşmem ve eşim de tepki vermediği için gözümden düşer açıkçası. Bu kadar gerginse ortamlar hava almaya, şuna, buna çıkmak çok hafif bir tepki bana göre.
Eşin herkese karşı her yerde böyle ise adamın normali bu kabullensinler bence
Babaya eş sevdirilmiyor baştan sevmiyorsa
Benimki de her yaptığına bi kulp takar
Şimdi eşin sürekli yanlarında dursa bu defa az konuştu falan diyecek
İllaki bi beğenmemezlik olacak
O yüzden takma
Buna karışmaya hakkınız olduğunu düşünmüyorum. Bu adam böyleyse böyle kabul etmeniz gerekmez mi? Sonuçta kimseye bir zararı yok. Hele ki babanızı hiç ilgilendirmez zaten görüşmüyorlarmış bile. Babanızın yaptığı ayıbı cümle içerisinde geçiştirip bu konuda eşinizi uyarmayı düşünmenizi garipsedim. Bence uyarılması gereken babanız, toplum içerisindeki tutumuna dikkat etmesi açısından.
Eşiniz yine anlayışlıymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?