- 13 Eylül 2012
- 1.028
- 1.243
- 133
- 34
Babam moralim yüksek olsun diye her dediğimi yapar. Ama sanki annemin üvey evladiyim yüzünü asar kizar 1 ay konuşur. Benim sınavım çok büyük çok. Ne sağlık yerinde ne mutluluk,aile. Bu evde moralim nasıl yüksek olsun. Zaten annemde ve abimde şu huy var küçük bir tartismada sağlığımı ortaya atar belani bulmussun derler. Bugunde annem hastaliktan hiç kurtulmayasin dedi binlerce kez bela okudu. Bana bir gün üzülüp aglamaz merhamet etmez ama mankenin biri hasta olmuş ona ağladı bir keresinde.Ne bileyim annem farklı işte. Anlatmaya gücüm yetmez.
Kokuyosa kokuyo o kadar agresiflik niye?
Ve ben o kadar tepkiyi verebiliceğin bi koku olduğunu düşünmüyorum.
Nem kokuyodur..
Hastalığını bilmiyorum ALLAH acil şifalar versin geçmiş olsun..
Bende onca hastalık geçirdim ama bişey kokuyo diye anneme tepki vermedim..
Verdiysem bile bu niye böyle kokuyo ya demişimdir veya bu cümleyi başka bi konuya uyarlayıp söylemişimdir anlatabiliyo muyum ?
Asla ufak bişey için odayı terketmemişimdir.
Beni bişey anlatırken dinlemezler o zaman terkederim oda sakinleşmem için terkederim annemde bunu bilir bişey demez..
Sen o noktada odadan söylene söylene çıkmasaydın olaylar bu boyuta gelmezdi..
Okurken ergen erkek kardeşim aklıma geldi ağzına bi tane patlatasım geldi !
Hastalığıda bahane etme tamam etkisi vardır ama koku sadece astımı etkiler ondada sakince oda değiştirirsin bişey olmaz..
Bi yerde demişsin iki adım atsam nefes nefese kalırım bu olaylarda nasıl kalmadın o kadar adrenalin o kadar üzüntü ?
Annenin lafını onaylamıyorum onaylanıcak bi yanı yok zaten...
Hep dua ederim hayırlısıysa eğer çocuğum olsun böyle anne babasını dinlemeyen ota b.ka atarlanan gel beni döv diyen bi çocuğum olmasın diye
Kendim içinde ederim bu duayı inşALLAH ilerde iyi anne baba oluruz eşimle diye (Evli değilim ha ilerdeki eşim için bu duam)
Keşke devlet böyle aileler için terapileri zorunlu kılsa... Keşke...
Sorunlar konuşulsa, aileler eğitilse...
Deterjanlî su diyordu abime ama büyük ihtimal su beklediği için pis kokuyordu. Ben bakmak istedim suya ama küvete döktü hemen.Bu arada cam silinen suyun kokusu neymiş, onu da merak ettim çözebildin mi? Sen suya bakma diye lavaboya mı gitti hemen? Anlamadım orayı.
Olumsuz yorumlar
kadar, umut veren olumlu yorumlarda geldi ve bu beni kendime getirdi
çok şükür. Şimdi biraz daha iyiyim. İnşallah evdeki bu gerginlikte geçer
gider :)
Bugün yaşadığım birçok psikolojik problemin babamdan kaynaklandığını düşünüyorum şahsen
Kimse kimsenin sağlığını çalmayı hak göremez kendinde
Ki şaka gibi babam bir sürü pedagoji, psikoloji, gelişim kitabı okumuş insandır
Asla konuşmaz. İnsan kendi evladını evden kovar mı "S.ktir git" der mi?
Hem de istediği üniversiteyi yazmadı diye.
Çok doluyum aile konusunda çok.
Tebrik ederim mükemmel birisiniz.
Koku beni rahatsız etmedi yani sağlık açısından.
Normal bir insanın nasıl burnu dayanmazsa o şekilde.
Hassas anima denk geldi kızdım,annemde öyle kufredince dayanamadim tabi iş büyüdü.
Ayrıca nefes nefese kaldım zaten kalbim yerinden çıkacak gibi oldu,uyuya kalmışım öylece.
Allah gonlunuze göre versin. Eşde evlatda gönlünüzce olsun.
Deterjanlî su diyordu abime ama büyük ihtimal su beklediği için pis kokuyordu. Ben bakmak istedim suya ama küvete döktü hemen.
Bahsetmek istememistim aslında. Çok ciddi bir rahatsizligim var. Yillardir tedavi görüyor tedavilere cevap veremiyorum. Psikolojim berbat,hassasim.. Bazen fazla sinirli olabiliyorum. Bu yüzden anneme karşılık verdim. Üzgünüm,fazlasıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?