- 7 Kasım 2014
- 303
- 57
- 38
- 33
- Konu Sahibi xx_pitircik_xx
-
yanı ben hala pek olayı anlamadım yanı sen sımdı benden 80 bın lıra ıstesen kı benım durumum orta hallı ben bundan oturu evımı kapatmam baskalarının yanında yasamam
benımde anlamadıgım o
Bir bayan olarak ne güzel yazmışsınız. Söylediklerinize harfi harfiye katılıyorum. Ancak birde şöyle bir durum var. Tam tersi olsaydı. Mesela kızın ailesi değil de, erkeğin ailesi yeni evli çifti böyle zora sokacak bir parayı ellerinde alsalardı (kaynım kredi çektirdi, kp kv eşime ev aldırdı gibi açılan konulardan örnek veriyorum), erkek evlat ailesini yine korurdu. Onlar benim ailem derdi yine de eşini kırardı. Hatta konu buraya açılsa, oğlunun evi elbette gelecek yazarlardı. Keşke erkeklerde bizler kadar duyarlı ve adaletli olsalar. Değil mi?
Nasıl yaklaşımda bulunacağını sen bilirisin elbette, sen yinede kinle düşünme.orası öyle tabi allah bilir...Ben sadece yaptıklarını şu an benim neler çektiğimi anlasınlar diye hem araya meafe koymak hemde bu durumda gelmelerini istemiyorum...
bence hiç birimiz 100 bın lıra etmeyiz kızlar dürüst olalımValla, ne yalan söyleyeyim bir an düşündüm eşim benimle evlenebilmek için para verir Miydi?
Verse en fazla ne kadar verirdi? diye de moralim bozuldu.
Benim için kimse 100000 lira vermezdi bence.
Olanlara iyi tarafından bakmak lazım. (Benim için pek iyi bir tarafı yokmuş, neyse).
Nasıl yaklaşımda bulunacağını sen bilirisin elbette, sen yinede kinle düşünme.
birde şöyle düşün belki o parayı ailen istemese de sen yine kayınvalidenle oturup aynı durumları yaşayacakstın, o zaman suçlu bulamazdın kimseyi.
Birde bir ark demiş zaten, sen yinede eşinle ailen hakkında hiç lötü konuşma, gel burada anlat
arkada bişey yazdım gördünmü?
diyorumki 100 bin tl mi verdinizde yoksulluga sefalate düştünüz anlamadım ben?
ayrıca doğulularda madem başlık parası var bunu bilmiyorlarmıydı,
biz göçmeniz bizde başlık parası filan yok ama kızada cocugada aileler ev araba vs verir.
ne diyim eşin zaten durumu yokmuş yani neye bu tavır ben anlamadım
ayc anım valla cocuguna ayrı bır daıre acamayan bır aıle altı ustu bır tane kıza 100 bın lıra vermez
ustelık durumu buyken
keske göçmen bır kız alsalardı ne dıyım sımıd
eşinin durumu ıyıyse 80 bın tl sızı zorlamazdı degılmı canım
aılene duydugun bı kınden yarın obur gun cok pısman olacaksın soylıyım
Ailen yüzsüzlüğün kitabını yazmış arkadaşım.Evet canım aynen öyle....Ben her ne kadar açıklamaya çalışsam da anlayan yok.Neymiş efendim tatil yeri görmemiz lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?