- 30 Mart 2019
- 88
- 95
- 88
- 32
- Konu Sahibi Nottediluce
-
Sorun ettiğimi bilirlerse acele ederler. Ben borcum olsa bu kadar yüklü miktar başka yatırım yapacağıma erken kapatmaya çalışırım, hele oğlum evlenecekse.E zaten o kredi çekilmiş, ödüyorlar. Neden acele etsinler ki, sizin bunu bu kadar sorun ettiğinizi bilmiyorlardır. Elindeki parayla toplu ödeme yapsalar onlara bir artısı yok, insanlar da haliyle başka yatırım yapıyordur. Bu da gayet normal.
Bu cevabı çok saçma buldum
Konunuzun başına beklenen cevaplar diye not yazın da ona göre yorum yapilsinÇok komik bir cevap
Yani düşününce ben bile gerildim burada. Arayıp hadi yatırın da suyu doğalgazi ödeyelim de denmez kiFilmi birkaç ay sonrasına sarın. Evliyiz. Erkek arkadaşımın maaşı 5 bin lira eksik yatıyor. Ödemelerimizi yapmak için oturmuş parayı göndermelerini bekliyoruz. Şimdi aile hangisi oldu?
Beni gülümsettiniz. Nazik yorumunuz için çok teşekkür ederim. Esasında onun da eli kolu bağlı. Elimiz kolumuz bağlı. Ne yapsak boş konuşsak çözüleceği garanti değil.Senin derdine düştüm gece gece. Nişanlına makul bir dille evlendikten sonra ev alma fikrini beyan et bence. Su durumda üzerindeki borcun seni tedirgin ettiğini anlat. Nasil bir feraha çıkacak plani var?
Ben size yazmadım ki konu sahibine ithafen yazdım. Sizi alıntılayınca doğal olarak size söylemişim gibi olmuşÇok çok özür dilerim. Sizin hoşunuza gitmeyen bir cevap yazdığım için.
Bir daha yorum yaparken eğer siz o konuya yorum yapmış iseniz varsayımlar üzerine hesap yapan yorum yazmam.
Bu arada, Ben farkındayım konunun ne olduğunun.
Hayır krediyi erken kapatmalarını istediğimi söyleyeceğim. 6 yıl 7 yıl ne olursa artık.
"sevgilisi" olarak.hangi sıfatla söyleyeceksiniz bunu?
Sorun ettiğinizi bilirlerse acele edeceklerinin garantisi yok. Umurlarında bile olmayabilir. Ev alınmış kredi oğullarının üzerine çekilmiş. Kimse keyfini bozmayabilir. Siz kendi fikrinizi yazıyorsunuz bakın ben olsam oğlumun üzene o borcu yapmam bile. Ama adamlar yapmış ki rahatlar.Sorun ettiğimi bilirlerse acele ederler. Ben borcum olsa bu kadar yüklü miktar başka yatırım yapacağıma erken kapatmaya çalışırım, hele oğlum evlenecekse.
İş ciddiye binmiş. Deşifre olmamak için başta yazmamış ama aileler falan tanışmış. Düğün tarihi de yakın falan yazmış."sevgilisi" olarak.
"sevgilisi" olarak.
Kendimi neden başka bir erkeğim vicdanına bırakayım. Kocam bile olsa. Kendi işim var gücüm varken neden zorluğa düşeyim. Onun beni ailesine savunacak olmasına güvenmek zorunda olayım.dedigim gibi ben ayni durumda olsam sevgilime bir sey demem diyemem. o derse de cok feci olay cikaririm cunku hic kimse benim ailemle aramdaki bir duruma karisamaz, henuz ailemin bir yanlisi yokken ustelik. eger bir hatalari olursa tabi ki uyarabilir.
yukarida deger gormekten falan bahsetmissiniz ama soyle soyleyeyim benim sevgilim ayni durumda olsa asla lafini acmam cunku ileride biz evlenince ailesi herhangi bir sorun cikardiginda beni magdur etmeyecegini, ailesine gereken tepkiyi gosterecegini bilirim. bunu bildigim icin de rahat davranirim cirkinlesmem yani. ama siz sanirim bu guveni duymuyorsunuz. kendi karariniz ama ben bu konularin iliskileri yipratacagini dusunuyorum su asamada.
Şaka mısınız? Hala aynı şey yazıyor. Okuduğunu anlamayanlardansınız ya da okumaya üşenenlerden. Bir konuya cevap yazmadan düzgünce okumanızı tavsiye ederim.dış kapının mandalı yani..
Hele şükür. Çok teşekkür ederim. Ben bunu söylemekten sıkıldım hala aynı saçma yorumlar geliyor.İş ciddiye binmiş. Deşifre olmamak için başta yazmamış ama aileler falan tanışmış. Düğün tarihi de yakın falan yazmış.
Deşifre olacak birşey yok aslında. Tepkiler üzerine de yazmış olabilir, bilemiyorum.İş ciddiye binmiş. Deşifre olmamak için başta yazmamış ama aileler falan tanışmış. Düğün tarihi de yakın falan yazmış.
Heh işte bu gaybî bir konu. Kimse bilemez ya konuşup borcu halletmelerini bekleyeceksiniz ya da evlenmeyeceksiniz.bu kadar net.Kendimi neden başka bir erkeğim vicdanına bırakayım. Kocam bile olsa. Kendi işim var gücüm varken neden zorluğa düşeyim. Onun beni ailesine savunacak olmasına güvenmek zorunda olayım.
Oğullarının evlenmesine engel olarak görmüyorlardır. Evlenir evlenmez ev almazsınız diye düşünüyor olabilirler. Ev alırsanız da bu sefer biz çekeriz, o zamana kadar kredi notumuz da düzelir diye düşünüyorlar olabilirler. Eşinizin ya da sizin de konut kredisi çekme seçeneğiniz var tabii, borç buna engel değil. Bu ihtimali de düşünüyor olabilirler. Ya da hiç sallamıyor olabilirler. Oğullarının evliliğiyle ilgili ortada bir şey yok sonuçta. Şimdilik insanların keyfi yerinde, yatırımlarını yapıyorlar. Aklıma getirdiniz, ben de bir ara sorayım bizimkilere ne kadar borçları kalmış. Hoş beni ilgilendirmez ama...Sorun ettiğimi bilirlerse acele ederler. Ben borcum olsa bu kadar yüklü miktar başka yatırım yapacağıma erken kapatmaya çalışırım, hele oğlum evlenecekse.
Şaka mısınız? Hala aynı şey yazıyor. Okuduğunu anlamayanlardansınız ya da okumaya üşenenlerden. Bir konuya cevap yazmadan düzgünce okumanızı tavsiye ederim.
Ne olur siz yorum yapmayın, daha okumamışsınız bile hangi fikirle yorum yapıyorsunuz anlamış değilim. Olmayan katkınız için size de teşekkürler size başka cevap yazmayacağım, iyi geceler.hangi sıfatla söyleyeceksiniz bunu?
Ya niye millete çemkiriyorsunuz pardon?Şaka mısınız? Hala aynı şey yazıyor. Okuduğunu anlamayanlardansınız ya da okumaya üşenenlerden. Bir konuya cevap yazmadan düzgünce okumanızı tavsiye ederim.
Ben babama bile güvenmem mesela. Ama o kötüydü. Eski eşten de iyi kazık yedim o yüzden karşımdaki insan 16 17 yıl vadeli borcum var ama ailem ödeyecek dese koşarak kaçarım.Deşifre olacak birşey yok aslında. Tepkiler üzerine de yazmış olabilir, bilemiyorum.
Eğer sevgili ve ailesi dürüstse bir problem olacağını zannetmiyorum. Sanırım sevgilisine ve ailesine güvenmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?