- 15 Temmuz 2016
- 8.609
- 14.476
- 248
- Konu Sahibi Nottediluce
-
Aynen katılıyorum görüşünüze, konu sahibi de herşeyin farkında da.Ben kapatacaklarını hiç sanmıyorum. 17 yıl vadeli borç nasıl kapanır ki? Kabus gibi.
Saka degil mi bu yazdiklariniz?? Daha evlenmemissiniz ama konusacaksiniz yani ailesinin bir an once ofemesi icin
Vallahi kusura bakmayin ama siz kimsiniz bu durumda dis kapinin dis mandali. ERKEK ARKADASINIZ ailesine ev almak icin bir kredi cekmis ve odemesi zaten ailede ee bunda sorun ne??? Maddiyatsa evlenmeyin efendim daha simdiden dert yapiyorsaniz bunu aileyi de sikintiya sokmayin!!!
Nasil bu kadar kendinize guveniyorsunuz o da bir tartisma konusu zaten!!
Hayır başlarda bu konuyu açsam ayrılmazdı, tamamen benim nezaketimden. Evlenelim diye tutturan kendisi. Ben evliliğe hep daha temkinli yaklaştım ama beni bu yüzden bırakacağını, hatta bu konuda ailesiyle karşı karşıya gelse bile bırakacağını sanmıyorum. Ben karşı karşıya gelsin de istemem, kimsenin kalbi kırılmadan makul çözülmesinden yanayım.Hiç de komik değil.
İşinize gelen cevapları cevaplıyorsunuz, siz çok zor bı insansınız söyle ki.
Nezaket mı???
Hanımefendi bu insanlar anne babası siz kaç zamandır hayatınızdasınız ki nezaket göstermeyip hayır cekemezsin diyeceksiniz.
Deseydiniz ayrılırdınız.
Bunu bal gibi biliyorsunuz.
Şimdi de bu dert üzerine kederleniyorsunuz.
Olmazsınız aile olur biter. Aileye girmek çok önemli değil diyorsunuz e o zaman konu açana kadar resti cekseydiniz erkek arkadaşınıza sizde konu hakkında düşüncesini öğrenir yolunuzu çizerdiniz.
Aileler tanışıp resmiyet olunca ne oluyor o kısmı anlamadım!!!
Bu kadar kafaya takıyorsanız benim için bu çok önemli bi konu dersiniz resti çekersiniz olur biter.
En sonunda istediğinizi anladım erkek kapattırmak boruc istediğiniz.
O zaman konuşun erkek arkadaşınız ile kapattırdı ailesine borcu.
Kapatırlarsa evlenir, kapatmazlarsa bakarsınız yolunuza.
Olur mu? O ev sevgilisinin üzerine ama düğün öncesi alındığı için evlenince kredisini konu sahibi ödese bile boşanma durumunda hak iddia edemez diye biliyorum. Maaş da adamdan kesiliyormuş. Epey karışık işşu aşamada zaten sizin bir eviniz var kirada da oturasanız gelecek için kendinizi ev almak zorunda hissetmeyeceksiniz. Ailesi kredi çekip ödüyor şu an. Yarın öbür gün ödemezlerse de taksitler ne kadar bilmiyorum ama ödersiniz 10 yıl vade olunca bir yerden sonra koymuyor. Bence sizin kafanıza takacağınız bir konu değil.
Kim bye bye diyecek, erkek arkadaşımın ailesi mi? Bana mı diyecek? Türkçeyi garip kullanıyorsunuz o yüzden ne dediğinizi tam anlayamadım. Ama böyle bir çekincem yok erkek arkadaşımla konuşacağım zaten bu yöndeki isteğimi.Aynen katılıyorum görüşünüze, konu sahibi de herşeyin farkında da.
Kapatmayacaklarını da biliyor.
Çırpınması yanlış yerde sadece gidecek erkek arkadasi ile müstakbel kv ve kp rinin evine konuşacak bu konuyu borcu kapatın diye.
Onlarda Ali'ye kibarca bı by by deyip, hayırdır sen kim oluyorsun diyeceklerini iyi biliyor.
İşte sorun bu. Kaynanalar evlenmiş oğullarına bile ev al bana diyor. Benim oğlumun parası diyor. Burda okuyoruz işte. Konu sahibine sen kimsin derlerse ne olacak? Belki çok iyiler, borcu 10 küsür yıl ödeyecekler ama bu strese değer mi? Bence değmez. Ama sakin tabiatlı biri varsa sorun yok. Ben çekemem. İçim şişer. Şişer şişer patlarımAynen katılıyorum görüşünüze, konu sahibi de herşeyin farkında da.
Kapatmayacaklarını da biliyor.
Çırpınması yanlış yerde sadece gidecek erkek arkadasi ile müstakbel kv ve kp rinin evine konuşacak bu konuyu borcu kapatın diye.
Onlarda Ali'ye kibarca bı by by deyip, hayırdır sen kim oluyorsun diyeceklerini iyi biliyor.
Güzel kadınlar kulübü üyesi.Hayır başlarda bu konuyu açsam ayrılmazdı, tamamen benim nezaketimden. Evlenelim diye tutturan kendisi. Ben evliliğe hep daha temkinli yaklaştım ama beni bu yüzden bırakacağını, hatta bu konuda ailesiyle karşı karşıya gelse bile bırakacağını sanmıyorum. Ben karşı karşıya gelsin de istemem, kimsenin kalbi kırılmadan makul çözülmesinden yanayım.
SakaaaHayır başlarda bu konuyu açsam ayrılmazdı, tamamen benim nezaketimden. Evlenelim diye tutturan kendisi. Ben evliliğe hep daha temkinli yaklaştım ama beni bu yüzden bırakacağını, hatta bu konuda ailesiyle karşı karşıya gelse bile bırakacağını sanmıyorum. Ben karşı karşıya gelsin de istemem, kimsenin kalbi kırılmadan makul çözülmesinden yanayım.
Buradaki hanımlar neden kendine güvenmiyor. Herkes aynı şeyi söylüyor bu konuyu o zaman açsaydım bana yüzük takmazmış, hayır hanımefendi ben kendime çok kıymet veriyorum, takmazsa ben yoluma bakardım kimseye muhtaç değilim madden de manen de. Takmazsa takmasın yüzük ben yine bana çok değer veren birini bulurdum. Terslenmiyorum böyle algılandıysa üzgünüm, bana gelen cevaplar aksi tam tersi.Siz daha sevgiliyken çektirmemem gerekirdi diyorsanız şu an o yüzük parmağınızda olmazdı zaten adam sizi bırakır yoluna devam ederdi. Onun üstünde hükmünüz yok ammaaaa sevgiliniz salak. Hadi siz söylemediniz anne baba evleneceğim ev alırız şu bu olur siz çekin 5 6 binlik sigorta farkını ben size hibe ederim diyebilmeliydi. Belki ikinizin de kredi çekmesi gereken bir durum olacak. Salaklık sevgilinizde yani.
size gelince tekrar söylüyorum laf söyleme hakkınız yok. ben nişanlıyken bile karışmıyordum eşime. anca şimdi şimdi borç vs durumlarını beraber konuşup versek mi vermesek mi diyebiliyoruz. yüzüğü taşıyorum diye komik bir cevap vermişsiniz. her yoruma terslenecekseniz neden konu açtınız?
Ailecek by by derler.. Türkçem gayet iyi siz de gayet iyi okuyup anlıyorsunuz.Kim bye bye diyecek, erkek arkadaşımın ailesi mi? Bana mı diyecek? Türkçeyi garip kullanıyorsunuz o yüzden ne dediğinizi tam anlayamadım. Ama böyle bir çekincem yok erkek arkadaşımla konuşacağım zaten bu yöndeki isteğimi.
Tapu zaten senin, gelin de çalışıyor. Ev almanıza gerek yok bu ev var. Borcu da biraz sen öde dediler mi bitti bu iş. Gayrette söylenecek şeyler bunlar. Yine diyorum örneğini buralarda okuyoruz hep.Güzel kadınlar kulübü üyesi.
Ben bu konuda tecrübeliyim.
Sizin sandığınız gibi değil o işler.
Siz şuan bilmediğiniz evlilik kurumu ve aile hakkında yorum yapıyorsunuz.
Yapmayın.
Gayette evlilik durumunuz olmazdı.
Madem nezaketli davrandınız durum bu.
Bu kredi kapanmadığı sürece siz istediğiniz kadar stres yaşayın iş olacağına varır.
adamın her tavrından bu kadar eminsiniz ama borç üstünüze kalırsa alacağı tavırdan emin değilsiniz... yaşınız küçük anlaşılan ne söylesek boş.Hayır başlarda bu konuyu açsam ayrılmazdı, tamamen benim nezaketimden. Evlenelim diye tutturan kendisi. Ben evliliğe hep daha temkinli yaklaştım ama beni bu yüzden bırakacağını, hatta bu konuda ailesiyle karşı karşıya gelse bile bırakacağını sanmıyorum. Ben karşı karşıya gelsin de istemem, kimsenin kalbi kırılmadan makul çözülmesinden yanayım.
İlerde ev alırken sana diyecek kredi çek diye. Sana olacak olanı söyleyelim sonra şaşırma %:) ama ev senin üstüne olur.
Yani ailenin maddi durumu kesin varsa çok dert etme. 500 bin kredi de ihtiyaç kredisi olmaz konıt kredisi dir herhalde. Bu yüzden ev sevgilinin üstüne mi? Ama değilse bilemem 3 gün sonra ödemezlerse ooww dert
Olur mu? O ev sevgilisinin üzerine ama düğün öncesi alındığı için evlenince kredisini konu sahibi ödese bile boşanma durumunda hak iddia edemez diye biliyorum. Maaş da adamdan kesiliyormuş. Epey karışık iş
yani şöyle ki kendine güvenmeyen sizsiniz, ben bu kadar tasalansam adamla evlenemezdim o yüzüğü parmağıma takmazdım, yenisini zaten bulurdum. siz aksini düşünüyorsunuz ki daha ortada birşey yokken ayrılmak yerine ailesiyle konuşma cürretine sevgilisizlik yokluğuna kapılmışsınız.Ada
Buradaki hanımlar neden kendine güvenmiyor. Herkes aynı şeyi söylüyor bu konuyu o zaman açsaydım bana yüzük takmazmış, hayır hanımefendi ben kendime çok kıymet veriyorum, takmazsa ben yoluma bakardım kimseye muhtaç değilim madden de manen de. Takmazsa takmasın yüzük ben yine bana çok değer veren birini bulurdum. Terslenmiyorum böyle algılandıysa üzgünüm, bana gelen cevaplar aksi tam tersi.
Sakaaagercekten nezaket mi??? Hanimefendi sizin ne soz hakkiniz var pardon? Bir de nezaket nezaket demissiniz oyle bir birakir ki siz bile anla
Tapu zaten senin, gelin de çalışıyor. Ev almanıza gerek yok bu ev var. Borcu da biraz sen öde dediler mi bitti bu iş. Gayrette söylenecek şeyler bunlar. Yine diyorum örneğini buralarda
Birinci yorumu yanlışlıkla alıntıladım. Sevgili eylulcmre bu sizce ayrılınacak bir durum anladığım kadarıyla değil mi?Tapu zaten senin, gelin de çalışıyor. Ev almanıza gerek yok bu ev var. Borcu da biraz sen öde dediler mi bitti bu iş. Gayrette söylenecek şeyler bunlar. Yine diyorum örneğini buralarda okuyoruz hep.
Ben onunla iyi anlaşıyorum birbirimizi seviyoruz şu aşamada yeni birini bulmak gibi bir düşüncem yok, bu düşünce değişir ben yine kıymet vereni bulurum, bulamam endişem yok. Sadece bu durumda makul şekilde bu konuyu çözebilir miyim onu düşünüyorum. Size de yazayım, birkaç ay sonra, evimizde oturmuş, yatırım yapmak ya da ödeme yapmak için parayı ne zaman gönderirler diye bekliyoruz. Tam on yıl. En az. Her ay günü gününe de ödemediklerini biliyorum. Şimdi aile yine onlar ben dış kapının dış mandalı mı oluyorum. Gitsin ailesiyle evlensin o zaman. Benim evlenecekse, sayılı zaman kalmışken, ailesi benim.yani şöyle ki kendine güvenmeyen sizsiniz, ben bu kadar tasalansam adamla evlenemezdim o yüzüğü parmağıma takmazdım, yenisini zaten bulurdum. siz aksini düşünüyorsunuz ki daha ortada birşey yokken ayrılmak yerine ailesiyle konuşma cürretine sevgilisizlik yokluğuna kapılmışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?