- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.085
- 548
- Konu Sahibi Nottediluce
-
iyi de istek cok sacma degil mi? 17 yillik borcu bu insanlarin evliligine kadar kapatabilecek olsalar niye kredi ceksinler? bu kredi keyiften cekildiyse okey hepimiz konu sahibine hak verelim madem.Buraya da yazın sonucu ama bakın ben size deyim. Kimse o borcu kapatmayacak. Nişanlınız da ailesine kapatalım demeyecek.
Eve çift maaş giriyor. Adam krediyi öder, eşi eve bakar. Ev de adamın olurEyvah eyvah17 yıllık geçim planı hazırlanırken bu detay atlanmis mıdır acaba
Hah bunu diyorum işte. İş ciddiye binene kadar hiçbir problem yoktu da şimdi neden problem oldu. Ben artniyet arardım ve bu durumdan hoşlanmazdım mesela.Konu Sahibi konuya hiç detay yazmamış ama düzenli de ödenmiyormuş. Yani bazen günü falan geçiyormuş. Haliyle borcu duyunca tavır alması lazımdı evet. Şimdi iş ciddiye binince gerçekleri gördü bencede
Olamaz. Ev kirada vs değil, erkek arkadaşıma evden hiç gelir gelmiyor, gelmeyecek. Ev onların. Hatta onların da olsun zaten. Ev umrumda bile değil.erkek arkadasiniz evlenme planlari yaparken, evlenmeden once mulk sahibi olma hesabi yapip bu krediyi cekip almis olabilir mi o evi ?
Bu minvaldeki mesajları okurken hayatımı sorguladım, amma safkolozmuşum dedim.dunyada parasini kazanan, kendi ayaklari uzerinde duran, sevip sevilen tek kadin siz degilsiniz bu noktada bir anlasalim. yani konu boyunca yapmaya calistiginiz seyi tek cumlede ozetledim.
Konu sahibi. 17 yıl boyunca ödenecek krediyi, maaşı , cocuk ev giderleri falan.konuda her yorumu okumadim ne olmus 17 senenin planink kim yapiyormus ?
var hem de bissuruuusenin yüzüğün var mı
Mantıksız argümanlarla konumu sabote ediyorsunuz.Hah bunu diyorum işte. İş ciddiye binene kadar hiçbir problem yoktu da şimdi neden problem oldu. Ben artniyet arardım ve bu durumdan hoşlanmazdım mesela.
Yüzüğü var hanım efendi
Konu sahibi kabul etmek istemiyor ama aile de bundan hiç hoşlanmayacak. Tam da herkes gibi o bizim oğlumuz karışma diyecekler belki de. Arap saçına dönmüş bir durum resmenHah bunu diyorum işte. İş ciddiye binene kadar hiçbir problem yoktu da şimdi neden problem oldu. Ben artniyet arardım ve bu durumdan hoşlanmazdım mesela.
Aile tanışması söz nişan ne kadar saçma, ne kadar gereksiz. Ciddiye bindiğinin kıstası bu mu. Sayılı zaman kaldı diyorum. Aile tanışmasa ne olacak. Ne nişan ne kız isteme istedim. Tarihimizi belirledik o tarihte evleneceğiz, aileler de tanıştı ama tanışmasa da önemli değildi. Dip dibeyiz zaten sürekli evlenecek olmaya bu delalet bizim içimAile tanışması?
Söz takılması?
Nişan?
Öncelikle tavrınız doğru değil, buradaki insanlara üstten üstten konuşmaya hakkınız yok. Konu detaylarını yazmayan sizsiniz.
Ayrıca eğer bu kredi sizin flört döneminizde çekilmeye karar verildiyse "sevgilim ben bu krediyi çekmeni istemiyorum, bizimde geleceğe dair planlarımız olmalı" diyip fikrinizi belirtmeniz gerekirdi. Eğer siz hayatındayken çekildiyse ve geleceğe yönelik planlar düşünüyorken siz fikrini belirtmediyseniz hata sizindir. Şimdi söylemeniz tamamen artniyetli karşılanır." neden fikrini belirtmedin" diye sorar sevgiliniz size. Haklıdır.
Eğer siz hayatında değilken çekildiyse bu borç işleri size uymadığı için devam ettirmemeniz gerekirdi.
Gayet mantıklı argümanlar sundum ancak siz işinize gelene (ya da cevap verebildiğinize) cevap verdiğiniz veya laf soktuğunuz için gözden kaçırmış olmalısınız.Mantıksız argümanlarla konumu sabote ediyorsunuz.
kirada olmasindan bahsetmiyorum, evin kredisini erkek arkadasiniz cektigine gore tapu erkek arkadasinizin, ama ailesi oturuyordur mesela.Olamaz. Ev kirada vs değil, erkek arkadaşıma evden hiç gelir gelmiyor, gelmeyecek. Ev onların. Hatta onların da olsun zaten. Ev umrumda bile değil.
ben de benden baska kimse bu alt metni gormedi mi diyordum. alooo hanimlar uyanin siz forumda takilirken birileri kendi ayaklari uzerinde duruyor, deger goruyor falan.Bu minvaldeki mesajları okurken hayatımı sorguladım, amma safkolozmuşum dedim.
Maaşlı kadınım, saksı değilim ben!
evet doğru.evlilikten sonra ödenen kısmı boşanma durumunda eşit paylaşılırEve çift maaş giriyor. Adam krediyi öder, eşi eve bakar. Ev de adamın olurama birisi kredinin düğünden sonraki kısmı miktarınca konu sahibi hak sahibi olur demiş. Doğru mu bilmiyorum
İşte bunları konunuzda belirtmemişsiniz.Aile tanışması söz nişan ne kadar saçma, ne kadar gereksiz. Ciddiye bindiğinin kıstası bu mu. Sayılı zaman kaldı diyorum. Aile tanışmasa ne olacak. Ne nişan ne kız isteme istedim. Tarihimizi belirledik o tarihte evleneceğiz, aileler de tanıştı ama tanışmasa da önemli değildi. Dip dibeyiz zaten sürekli evlenecek olmaya bu delalet bizim içim
17 sene kredi ödemek beni şoyle bir dusundurur mesela.Konu sahibi. 17 yıl boyunca ödenecek krediyi, maaşı , cocuk ev giderleri falan.
Gayet mantıklı argümanlar sundum ancak siz işinize gelene (ya da cevap verebildiğinize) cevap verdiğiniz veya laf soktuğunuz için gözden kaçırmış olmalısınız.
Bu arada bu dünyada mantıktan bahsedecek en son insan siz olabilirsiniz zira iş ciddiye binene kadar sus pus olup iş ciddiye binince "krediyi kapatıığğn diyeceğim" diyen sizsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?