Ailesine aşırı bağlı insanla olur mu?

Benim eşim de annesine çok düşkün 3 aydır evliyiz sürekli annesini kız kardeşini pışpışlar ben bişey yaptığım zaman fena değil der ama annesi veyahutta kız kardeşi yaptığında ikiye bir efsane olmuş müthiş olmuş diyor benimle evli olduğu halde bizim eve yapılacak market alışverişine annesiyle gider bizim aileyle ilgili bir durum olduğunda bana değil annesine sorar bende ne yapacağımı bilmiyorum malesef ki

Bende böyle bir adamla evliydim ve ne yazık ki evlendikten sonra annesine ne kadar bağımlı olduğunu anladım sonuç boşanma

Bende böyle bir adamla evliydim ve ne yazık ki evlendikten sonra annesine ne kadar bağımlı olduğunu anladım sonuç boşanma
Valla 3 aylık bir süreçte boşanmak da istemiyorum seviyorum da bide eşimi sevmesem diyecem yine boşanayım bende diyorum inşallah bir çocuğum olurda bana düşkün olur

Minnet duygusu ile baskılanmış bir adam.
Evlendiğinde değişmek için karar verse bu defa da siz kötü olacaksınız.

Kurban psikolojisi deniyor buna.Ve coook zor degismesi .Bir ihtimal degisir ancak cok emek cok zaman vermeniz gerekir.Benim esim de kurban çünkü.Benim aileme ziyaret yapinca kendi ailesine ihanet etmis gibi hissediyor.Agir baski altinda.En son kavga cikardim annesi de duysun diye iyi oldu tepkilerini gordum.Kayinvalidem oğul sapkını ,eşim de anne bagimlisi.Ve ben 34 yasima kadar -yanlis anlasilmasin-psikolog antidepresanlarla tanismamistim,tanistim iyi oldu.Bosanacaktik ama askıda suan kararimiz.Esim ruhsal olarak cok bocaliyor.Kafasini evlilige sokamadim ,olmadi.

Valla 3 aylık bir süreçte boşanmak da istemiyorum seviyorum da bide eşimi sevmesem diyecem yine boşanayım bende diyorum inşallah bir çocuğum olurda bana düşkün olur
Ben de boyle diye diye 3 sene dayandim :) hamilelik gecirdim dusuk oldu ama kayinvalidem ogrendiginde sevinemedi istiyormuydunuz oldu.kiskandi sorumluluklari cocuguna kayacak diye.ben hicbiriyle konusmuyorum ne kaynanam ne gorumcelerim.bi duzgun muamele gormedim.Kocası akilli olacak insanin yoksa cok zor.

Bu adamin okul veya is gibi bir mesguliyeti yok mu?
Temizligi aksattiginda teyzesiyle sorun yasiyor kismi beni cok etkiledi.
Teyze evde. Ama cocuk temizlik tum sorumluluk sevgilinizde.

Evet minnet borcu var ama bu kölelikle karismamali. Cocuklar icin odaya ev dosemek falan cok yersiz.
Yegenlerim bizde kalir bazen ama yeni gelin evime cocuk odasi yapmadim hic bir zaman. Onlarin kalabilecek yasa gelmesi benim evliliğimin 5. Yilina falan denk geliyordu zaten. Oglumla da oynuyorlar guzel oluyor.

Ama burda konu cok baska. teyze cocuklari size postalayip keyif yapacak. Kesin bilgi.

Allah yardımcın olsun canım ya çok üzüldüm ama benimki değişecek diye umuyorum Allah'tan hep öyle diliyorum hep dua ediyorum

benden 1 yaş küçüktü yani koca kız. tabiki müsade etmedim.
eee sonra ne oldu hala sizinle mi yaşıyor yoksa?

benden 1 yaş küçüktü yani koca kız. tabiki müsade etmedim.
eee sonra ne oldu hala sizinle mi yaşıyor yoksa?
Yok yok ayrildi sonra ama birkaç sene yaşadı valla :))
O yüzden kamu spotu olsun: geçiştirmeyin , öylesine söylemiştir demeyin bu tarz cümleleri duyunca. Gayet hesaplı kitaplı söylenmiş olabilir

Bunun daha guzeli bende var.
Biz fransada yasiyorduk. Zaten 4 kardesiz anne baba dusun yani evin halini

Baska ülkede yasayan bi akrabamiz ozenirmis merak edermis. Babam da nezaketen gelin bekleriz demis. Misafir cok gelirdi ama bizden bi beklentisi olmazdi yani gezmeye gelir bize sadece gece yatmaya gelirdi. Babam demis yaziktir bu da gelsin

Adam evlendi ertesi gün esini alip geldi. Balayi bizim kanepede gecti

Yok yok ayrildi sonra ama birkaç sene yaşadı valla :))
O yüzden kamu spotu olsun: geçiştirmeyin , öylesine söylemiştir demeyin bu tarz cümleleri duyunca. Gayet hesaplı kitaplı söylenmiş olabilir
Tabiki oyle, fikirleri neyse zikirleri de o oluyor. Nabiz yoklamak icin saka yollu soyluyolar basta.

Sevgilinize çok ama çok üzüldüm Minnet borcu derken..Teyzesine bağımlı hale gelmiş.Teyze de hiç utanmadan çocuğu hizmetçisi yapmış.

Sevgilinizle sağlam bir konuşma yapın.Açık açık konuşun. Dışardan köle gibi durduğunu, teyzesinin insan olsa karşılık beklemeden ona bakacağını ama en ufak iş yapmadığında kavga çıkartıp kendisini köle eylediğini bilsin.Bazen insan kendini dışardan göremez.Psikolojik yardıma ihtiyacın var diyin,eğer kabul ederse yanında olursunuz,destek olursunuz.Birine bağlı olmakla bağımlı olmak arasında çok fark var, bunu öğrenmesi gerekiyor. Yardım kabul etmezse ayrılırsınız ama en azından gerçekleri yüzüne vurmakla sevaba girmiş olursunuz.Allah gözünü açsın inşallah en kısa zamanda ne diyim.

Bende boşanmayi istemezdim hemde lohusayken.Ama olanlarin önüne gecemiyorsun eş ailesini koruyamazsa bir şekilde yıkılıyor. Bu arada davayı da o açtı hiç vicdan olmuyor böylelerinde.

Bende boşanmayi istemezdim hemde lohusayken.Ama olanlarin önüne gecemiyorsun eş ailesini koruyamazsa bir şekilde yıkılıyor. Bu arada davayı da o açtı hiç vicdan olmuyor böylelerinde.
Yarabbi töbe bu nasıl bir insanmış böyle benimki ana kuzusu ama bu kadar vicdansız değil. Çok üzüldüm valla

Yarabbi töbe bu nasıl bir insanmış böyle benimki ana kuzusu ama bu kadar vicdansız değil. Çok üzüldüm valla
Bu kadar vicdansiz olabileceğini bende hiç düşünmemiştim.Annesine gitmek istemedim bebeğim daha 20 günlüktü kış ortasında annengil gelsin bize dedim.Senmisin onu diyen annesine tek başına gitti bir daha da dönmedi zaten

Abooo canım benim ya çok üzüldüm şimdi çocuğun nerde sende mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…