- 24 Eylül 2013
- 9.901
- 32.451
- 748
- Konu Sahibi Beyazbaret
-
oraya bende takildim çok saçmaBen en çok eşşek kadar adamın 6 yaşındaki kızla uyuması kısmına takıldım ne alaka yani o kadar istismar olayları varken yıllar önce annem abimlerle odamı ayırmıştı 7 yaşında falan oda diyorum
Ben yeni doğum yaptım bebek 4 aylık işte oğlumda 6 yaşına girecek anne seninle yatıcam diye çok ağladı babası kıyamadı yanında yatırıyo geçen dediki artık kocaman oldu yatağına yatıralım diye babası bide yanioraya bende takildim çok saçma
Ekonomik olarak hiçbir destekleri yok. Sadece kendisine bir oda verilmiş evde ve yemeğini yapıyor teyzesi. Bunun dışında iki senede herhangi bir konuda yardım ettiklerini görmedim. Örnek vermek gerekirse, borcu oldu ailesinden gizledi, ben ödedim. Ki teyzesi çok zengin.Kendisini teyzeye borçlu hissediyor muhtemelen
Ekonomik bağlılığı da var.
Teyze ile aranız nasıl ?
Bence de yardım almalı.
Yanımda kız arkadasım var bile diyemiyorsa o iş baştan sakat
Benim çok canımı sıkıyor bu konu. Çocuk kendi annesinden çok erkek arkadaşımla zaman geçiriyor, beraber uyuyorlar. Bunun o çocuk için de hiç sağlıklı olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Ancak konuyu açamıyorum yanlış anlarsa diye.Ben en çok eşşek kadar adamın 6 yaşındaki kızla uyuması kısmına takıldım ne alaka yani o kadar istismar olayları varken yıllar önce annem abimlerle odamı ayırmıştı 7 yaşında falan oda diyorum
mantıklı olanı yapmissinHerkese çok teşekkür ederim.
Ben cevabımı aldım, aklımda soru işaretleri vardı, artık yok. Kendisine bu durumu açtım ve kırmadan güzel bir şekilde konuşmaya çalıştım. Ancak kendi hayatının benimkinden farklı olduğunu, bu konuda kendisini asla anlamayacağımı, hayatından memnun olduğunu söyledi. Üstelik ailesiyle arasını bozmaya çalıştığımı ima etti. Onu düşünürken ben suçlu oldum anlayacağınız.
Bu durumda yapabileceğim bir şey yok.
Bu konuda fikirlerini sordunuz m mu ?Ekonomik olarak hiçbir destekleri yok. Sadece kendisine bir oda verilmiş evde ve yemeğini yapıyor teyzesi. Bunun dışında iki senede herhangi bir konuda yardım ettiklerini görmedim. Örnek vermek gerekirse, borcu oldu ailesinden gizledi, ben ödedim. Ki teyzesi çok zengin.
Hiçbir fayda görmezken kendinden bu kadar ödün vermesi zaten beni çıldırtan.
Teyzesini sevmiyorum. Açıkçası yanındaki insanı sömürmesinden dolayı kadına sempati besleyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?