Turkiyede dogdum ben :) uzun yillar da yasadim
Aa ben yunanıstanda yasayan Turklerden sandım nedense erkek arkadasınızı da turk dıye dusundum. Demek onlarda da kaynana derdı olabılıyormus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Turkiyede dogdum ben :) uzun yillar da yasadim
Annesinin beni kirdigini anladi ama annesiyle cok bir yakinliklari yok annesi ingilterede yasamis o kucukken cok anne ogul iliskileri olmadigi icin ona cok laf soyleyemiyor mesafeliler
Herkesin bir kusuru vardir, zamanla duzeltmeye calisiyorum, bana karsi cidden kusursuz davranir ama disariya karsi oyle biri, seviyorum. Bazen sevince hatalari tolere ediliyor ama haklisinizaileler sorun degil halledlirde , gercekten egoist ve simarik olarak tanimladiginiz bir adamla bir ömrü gecirip mutlu olabilceginize inaniyormusun ? bence sorun burda
Öyle mi :) çok şaşırdım gerçekten :)Turkiyede dogdum ben :) uzun yillar da yasadim
Dusunun evlilik yoluyla da olsa iskocya’nin kraliyet ailesine mensup bu kaynanalik yapan kadin. Demek ki bazi seyler gercekten ulke kultur vs tanimiyorAa ben yunanıstanda yasayan Turklerden sandım nedense erkek arkadasınızı da turk dıye dusundum. Demek onlarda da kaynana derdı olabılıyormus
Biz isvicre’de yasamaya devam edecegiz diye UMUYORUM :)Peki siz nerde yasayacaksınız evlenince?
Ya madem evleneceksin , neden böyle insanların evine adam istemeye gidiyosun :) direkt kaçır gitsin ..4 yili askin suredir arada yasadigimiz ufak tefek sorunlara ragmen cok guzel giden bir iliskim var. Erkek arkadasimin kendi biraz egoist ve simarik biri olmasina ragmen iyi geciniyoruz, birbirimizi seviyoruz hatta buyukannesi ve babasi beni kendi kizlari gibi sever fakat annesi ile sorunlar yasiyorum malesef. Gecen ay evlenme karari aldik ve ailelerin tanismasi gundeme geldi, ikimizin de aileleri farkli ulkelerde oldugu icin bu gune kadar ciddi bir tanisma olmamisti. 4 yil icinde ailelerin tanismamasi garip gelebilir, sartlar oyle gerektirdi acikcasi, bence de biraz gec. Neyse, erkek arkadasimin annesi ve babasi bosanmis sonradan ailenin konumu ve durumu nedeniyle tekrar evlenmisler biraz buyukannenin ve diger aile buyuklerinin baskisi ile, yani biraz gergin bir aile ortami, bunlar olabilecek seyler kesinlikle kinama durumum yok. Ailelerin tanismasi icin erkek arkadasimin ailesinin benim ailemi ziyaret etmeye gelmesinin daha uygun olacagini dusunmustuk fakat annesine bunu teklif ettigimizde yuzume karsi ”biz kimsenin ayagina gidecek bir aile degiliz” tarzi bir seyler soyledi ve ben cok kirildim. Fakat belli etmedim. Sonuc olarak benim ailem, 102 yasindaki hasta buyukannem de dahil Yunanistan’dan Iskocya’ya gitti. Biz farkli bir ulkede oldugumuz icin benim ailemden 2 gun sonra gittik, gittigimizde annesinin babaannem ile ilgili sikayet ettigini soyledi annem. Bunu neden getirdiniz minvalinde. Benim cok kalbim kirildi hanimlar, sonra dusundum hasta kadini getirip yuk yaptim diye ama evde yardimcilar var, kendi ailem var ve topu topu 2 gun. Kirilmakta haksiz degil miyim? Aksamin devaminda surekli ailemi asagilamaya yonelik konusmalar yapti- ki benim ailem de gayet her yonden iyi bir ailedir, olmasaydi bile hos bir davranis olmazdi-. Bu durum benim canimi cok sıktı ve dertlesmek, gorus almak istedim.
Biz isvicre’de yasamaya devam edecegiz diye UMUYORUM :)
Aynen öyle bitir de anlasinlar terbiyesizlikleriniSormayin ya biz de cok sinir olduk ama babaannem cok mahcup oldu en cok ona sinir oldum sirf bu yuzden iliskimizi bitirmeyi dahi dusunebilirim hicbir erkek benim ailemden degerli degil
Bence de cok haklisiniz her yere yetisebilecek bir kadin ben de yeni yeni taniyorum bu aile tanisma meselesiyle onsuz her sey ne guzeldiYa madem evleneceksin , neden böyle insanların evine adam istemeye gidiyosun :) direkt kaçır gitsin ..
Bu arada çok saygısız davranmışlar .. yerim uzak diye sevinme , senin kayınvalide uluslararası bir dengesiz ...oralardan yetişir sana ..huzurun asla olmaz ..g.tü kalkmış kısaca (sory)
Kayınpeder de kont:) Konu çok enteresan geldi konu sahibi. Türk kaynanalarında değilmiş sorun:)))Biriniz yunan biriniz iskoc mu?
Merak ettim Türkçeyi nereden öğrendiniz? Burada mı yaşadınız?
Bence ailesini işin içine katma . Ne yapacaksan yalnız yap ..ailen destekliyorsa evlen , ne de olsa uzaksın . Tabi sevgilinin tavrı da önemli ..genel olarak bakıldığında huzursuz bir evlilik olacak gibi görünüyor ..Bence de cok haklisiniz her yere yetisebilecek bir kadin ben de yeni yeni taniyorum bu aile tanisma meselesiyle onsuz her sey ne guzeldi
Ben gercekten ailemi boyle bir duruma sokmak istemedim ama babaannem cok istedi gidip tanismak, evlenecegim kisiyi tanimak. Cok sinir bozucu bir durum yaSiz kiz tarafi onlarin ayagina gittiniz oylemi eger sizin is olucaksada buyuk ihtimalle sen cicegini cikolatani alir damadi istersiniz artik
:) ben de anlamaya çalışıyorumKayınpeder de kont:) Konu çok enteresan geldi konu sahibi. Türk kaynanalarında değilmiş sorun:)))
Ben gercekten ailemi boyle bir duruma sokmak istemedim ama babaannem cok istedi gidip tanismak, evlenecegim kisiyi tanimak. Cok sinir bozucu bir durum ya
simariklik bir egitim meselesidir kazanilmis bir aliskanliktir ve evet zamanla düzeltilebilir. ama egoistlik karakter meselesidir ve düzeltmenin imkani yoktur , can cikar ama huy cikmaz kuzum , inan bana cok yakinimda yasiyorum örnegini , neredeyse 80 yasinda bahsini ettigim sahis , ömründe yaptigi herseyi sadece kendisi mutlu olsun diye yaptiHerkesin bir kusuru vardir, zamanla duzeltmeye calisiyorum, bana karsi cidden kusursuz davranir ama disariya karsi oyle biri, seviyorum. Bazen sevince hatalari tolere ediliyor ama haklisiniz
Yemişim kraliyet ailesi mensuplugunu. . İnsan değil , net !Dusunun evlilik yoluyla da olsa iskocya’nin kraliyet ailesine mensup bu kaynanalik yapan kadin. Demek ki bazi seyler gercekten ulke kultur vs tanimiyor
Gercekten cok beyefendi cok ince bir insan babasi, okuyunca enteresan geliyor gercekten ama yasayinca biraz problemli, bu durum yuzunden cok simarik insanlarla karsi karsiya geliyorum ve bunun iliskimi etkileyecegini soyluyor herkes, buradakiler dahilKayınpeder de kont:) Konu çok enteresan geldi konu sahibi. Türk kaynanalarında değilmiş sorun:)))
Umarim oyle olmaz ben de ondan korkuyorumBence ailesini işin içine katma . Ne yapacaksan yalnız yap ..ailen destekliyorsa evlen , ne de olsa uzaksın . Tabi sevgilinin tavrı da önemli ..genel olarak bakıldığında huzursuz bir evlilik olacak gibi görünüyor ..